|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Profesionalna orijentacija |
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.08.2008 02:08
Pol: Žensko
Godine: 22
|
Profesionalna orijentacija -
24.08.2006, 03:30
Zelite da znate da li ste promasili profesiju? Niste sigurni sta da upisete posle osnovne ili srednje skole? Resite ovaj upitnik, mozda otkrijete neke skrivene potencijale duboko u vama, a treba da odvojite samo par minuta...
http://mrav.ffzg.hr/zanimanja/upitnik/upitnik.htm Evo sta je meni online psiholog rekao... Novinari Urednici Srednjoškolski profesori Defektolozi Diplomati Odgojitelji predškolske djece Turistički vodiči i pratioci Stručnjaci za odnose s javnošću Socijalni radnici Pravnici Politolozi Savjetovatelji Psiholozi Dakle, ne gresi Pa da vas cujemo... |
|
|
|
Odgovor: Profesionalna orijentacija |
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: Profesionalna orijentacija -
24.08.2006, 13:00
Evo i mojih rezultata:
![]() Iskreno, ja sam odavno shvatila da sam promašila zanimanje što se školovanja tiče, mada nikada nije kasno to promeniti. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|