|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Suza,kao olaksanje... |
|
Odgovor: Suza,kao olaksanje... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 01:41
Pol: Žensko
|
Odgovor: Suza,kao olaksanje... -
11.11.2008, 01:41
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 23:06
Godine: 28
|
14.11.2008, 12:39
Citat:
Citat:
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
||
|
|
|
|
|
BLECHMANN von OZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
Pol: Muško
|
14.11.2008, 23:42
Citat:
Citat:
preko dvadesete jos ga mozes i preskociti pa produziti trkom a posle tridesete jedino da ili kroz njega ili ga srusiti posle cetrdesete ga zaobilazis a sve kasnije je iskustvo koje vise nije ni potrebno jer nema takvih situacija ![]() -ljubav ulazi kroz stomak a tesko se vari |
||
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
|
16.11.2008, 00:29
Citat:
Nema niceg tezeg od toga da se suocis sa onim sto ne zelis da je istina, a jeste. Da to priznas sebi, i da onda, konacno nastavis dalje. I da toga budes svestan svakog dana. Da te vise nista od cele te istine ne pogadja. Ni malo. I da zeludac prestane da glumi centrifugu u matoroj ves masini, svaki put kada saznas po nesto, novo ili staro, ali nesto pred cime uspesno zmuris. I lepo ti je samo kad se pretvaras da istina nije upravo to. Istina. Koju nista pod kapom nebeskom ne moze da promeni... ![]() Kazu da su i najvece boli one koje nisu oplakane,jer se gnezde u nama i muce nas dugo...još je nisam oplakala,tako da odgovor ne znam ![]() |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: danas 22:16
Godine: 38
|
16.11.2008, 00:34
odavno čeznem bar za jednom takvom suzom..
![]() Svaka je žena lepa u mraku, iz daljine i pod kišobranom.. |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
|
16.11.2008, 00:42
Da...Došla do zida, stala pred njega gledajući u njegovu visinu... Želela sam da plačem.Nisam neko ko se suzdržava.Ali nisu suze htele da krenu... Nisam znala zašto...Činilo mi se da sam se gledajući u taj zid pretvorila u kamen... Pitala sam samu sebe šta se to dešava, to nisam ja... I onda jednog dana, bez nekog logičnog objašnjenja krenule su moje suze... Lile su i lile, |