|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: To samo meni moze da se desi |
|
|
|
|
OnajKojiLajeNaZvezde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 23:35
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: To samo meni moze da se desi -
20.04.2008, 21:41
Citat:
Voleo bih i ja da dobijem jedan samar. (Dobicu od zene kada ovo procita) P.S. Nadam se da je sa okom sve u redu i da nije vise crveno. |
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Pol: Žensko
Godine: 19
|
21.04.2008, 04:50
sutra treba da odgovaram, mnogo je bitna ocena, psihichki se pripremam za ovo vec danima... i sad nema knjige nigde... ja stvaaaarno ne mogu da verujem...
![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
|
Jučerašnje farbanje yaya. Neko je sinoć na Forumu pitao, koliko sam jaja ofarbala, na šta je dobio odgovor: ''mnogo'' - zar je bitan broj... ![]() Elem... Pustim mašti na volju, počnem sa voskom da crtam po jajima, od srdašaca, zvezdica do smajlija... Već sam videla pred sobom mini remek dela ... Bat... Od mašte koja je uradila svašta, ostadoše jaja sa tufničastim dezenom.. ![]() Gde je kix? ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 23:35
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
26.04.2008, 03:42
ma.. samo ja mogu ovoliko da se napijem i ovoliko da brinem.. ne znam kad mi je gore.. trezna ili cirke..
![]() u sustini.. sestru mi muva lik za koga znam da je apsolutni debil... i ne obracam paznju na nju i odem.. posle 20 minuta krecemo kuci a nje nema.. otisla sa likom.. tako da.. sad sam na stand by_ju jer je cekam.. briga, strah, plasim se gde je, i sta je.. ![]() ako je ovako biti sestra.. kako li je tek biti majka.. Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
26.04.2008, 15:48
obasjala sam mjesecinom parkiraliste ispred samoposluge usred bijelog dana, puhne vjetar, zalepsa haljina...kukujaoinaopako
![]() |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
|
Naspavala sam se i probudila oko ponoći, kao i sve .Pokušavala sam da se ulogujem na Vkafe. Pomislila sam da je problem sa Mozillom, pa sam prešla na IE, koji takođe nije fercerao, da bih na kraju završila sa Operom... Sve sam stranice otvarala bez problema, sem Vkafea. Prijateljica, koja je bila sa mnom na msnu me pita, uz put: ''Na čemu si?'' , - ''Na mozilli'' ...Uz put sam izbrisala sve kukije, resetovala računar, skenirala ga i ''digla'' ruke od svega .Skoknula do telekoma da vidim koliko mi je telefonski račun , rekoh 'ajd da probam još jednom... Uspela sam .Posle svega što sam napravila , ispostavilo se da je problem u lelekomu , ali - ko zna zašto je sve to dobro ... Ma, nije dobro uopšte... ![]() Izrokala sam komp, zato što sam kao mazga ...Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|