Iskrena sam nikada ne pokusavam sakriti sta osecam. To se vidi kako u mojim ocima, pokretima tako i mojim recima. Nije mi tesko iznositi svoja osecanja. Vesele sam prirode, kroz smeh i salu kazem sve sto mislim. Otvorena sam, nezna i pazljiva prema ljudima. Imam veliko

za sve ljude a i sire. Nikada ne zelim da uvredim nekog pa i kada sam ljuta ja to pokazem ali na jedan diskretan nacin.

Sto se tice bezozbraznih osoba znam im dati do znanja da su preterali ili da ne tolerisem takvo ponasanje. Kako sam ostra u osudi tako mogu i u belim rukavicama u zavisnosti od osobe.
Imam veliku moc zapazanja da primecujem i najmanje promene kod ljudi s kojima se druzim. Puno puta se osmehnu i pitaju moze li se sakriti nesto od mene.
Volim nas ljudski rod, slobodna sam u izrazavanju osecanja i rado cu zagrliti i osobe koje manje poznajem ako osetim da im je tesko, uvek su mi veoma zahvalni.
Ljudi koji me poznaju cene moju otvorenost u izrazavanju emocija
a koji me ne poznaju hm ta upoznaceme i oni

pusica u obraz za ceo ljudski rod samo moze ulepsati dan nekom kome je to potrebno a mene to bas nista ne kosta samo mi je toplije oko srca da volim i budem voljena. Ne mali broj ljudi kazu da sam "melem za dusu" ali svu tu ljubav i dobrotu ja dobijam bas od njih a sto nebih to pokazala i podelila