VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Na koji način izražavate emocije?
staro
  (#21 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 26.04.2007, 16:26

najvetji deo emocija zadrzim samo za sebe.
osoba koja me bash poznaje to moze da oseti, ali isto tako zna da nishta ne treba da pita......
to vazi za one bash lichne emocije, koje se odnose na one koje mnogo volim.
inache, moze neshto da me pokida, a da suzu ne pustim i da pred svima izadjem sa takvim osmehom na licu da missle da nema sretjnije osobe od mene. zavisi i od toga ko je sve tog momenta u okruzenju.

a kad su u pitanju ljudi do kojih mi nije stalo, njima odmah i kazem i pokazem kako stvari stoje.

inache, slabo umem da govorim o tome. kod mene se to vidi kroz dela, kroz dobru volju, strpljenje.... kad nekog mnogo volim onda sam chak preterano strpljiva kad je ta osoba u pitanju, a kad ne volim, onda napenalim na prvu.

u principu sam prema ljudima onakva kakvi su oni prema meni. kao ogledalo.

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 28.04.2007, 21:24

trudim se da ne pokazujem..ali svaki put dodje do neke granice i onda neshto pukne u meni i sve izadje na svetlost dana.. koje god osecanje je u pitanju
i budem crvena kao rak! shto od besa,radosti,tuge,iznanedjenja...

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#23 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 18.05.2007, 22:18

Nista ne krijem u sebe dali je to lose ili dobroKad sam iznervirana ko da pada bomba u kuci a kad sam veselija imam nasmevka ,sa drugim recima od samo lice se vidi moje raspolozenje.Ne znam da glumim i da izigravam savrsenu licnost.

staro
  (#24 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 18.05.2007, 22:38

плачем,смејем се,ридам на сав глас,поскакујем од среће( 30 cm од мајчице земљице-минимум),зевам,певам(углавном то иде у пакету са оним поскакивањем(30...од земље)),мудро ћутим...
мудро зборим

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#25 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 18.05.2007, 22:41

Uglavnom recima a ponekad i mimikom mada se trudim da ne pokazujem osecanja previse, ponekad je to veoma nezahvalna stvar za ciniti.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#26 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 19.05.2007, 21:41

Jaka,teska rec,iskrenost,iskrenost,teska rec,jaka rec....

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#27 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 22:11
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 19.05.2007, 21:48

Koristim princip Braunovih cestica-Nikad se nazna gde, i kako cu reagovati, vec jednostavno od slucaja do slucaja.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#28 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 10.10.2007, 23:41

Kao prvo- uvek sam svesna svojih emocija!
Izrazavam ih direktno, smehom, recima, pokretima, pa i suzama kad zagusti. Da li ce drugi prihvatiti moje emocije, to je njihova stvar. Prijatelji cene tu otvorenost kod mene, neprijatelji se plase ili pokusavaju da je upotrebe protiv mene, a ravnodusni mirno idu svojim putem.
Kada mi je osoba bliska primetim svaki titraj njene duse.
To je ono pravo.
Treba skidati maske i izrazavati svoja osecanja.
To nas cini ljudima.

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#29 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 23:34
Godine: 46
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 10.10.2007, 23:43

Ja ih vise ne izrazavam, niti ih iskazujem.... Jednostavno, mozete ih videti u mojim ocima...

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#30 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 23:06
Godine: 28
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 29.10.2007, 23:32

Spadam u one koji svoje srce nose zakaceno na reveru....
Drugim recima moje lice, a narocito oci pokazuju sve....Smejem se, osmehujem, gledam....Radujem se prijateljima, grlim ih.....Voljenu osobu isto tako.....
Na recima sam jako teska...neke stvari ne mogu da prevalim preko usta pa to ti je....Tek kada se jako opustim i oslobodim...i kada poverujem da mogu da kazem a da se to nece zloupotrebiti....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Odgovor