VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
To samo meni moze da se desi
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
To samo meni moze da se desi - 09.06.2006, 01:32

Odgovarala sam na temu o tamo - nekoj ole - lole pesmi koja oslikava moje, nase, vase raspolozenje , "zviznula" jedan levi klik za slanje, nece i nece..(opet sam se nesto "zakocila") i nije mi bilo tesko da par puta pritisnem Alt+S, i na kraju dobijem obavestenje da poruku ne mogu da posaljem , nije ni cudo.. "ole - lole" je bio "izstancovan" u jos 15-ak postova, pala sam u nesvest

I u ovo doba neko vredno radi , pa je na kraju ispalo sve kako valja

Imate li nekada utisak da ovakve ili slicne gluposti mogu samo vama da se dese ?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#2 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 09.06.2006, 05:53

Ma Gogo draga,nek' je to najgore sto moze da ti se desi,ziva bila
Ja cesto upadam u ovakve situacije,..zato me u drustvu zovu baksuz,al' sta sad ,di su mladi tu i sala vrca.
Sto se nekog primera tice,vecina,jel'te nije za ovde,ali uglavnom su to neki padovi (nimalo naivni nazalost )...najupecatljiviji je bio u tada popularnom Paradiso-u ...drugarica i ja,veoma bitne plesacice ,popesmo se na stepenice koje vode od bine (tu plesu hrabri il' poma'nitali )a pored kojih je mali procep pa veeliki zvucnik.Pored procepa-naravno ja ..i tako u ritmu nekog Dzoganija malo malo ja propadnem,na pravdi boga .Drugarica me trazi,gledajuci oko sebe,nema me.Posle mi je priznala da je mislila da sam opet otisla nekom da se javim .Pogleda,ja bogte u rupi,kad se nije skljokala.Ih,a tek dok su me izvadili,eh to su bila vremena

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 09.06.2006, 11:48

jedva sam dosla do jednog filma koji sam godinama trazila. sva sretna sto sam ga se docepala, prebacim ga na hard i odem na trknem da kupim disk na koji cu ga narezati. film je imao oko 730 - 740 MB, pa kupim onaj od 800 MB. e, tu su nastale moje muke, racunar mi nikako nije "prepoznao" taj disk od 800 MB, i ja skontam da cu kompresovati film, pa da ga narezam na onaj od 700 MB.
iskompresujem ja film, ostavim ga na hardu par dana - sve me nesto mrzilo da ga rezem, te sutra cu, te sutra cu i tako skoro mjesec dana. onda sam jedan dan krenula da sredjujem foldere, sta sam radila, sta nisam radila, uglavnom ja greskom obrisem taj film. i onda krenem u potragu za programcicima tipa "recover lost files" , ali eto nije pomoglo. sad se tjesim da sam bar film pogledala, ako ga vec nisam narezala. ali da sam smotana, jesam.

nattydread is coming to dinner

Moj blam... :)
staro
  (#4 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Moj blam... :) - 24.06.2006, 17:12

Pre 2-3 dana,bila sam sa drustvom na bazenu... Bilo je ekstra,zezanje,vristanje,itd... I tako,'ocu ja da se sad napravim hrabra,i resim da odem na skakaonicu da skocim... Skocim ja,i krenem da izadjem napolje iz vode.Kada sam izasla,vidim ja,svi me gledaju i smeju se.Ja jos uvek nista ne kapiram,pitam se,sta je sada do vraga... Prilazi mi drugarica i kaze 'Jesi li ti normalna?!Spusti kupaci,vide ti se grudi!!' Jao,zemljo,otvori se,preklinjem te...

Koji je vas najgori blam?

Poruku je izmenio yige_gui, 24.06.2006 u 20:22.

Odgovor: Moj blam... :)
staro
  (#5 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Odgovor: Moj blam... :) - 26.06.2006, 00:27

Prvo što mi pada na pamet: ulazim u taksi, pozdravim čoveka i kažem ulicu... On meni na to: "izvinite, možete li malo jače", a ja sva bitna pojačam glas na maksimum i blago se rečeno proderem čoveku na uvo... Na to će dragi taksista meni: "mislio sam malo jače vrata da zatvorite". To je jedan od skorijih, ali bilo ih je ohooohoj, sve je to život

Odgovor: Moj blam... :)
staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 06:33
Odgovor: Moj blam... :) - 26.06.2006, 03:34

Prije neki dan odem ja u 'Talijanski restoran i narucim spagete, a konobarica pita: "Oces marinadu bez mesa ili s mesom?". Ja nisam dobro cula onaj dio pitanja - bez mesa- jer je nekako to promrmljala i ja se zbunim...
Pa joj odgovaram: "U cemu je razlika?" (to mi prvo palo na pamet )
A ona ce: "Pa marinada s mesom je s mesom a bez mesa je bez mesa."

Tek sam tada skontala sta me je pitala pa smo se svi odvalili od smijeha

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#7 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 01.07.2006, 03:03

Danas sam 3 (slovima: TRI!!!) puta udarila istom nogom u isti prokleti cosak od stola, i to onim istim kolenom sa kojim vec imam problema!

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 25.07.2006, 03:29

Paaa nije baš da samo meni može da se desi, al evo... mrtva gladna pre ne znam koliko minuta, stavim špagete da se bare i vrnem se ovde i potpuno, ali potpuno zaboravim sve što se dešava u kuhinji... a onda je počeo da dopire miris... a bogami i zvuk ja potrčim, a ono k'o jaja da se prže boktemazo sve se zalepilooooo na licu mesta temperatura se podigla za 10 stepeni, pa ja ono sjurim pod vodu... posle se setim da sam mogla da uslikam

Otišla mi very late dinner u majčinu... al' dobar je i voćni jogurt + bonžita

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#9 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 06:33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 25.07.2006, 06:12

Citat:
SQUAW kaže:
mrtva gladna pre ne znam koliko minuta, stavim špagete da se bare i vrnem se ovde i potpuno, ali potpuno zaboravim sve što se dešava u kuhinji... a onda je počeo da dopire miris... a bogami i zvuk ja potrčim, a ono k'o jaja da se prže boktemazo sve se zalepilooooo
E i meni se slicno desilo prije mnooogo godina. Ja pristavim supicu da se ugrije i naravno zaboravim na nju (ali potpuno). Sta sam radila ne sjecam se... Cini mi se da sam cak i izasla iz kuce.
Elem, posle nekih sat vremena, ja dolazim kuci kad ono "opojni miris sirio se svuda".
Ja otvaram vrata i od dima ne vidim nista
Onda nekako dodjem do sporeta i jedva ali jedva odvojim serpu od ringle i na sekundu se zbunim sta sad da radim

I onda mi "sine". Otvorim prozor i zavrljacim serpu kroz prozor, ali uz obavezno upozorenje: CUVAJ SE!!!

ps. imala sam 7 godina i nisam dobila batine

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#10 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum