|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zapažanje |
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:08
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Zapažanje -
15.10.2006, 20:46
Citat:
Kod djevojaka postoji mnogo toga sto primjecujem, ali recimo da mi je njeno drzanje (zenstveno, ne smije hodati kao muskarac ili da je pogrbljena - iz iskustva sam naucio da su pogrbljene djevojke dosta nesigurne u sebe) i ponasanje (mora biti lezerno i opusteno) prvo sto mi zaokupi paznju. Zatim, tu je klasika: oci, osmijeh... moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Godine: 29
|
27.11.2006, 18:22
Pa samu pojavu, stav. Oči, pogled ako je ženska osoba u pitanju volim kad ne žuri da izvuče ruku, takođe uopšte građu, izgled.
|
|
|
|
Odgovor: Zapažanje prilikom upoznavanja |
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:22
Pol: Žensko
Godine: 46
|
Odgovor: Zapažanje prilikom upoznavanja -
01.04.2007, 16:11
Prvo na sta obratim paznju prilikom upoznavanje, je samo rukovanje
Ako mi osoba s kojom se upoznajem mlitavo pruzi ruku, bez srcacnog stiska - tada mi je sve jasno. Moj stisak ruke pri upoznavanju je uvek "muski" ![]() |
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:41
|
03.04.2007, 21:48
Nebitno da li je musko ili zensko, stisak ruke je kod mene u prvom planu.
I obratim paznju na vedrinu sa kojom mi osoba prilazi, kao i na pogled. Volim da me pri upoznavanju osoba pogleda u oci. Ako je musko, da dopusti da ja prva izgovorim svoje ime. Sve ostalo sto me zanima saznam iz razgovora, nebitno o cemu se prica. More se pJeni jebe se meni
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
|
03.04.2007, 22:16
Prilikom upoznavanja, prvo zapazim izraz lica (da li je osoba ozbiljna, nasmejana, tuzna...)!
Ali ono sto najcesce ne "zapazim" je ime - neverovatno, ali cesto mi se desava da precujem ime! Kasnije me ubi zivi blam! Sve se nesto snalazim, sklapam moguce i nemoguce recenice samo da ne moram da upotrebim ime u toj konstrukciji! ![]() |
|
|
|
|
|
kobasi_car
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 22:55
Godine: 36
|
03.04.2007, 22:22
...ako je osoba ženskog pola...prvo primetim sise...
...one su nekako najbliže pogledu....![]() |
|
|
|