VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Mirisne slike
staro
  (#11 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Mirisne slike - 18.02.2008, 22:22

Miris djurdjevka me podseca na majcino dvoriste, gde je ispod stare kruske, kao lud cvetao djurdjevak i iz godine u godinu se sirio i bilo ga je sve vise

Miris reke, na mog dedu i moje detinjstvo... vodio me cesto sa sobom na pecanje, i od tada volim taj sport

Miris zagorelog mleka, na komsiluk... u letnjim mesecima, kada su nam prozori otvoreni, oseti se iz komsiluka miris zagorelog mleka

Miris jagoda na nasu bastu na Telepu... jaaagooodeeee!!!

Miris ruzmarina na moje vencanje!

Miris zapaljenog lisca na jesen!

Miris tamjana na sahranu mog brata.

Miris prolecnih belih ruza, na jedno dvoriste u Veterniku, gde sam davno zivela kao podstanar... mala kucica, sa ogromnim dvoristem i ruzicnjakom od 38 razlicitih ruza!

Miris duvana za lule na mog ujaka koji je pusio samo lulu!

Miris koze na fabriku obuce, gde sam radila.

... kad mi jos koji miris padne na pamet, zapisacu ga!

Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam"
(Tagore)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Mirisne slike
staro
  (#12 (permalink))
Cecara
just keep swimming..
Cecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimum

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 16:09
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Mirisne slike - 12.05.2008, 22:52

S obzirom da mi je culo mirisa izuzetno ostro, uvek primecujem mirise. Secam se mnogih, koji su pratili dogadjaje u mom zivotu. To su cesto neodredjeni mirisi, ja ih zovem ‘mirisi dana’.

Prvi kojih sam se sad setila vracaju me u u isto doba, istoj osobi… To je miris Orlovog nokta, koji je cvetao duz Cara Dusana kuda smo svakodnevno prolazili. To je miris kola koja idu na gas (ili neko lose gorivo, nisam sigurna), jer u to vreme ih je nekako puno bilo…zatim tu je miris opalog lisca sa jablana, jer su nekad rasli ispred susedne kuce i taj me miris ispracao i docekivao kud god da idem i odakle god da se vracam. Miris bele Milke… devedestih mi je to bilo otkrice, stedela sam pare da mogu da je kupim na Futoskoj.
Miris meda i propolisa me podseca na dedu koji je gajio pcele i sam pravio neke tinkture od voska i propolisa….
Zeleni Fa sapun me vraca u osamdesete kada je otac cesto isao u Nemacku i odande ga donosio a ja ih krisom stavljala u orman pa mi je sva garderoba na njih mirisala…
Postoji jos mnogo mirisa koje znam ali ne mogu ih nikako opisati. To je recimo miris u hodnicima moje osnovne skole kog se tako jasno secam, nije to ni hrana ni vlaga ni kreda nego nesto neodredjeno.
Zatim tu je miris babine i dedine zgrade koji necu zaboraviti dok sam ziva.
Kad god sednem u nov auto setim se novog Golfa kog je moj otac kupio, na koji smo moj brat i ja bili tako ponosni…

U svakom slucaju, vecina slika u mojoj glavi ima i svoj miris

CHANCE FAVOURS THE PREPARED MIND

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija > Mirisne slike
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Posaljite slike vasega grada socobe1 Dijaspora 21 12.07.2008 09:45
3D slike.. yige_gui Umetnost 59 18.04.2008 09:49
Novi Sad kroz slike Bacvanin Ovo je moj sajt 20 25.10.2007 02:26
Vaš grad, nekada davno, kroz slike SQUAW Istorija 10 25.09.2007 23:08
Upload slike Necromancer Obaveštenja i pitanja u vezi sa Forumom 0 21.03.2006 00:29