VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Imate li fobiju?
staro
  (#1 (permalink))
bebagm
Početnik
bebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Pol: Žensko
Godine: 28
Imate li fobiju? - 30.05.2006, 21:10

Da li spadate u ljude koji imaju fobije ili vas nista ne plasi?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Imate li fobiju?
staro
  (#2 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Imate li fobiju? - 30.05.2006, 23:48

Imam fobiju od visine... mislim, ako je to uopste u razmerama koje su karakteristicne za fobiju Elem, malo mi se zamanta u glavi kad sa velike visine pogledam dole... znaci, spici me zesca frka kad sa, recimo 10-og sprata pogledam dole, ono, istripujem se da cu nekim trikom da zveknem dole

Imam i fobiju od insekata, pogotovo buba Mada, to definitivno vise spada u gadjenje nego u strah, al' kad vidim neki insektoidni primerak, nakostresim se kao macka, pa cak ponekad ispoljavam pravu zensku prirodu, svojstvenu takvim situacijama - vristanje

Ostalog se ne bojim - ko na mene krene, iz mesta je najeb'o

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Imate li fobiju? - 31.05.2006, 04:21

Paaaa ja sam poprilično neustrašiva, ali me malko plaši zemljotres, grmljavina i verovali ili ne, klovnovi. Oni su mi nekako scary, ali pssssst Nisam u panici, niti se to može nazvati fobijom, ali eto, od toga cvikam malko

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Imate li fobiju? - 31.05.2006, 06:55

Citat:
bebagm kaže:
Da li spadate u ljude koji imaju fobije
i to od gusenja, mislim nestanka vazduha. E zato ne volem liftove, male skucene prostorije niti vodu traume iz djetinjstva ostaju izgleda cijeli zivot

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Odgovor: Imate li fobiju? - 31.05.2006, 07:51

Pa ja sam primetila vise fobija kod sebe,koje sam dugo negirala

-od visine ... skoro sam opazila znojenje dlanova na sam pomen visine,stajanje na terasi koja je iznad prvog sprata,i bilo kakve druge fizicke ili psihicke aktivnost vezane za ah,visinu.Moja mama ima isti strah i mi smo se zajedno bojale

-od velike grupe ljudi (cini mi se da se to zove agorafobija)...nekako se ne osecam prijatno,pa i dobijem neku cundu anksioznost,kad se nadjem u jako velikom drustvu,ili u velikoj grupi ljudi...npr. na faksu kad treba da prijavim ispiti il' slicno

-od ginekologa...al' ne znam je l' se to racuna u fobiju ili primitivizam

I tako..pa nista,ako se setim jos koje,postovacu,ili mozda bolje da potrazim strucnu pomoc

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Imate li fobiju? - 31.05.2006, 10:40

ja imam fobiju od virusa i bakterija, sto ima za rezultat svakodnevno pranje ruku u vreloj vodi (koju nitko normalan valjda ne bi izdrzao) po ne znam ni ja koliko puta na dan - i kad treba i kad ne treba.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Odgovor: Imate li fobiju? - 31.05.2006, 10:58

Klaustofobicna sam jako, cak i zimi otvaram prozor na autu dok vozim, a liftom se nisam vozila ne pamtim od kad. Kroz "Stari Grad" nisam prosla 5 x od svoje 14 kada mi se taj strah javio.
Jako neprijatan osjecaj- kao da me neko davi..

staro
  (#8 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Imate li fobiju? - 31.05.2006, 13:57

Citat:
Sonja kaže:
nekako se ne osecam prijatno,pa i dobijem neku cundu anksioznost,kad se nadjem u jako velikom drustvu,ili u velikoj grupi ljudi...
E, da, dobro si me podsetila, i to Kad se nadjem u guzvi i shvatim da ne mogu ni napred ni nazad, uhvati me panika Jednom mi u prepunoj diskoteci (u kombinaciji sa zagusljivoscu) malo falilo da patosiram, bukvalno su me izvlacili napolje

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#9 (permalink))
bebagm
Početnik
bebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Godine: 28
Odgovor: Imate li fobiju? - 31.05.2006, 14:09

A sto sam ja fobicna. . . ili ti paranoicna,vise ne znam gde da se svrstam,svega se plasim,sto buba,zemljotresa,mraka. . . Mozda ce vam izgledati smesno ali ne smem da se zakljucam kada sam sama uvece kuci,po danu bez problema okrenem kljuc ali nocu nikako ne smem! Cekam da mi neko dodje da bih otisla na spavanje! Valjda ostao strah iz detinjstva da nesto moze da mi iskoci iz ormara ne znam. . .

staro
  (#10 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Imate li fobiju? - 01.06.2006, 10:57

Citat:
Sonja kaže:
Pa ja sam primetila vise fobija kod sebe,koje sam dugo negirala

-od visine ... skoro sam opazila znojenje dlanova na sam pomen visine,stajanje na terasi koja je iznad prvog sprata,i bilo kakve druge fizicke ili psihicke aktivnost vezane za ah,visinu.
-od velike grupe ljudi (cini mi se da se to zove agorafobija)...
Agorafobija je strah od otvorenog prostora

Sve ovo sto si nabrojala plus dogadjaj u megamarketu: prebledela sam , pocela da gubim ravnotezu, dobila vrtoglavicu , ali sam se skoncentrisala na sarenilo i proizvode, tako da je sve proslo bez vecih posledica

ne znam za osobu koja u ovo blesavo vreme nema neki strahic makar i potisnut..

Odgovor