|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Programiranje Programski jezici, tehnike, alati... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Uskoro free Java! |
|
Odgovor: Uskoro free Java! |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Uskoro free Java! -
05.11.2006, 15:19
zar Java nije vec bila free
ja sam bez problema skinuo bio razvojno okruzenje za javu i kao nesto krenuo da cackam po tome , no onda me je ovo i ovo i ono odvuklo i nije mi trazilo nikakvu licencu i sl. |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 17.07.2008 18:59
Pol: Žensko
Godine: 25
|
05.11.2006, 18:40
Pa..
ovo je otvaranje Javinog koda. Java je dosad bila na neki nacin free ali ne i potpuno free. Java otvara svoj kod, tako da svako moze direktno da menja njen kod i to podeli sa celim svetom. ![]() Naravno nama koji jos ni ne znamo da programiramo u Javi ne pada na pamet da joj prckamo po njenom kodu. ![]() A evo cisto definicije free software-a: -sloboda koriscenja programa, bilo kad u bilo koje svrhe -sloboda proucavanja kako radi sam program i sloboda adaptiranja svojim potrebama (ceprkanje po source codu) -sloboda kopiranja i distribuiranja -sloboda unapredjivanja programa i objavljivanja tih unapredjenja siroj javnosti i share-ovanja sa svima. (ceprkanje po source codu) Uh al sam ga napisala ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 02:56
Pol: Žensko
|
28.10.2007, 11:49
Ima li neko link za ucenje Jave za totalne pocetnike, i naravno , lakse mi je na srpskom....
Ili da se prijavim Toniju ![]() Ja zapela vec kod instalacije .... ![]() Preuzala ja Javu sa njihovog sajta i kada sam testirala jednu vezbu iz ove moje knjige Yakove Faina, sve mi se porbkalo...ne znam ima li to veze, ali mreza za tri kompjutera mi od tada ne radi ... ...![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Uskoro free Java! |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... | SQUAW | Muzika | 1493 | danas 01:45 |
| Tracy Chapman | SQUAW | Strani spotovi i tekstovi | 75 | 25.06.2008 20:18 |
| Uskoro prvi sintetički oblik života na Zemlji | HLEBmaster | Nauka i tehnologija | 0 | 30.06.2007 20:10 |
| Net Beans - ComboBox problem | Hocu-necu | Programiranje | 2 | 07.11.2006 19:43 |