|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imate li fobiju? |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
|
Odgovor: Imate li fobiju? -
31.05.2006, 07:51
Pa ja sam primetila vise fobija kod sebe,koje sam dugo negirala
-od visine ... skoro sam opazila znojenje dlanova na sam pomen visine,stajanje na terasi koja je iznad prvog sprata,i bilo kakve druge fizicke ili psihicke aktivnost vezane za ah,visinu.Moja mama ima isti strah i mi smo se zajedno bojale -od velike grupe ljudi (cini mi se da se to zove agorafobija)...nekako se ne osecam prijatno,pa i dobijem neku cundu anksioznost,kad se nadjem u jako velikom drustvu,ili u velikoj grupi ljudi...npr. na faksu kad treba da prijavim ispiti il' slicno -od ginekologa...al' ne znam je l' se to racuna u fobiju ili primitivizam ![]() I tako..pa nista,ako se setim jos koje,postovacu,ili mozda bolje da potrazim strucnu pomoc ![]()
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
ja imam fobiju od virusa i bakterija, sto ima za rezultat svakodnevno pranje ruku u vreloj vodi (koju nitko normalan valjda ne bi izdrzao) po ne znam ni ja koliko puta na dan - i kad treba i kad ne treba.
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
|
31.05.2006, 10:58
Klaustofobicna sam jako, cak i zimi otvaram prozor na autu dok vozim, a liftom se nisam vozila ne pamtim od kad. Kroz "Stari Grad" nisam prosla 5 x od svoje 14 kada mi se taj strah javio.
Jako neprijatan osjecaj- kao da me neko davi.. ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
31.05.2006, 13:57
Citat:
Kad se nadjem u guzvi i shvatim da ne mogu ni napred ni nazad, uhvati me panika Jednom mi u prepunoj diskoteci (u kombinaciji sa zagusljivoscu) malo falilo da patosiram, bukvalno su me izvlacili napolje
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Godine: 28
|
31.05.2006, 14:09
A sto sam ja fobicna. . . ili ti paranoicna,vise ne znam gde da se svrstam,svega se plasim,sto buba,zemljotresa,mraka. . . Mozda ce vam izgledati smesno ali ne smem da se zakljucam kada sam sama uvece kuci,po danu bez problema okrenem kljuc ali nocu nikako ne smem! Cekam da mi neko dodje da bih otisla na spavanje! Valjda ostao strah iz detinjstva da nesto moze da mi iskoci iz ormara
ne znam. . . |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
|
01.06.2006, 10:57
Citat:
Sve ovo sto si nabrojala plus dogadjaj u megamarketu: prebledela sam , pocela da gubim ravnotezu, dobila vrtoglavicu , ali sam se skoncentrisala na sarenilo i proizvode, tako da je sve proslo bez vecih posledica ne znam za osobu koja u ovo blesavo vreme nema neki strahic makar i potisnut.. ![]() |
|
|
|
|