VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Na koji način izražavate emocije?
staro
  (#11 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 17.10.2006, 22:52

Voljene osobe obasipam paznjom i zagrljajima. Poklonim nekada neku sitnicu, napravim klopu, donesem kafu u krevet (ako je neko bas blizak - citaj cimerka i momak). Setim se da nazovem ili posaljem poruku, da pitam kako su, kako je prosao ispit, kako je mala sestrica i da li je bakina operacija dobro prosla...
Svom partneru, cesce nego drugim ljudima, govorim koliko mi znaci.

Sto se tice manje lepih emocija, uglavnom ih ne pokazujem, te ljude prosto - ignorisem

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 05.11.2006, 00:30

U bwe jako sam temperamentna i pokazujem emocije poput ljutnje i besa,srece ali suze ne...
Suze ostaju samo za jastuk pred spavanje...
Inace nagomilavanje emocija sprecavam izrazavanjem kroz ples,muziku,slikanje(sad imam manje vremena za to a ionako crtam )pisanje...
Trenirala sam i borilacke vestine pa mi je bilo lakse da se izborim sa stresom...
Uglavnom ne skrivam osecaje...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#13 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 05.11.2006, 18:23

naucila sam kontrolirati svoje osjecaje vjerovatno otkada sam postala majka. ljudi mi kazu da imam konjske zivce. izvana sam tvd orah , iznutra...druga prica.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#14 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Godine: 26
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 04.03.2007, 17:04

Onako kako se u datom trenutku osecam ja se tako i ponasam,ne umem da glumim.Koliko je to dobro ili lose,nemam pojma.

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#15 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 13.03.2007, 04:19

Joj nemam pojma... Ponekad ni meni samom moje emocije nisu jasne...

Carpe diem

staro
  (#16 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:11
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 13.03.2007, 19:33

Pozitivne emocije pokazujem svima. Da sam radosna, vesela, zadovoljna, da volim, da mi je drago, to može da vidi svako.
Negativne emocije sve na prvi pogled iskazujem kroz bes. Besnim na sve i svašta. Samo onaj ko me dobro poznaje može da prepozna šta stoji iza tog besa (tuga, žalost, povređenost, bol). I tek kad prepozna, ja mu se otvaram, i bez maski, bez laži, bez foliranja pokazujem ono što mi leži na duši.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#17 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 13.03.2007, 20:02

Zivot me je ucio (jos uvek me uci) da svoje emocije stedim, sto je moguce vise.
Medjutim, i ja sam, kao i svi mi, od krvi i mesa - emocije, ma koliko se trudila da ih ugusim, isplivaju na povrsinu.
Ako sam tuzna, nesrecna - pokusavam da obuzdam suze ispred drugih, ali gledam da sto pre odem, recimo u WC i tamo se isplacem. Kada je u pitanju ljubav - tu sam malo teza, ne pokazujem, ili bar ne preterano, sta zapravo osecam. Moja je faca prilicno jednolicna, tako da sa nje ne mozete mnogo toga da procitate.
Bes, takodje obuzdavam - ali samo do odredjene mere, kada se ona predje, onda "pucam" i znam da u takvim momentima, niti izgledam, niti zvucim "milo". Ustvari, ja se ne "derem" - naprotiv, utisam glas, a kada ja tiho govorim, cuvaj se.
Sve u svemu, mogu do odredjene granice da koliko-toliko kontrolisem emocije.

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#18 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 17.03.2007, 23:51

Uglavnom svako prepozna moje emocije,raspoloženje, bilo da sam vesela, srećna ili tužna, besna i što bih onda ja to i skrivala, a i kada bih pokušala ipak ne bih znala Jednostavno sam po prirodi takva ne znam da glumim i da se foliram.

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#19 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 23:12
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 25.04.2007, 20:53

Pozitivne emocije ispoljavam prema svima i ne biram mesto i vreme.
Negativne zadrzavam u sebi dok ne prsnem. A kad prsnem ili se isplacem ili se izderem na muza. I to mu jos nagovestim sta ga ceka..."Ti sad cuti i ne obracaj paznju, a ja cu da urlam neko vreme".

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#20 (permalink))
Mare-VV
Početnik
Mare-VV će uskoro postati poznat član

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 12.09.2008 12:12
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 25.04.2007, 21:39

trudim se da ne izražavam emocije pred drugim ljudima, imam svoju svesku (sektaru) u koju crtam svašta... zavisno od emocija...

A friend in need is a friend indeed, but a friend in need isn't a friend you need

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)