VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#71 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 21.03.2008, 14:13

Стојим на аутобуској станици, и гледам цицу пар метара даље, сређена, напуцана, неке цвике, неке беж хеланке, мааало јача у боковима, таман како треба... и уђемо ми у аутобус, једно слободно место, око мене неки клинци и она, седнем ја тако лепо, баш ме брига. После 2-3 минута лик поред мене устаје, ја се померам до прозора, риба седа поред мене. Возимо се до станице где излазим, поглед ми сам лети на буткице, замолим је да устане да прођем, она устане, кад оно стомачић!
Прво ми је дошло да је питам, извини секо, јеси ли ти трудна или си само мало дебела, али де ћу... и сконтам, вероватно трудна... јесте да је стојала једно 2-3 минуте, али мене жив блам да поједе што јој нисам дао да седне... сигурно је помислила да сам говно неопевано
Али шта да јој радим кад добро изгледа и облачи се тако да се стомачић не примети...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#72 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 26.03.2008, 20:07

Rešim sinoć da ofarbam ovu moju čupavu kosu...znam da sam imala još malo grafitne boje...mislim se...e sad kad je smućkam ima da bude siivaaa...ih!
medjutim u kesi mi se sve farbe koje imam izmešale i poispadale iz kutija a na tubi ne piše koja je boja dohvatim jednu...ma sigurno je ta...smutim ja to lepo...vidim nešto se crveni ...ma nek ide život!
Namažem...operem...pogledam se u ogledalo kad ono...kosa mi ljubičasta!

P...L...U..M....čudno ime za sivu boju

...ako neko ume da mi prefarba ovaj avatar biću mu zahvalna

staro
  (#73 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 26.03.2008, 22:16

pre nego sto cu se ukljuciti, vracala sam se iz teretane.. i neki klinci tu kod mene na cosku, kao drndaju motore.. i ja prolazim pored njih, tacnije probijam se na uskom trotoaru izmedju tih skalamerija od motora.. kad ono, neki klinja me lupi po guzici
i ja onako mahinalno, okrenem se, i prvom koji se nasao tu, ja druknem samar instant.. bio on kriv ili ne.. jadan se klinja zbunio a ovi oko njega popadali od smeha..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#74 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Godine: 42
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 28.03.2008, 12:27

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Rešim sinoć da ofarbam ovu moju čupavu kosu...znam da sam imala još malo grafitne boje...mislim se...e sad kad je smućkam ima da bude siivaaa...ih!
medjutim u kesi mi se sve farbe koje imam izmešale i poispadale iz kutija a na tubi ne piše koja je boja dohvatim jednu...ma sigurno je ta...smutim ja to lepo...vidim nešto se crveni ...ma nek ide život!
Namažem...operem...pogledam se u ogledalo kad ono...kosa mi ljubičasta!

P...L...U..M....čudno ime za sivu boju

...ako neko ume da mi prefarba ovaj avatar biću mu zahvalna
pa dobro da vidimo šta može da se uradi ...

ali ako se malko bolje namestiš ... mogu bolje da te ufatim...
mislim u kadar
e e e toooo tako sam mislio

e dobro - a sada ... ti nešto reče " biću mu zahvalna"

staro
  (#75 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 28.03.2008, 17:06

Samo meni može da se desi ovaj Uriel

staro
  (#76 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.04.2008, 22:11

Petak mi je dan, rezervisan za ispale - manje ili veće...

Citat:
Odgovor: Nešto što mrzim, a često radim... - danas, 01:08
Citat:
Leonard Peltier kaže:
Eleonora? Ema? Ela?

Meni se često dešava da zaboravim (iste sekunde kad se upoznam sa nekim) kako se dotični/dotična zove
Posle zna da bude veoma neprijatno
Citat:
Goga kaže: Isto , pa onda pravim od sebe još veću sa pitanjem: '' Izvini , nisam te dobro čula ''
Naravno Kiki i ja smo išli da kupujemo kocke i kockice u omiljenu prodavnicu igračaka... Prodavačicu poznajemo od bebećih ( Kikijevih ) dana..
Cunamijski ulazimo jedno na jednu, drugo na drugu stranu...

'' Kiki, ajde da nam teta Marina pokaže puzzle, , izvini, nećemo te oslovljavati sa '' teta '' isuviše si mlada '' rekoh i ostadoh živa...

Posle Kikijeve pobede u takmičenju,
ko će više igračaka da donese na pult:
'' Marina, saberi nam pa da se oduzmemo ''

'' Goga, nisam Marina, ja sam Ana ''

'' Dobro, Marina , idemo mi,
hvala ti na strpljenu,
i nemoj nikome da pričaš za ovaj blam ''

( ne računajući ispalu,
po pitanju spontanog obaranja cena,
kao na pijaci ).

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#77 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Godine: 31
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.04.2008, 23:11

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Petak mi je dan, rezervisan za ispale - manje ili veće...

Slažem se sa Gogom .......... i meni je petak dan za ispale

Evo mog "slučaja":

Moja današnja provala br1: Sve vreme sam malog Srkija zvao Đole, a Đoleta sam zvao Srki (inače, radi se o mojim učenicima). Naravno, ja to uopšte nisam primetio, sve dok nisam video da me svi gledaju otprilike ovako
Namestio sam opštu konfuziju kod dece

Na kraju smo se svi toliko smejali, da sam ih zamolio da zamene mesta (čisto da se ne zabunim ponovo)

Provala br2. Naravno, na narednim časovima sam umesto "ipsilon" govorio "iksilon"

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#78 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 12.04.2008, 04:41

izadjemo veceras malo do grada.. i uglavnom svi sem mene pijani.. posebno vozac
krecemo kuci, a kuma (ona je vozila), pa blago receno trestena.. i sedamo u kola, ja sedam na suvozacko mesto do nje.. i ona curka, pocne da se svadja sa deckom i nije gledala u put i skrene pored.. sreca, uspela da izmanevrise nekako da ne bucnemo u reku i predjemo to malo mosta sto imamo i skucamo se u drvo.. i nikom nista ne fali, samo meni
kad je udarila u drvo, ja tresnula glavom o instrument tablu..
i zaglavimo u ambulanti, uglavnom zbog mene, ali i druge da pregledaju.. uglavnom, nije mi nista strasno, samo blazi potres mozga, popucali kapilari u oku (tako da nije beonjaca, vec crvenjaca ) i mala ogrebotina od stakla na obrazu.. bice lep oziljak
tako, s obzirom da sam cuknula glavu.. tesko vama, bicu jos ludja

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..