VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ?
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 04.07.2006, 21:31

Mnogi ljudi ne vole da se u njih zuri predugo. Odmah postaju agresivni. Neki se opet boje susreta s' očima drugih ljudi pa spuštaju pogled...
Mislite li da je kod ljudi kao i u životinjskom svetu, ko prvi spusti pogled, poražen je?
Kakve veze ima samopouzdanje s gledanjem ljudi u oči?
U čemu je tajna?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ?
staro
  (#2 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 04.07.2006, 23:36

Apsolutno mi nije nikakav problem da gledam nekoga u oci. Prilikom upoznavanja, razgovora, ili samo pozdravljanja, ja uvek gledam osobu ispred mene u oci. Mislim da to ima veze sa samopouzdanjem. Sto si sigurniji u sebe, to si vise otvoreniji sa ljudima oko tebe.

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 05.07.2006, 00:28

Kod mene je nekako odvojeno to gledanje u oci, naravno kad je to potrebno tj. stavise pozeljno, i buljenje u nekoga sa strane.
Ne volim da neko bulji u mene i kad nam se pogledi nekim slucajem sretnu ja begam ocima u stranu. Jako mi je neprijatno i to me jako iritira.
Dok pogled u oci kad razgovaram sa nekim mi je sasvim OK. Stavise nerviraju em ljudi koji se meni obracaju a zuje u ko zna gde.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 05.07.2006, 00:57

Eeee, vi's, to sam primetila
Da, svakako mi je neprijatno kad neko bas bulji u mene. cesto se osecam k'o da nemam odecu na sebi A primetila sam da cesto spustam pogled kad su u pitanju osobe za koje pouzdano znam da gaje simpatije ( 'vake ili 'vake ). Ima jedan lik koji me (bezuspesno ) muvao jedno vreme, i kad god sedi sa nama u drustvu i pogledam u njegovom pravcu, on je odma' u fazonu tako da mi je prosto neprijatno i da pogledam u njega

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Godine: 25
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 05.07.2006, 02:23

Sve nekako zavisi od mog trenutnog raspolozenja. Nekad mogu da gledam ljude u oci a nekad ne. Ako mi se neko dopada onda ne mogu uvek da ga gledam u oci. Stidljiva sam. Ista je situacija i sa ljudima koji gledaju u mene. Znaci nekad mogu da uzvratim pogled a nekad ne. U sustini kad sam raspolozena onda mogu sve, a kad nisam raspolozena, pitanje je kako cu odreagovati.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 05.07.2006, 14:37

sa ljudima koje dugo znam, njih uvijek gledam u oci. kad nekoga tek treba da upoznam, onda samo pri upoznavanju. poslije sve zavisi od situacije i od te osobe. nekad se brzo raskravim, a nekada mislim da bi bilo najbolje da tu osobu nisam ni upoznala.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 05.07.2006, 14:58

Meni nije prijatno kada me neko gleda u oci. To najcesce radi moja nastavnica biologije, tako da pokusavam da je izbegavam

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#8 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 05.07.2006, 16:43

-Ali, vrlo bitan faktor.
-Npr. u biznisa, posle definisanja uslova prodaje (nema tu recepta, ili umes il' ne umes) kd ga zumiras, pa mu nedas da odluta sa teme dok ne kaze "radimo". Ista oblast, ali i ostale, kad blefiras (u vojsci sam naucio da kretene mozes da lazes do besvesti), zivotinjsko carstvo, iz mnogih "frka" situacija sam se na taj nacin izvukao, dok ne pomisli u sebi "ovaj je ludak necu da imam nista s'njim". U "smekanju" E mala mala E.
-Oci su ogledalo duse!

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 06.07.2006, 03:50

Citat:
valter kaže:
U "smekanju" E mala mala E.
Valtere, KRALJU! Ali iskidah se od smeha sad

Nisam stidljiva. Mogu da gledam nekog u oči dugo i nije mi neprijatno. Prilično sam sigurna u sebe, a ako mi se i desi da mi oči odlutaju u nekom ključnom momentu, to ja nešto u tom trenutku mozgam... Uglavnom, ne opterećujem se time da li buljim u nekog (uvek radim ono što želim i gledam tamo gde mi se u tom trenutku gleda), niti tražim da neko bulji u mene, za ono što iz nečijih očiju mogu da pročitam i nije potrebno ne znam kakvo vreme ili da se ne znam kako gledamo do besvesti...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#10 (permalink))
smell_of_orchid
Novi član
smell_of_orchid je na dobrom putu

Član od: 06.07.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 02:41
Odgovor: Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? - 06.07.2006, 08:42

los obicaj kod srba da gledaju u jednom pravcu neograniceno. Uzgred Squaw, nisam znao da si ovde......Iznenadnjenje

Poruku je izmenio Meggy, 06.07.2006 u 15:42.