|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: To samo meni moze da se desi |
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Petak mi je dan, rezervisan za ispale - manje ili veće... ![]() Citat:
Citat:
Cunamijski ulazimo jedno na jednu, drugo na drugu stranu... ![]() '' Kiki, ajde da nam teta Marina pokaže puzzle, , izvini, nećemo te oslovljavati sa '' teta '' isuviše si mlada '' rekoh i ostadoh živa...Posle Kikijeve pobede u takmičenju, ko će više igračaka da donese na pult: '' Marina, saberi nam pa da se oduzmemo '' ![]() '' Goga, nisam Marina, ja sam Ana '' ![]() '' Dobro, Marina , idemo mi, hvala ti na strpljenu, i nemoj nikome da pričaš za ovaj blam '' ( ne računajući ispalu, po pitanju spontanog obaranja cena, kao na pijaci ).Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
||
|
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: To samo meni moze da se desi -
11.04.2008, 23:11
Slažem se sa Gogom .......... i meni je petak dan za ispale ![]() Evo mog "slučaja": Moja današnja provala br1: Sve vreme sam malog Srkija zvao Đole, a Đoleta sam zvao Srki (inače, radi se o mojim učenicima). Naravno, ja to uopšte nisam primetio, sve dok nisam video da me svi gledaju otprilike ovako ![]() ![]() Namestio sam opštu konfuziju kod dece ![]() Na kraju smo se svi toliko smejali, da sam ih zamolio da zamene mesta (čisto da se ne zabunim ponovo) ![]() ![]() Provala br2. Naravno, na narednim časovima sam umesto "ipsilon" govorio "iksilon" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
Odgovor: To samo meni moze da se desi -
12.04.2008, 04:41
izadjemo veceras malo do grada.. i uglavnom svi sem mene pijani.. posebno vozac
![]() krecemo kuci, a kuma (ona je vozila), pa blago receno trestena.. i sedamo u kola, ja sedam na suvozacko mesto do nje.. i ona curka, pocne da se svadja sa deckom i nije gledala u put i skrene pored.. sreca, uspela da izmanevrise nekako da ne bucnemo u reku i predjemo to malo mosta sto imamo i skucamo se u drvo.. i nikom nista ne fali, samo meni ![]() kad je udarila u drvo, ja tresnula glavom o instrument tablu.. i zaglavimo u ambulanti, uglavnom zbog mene, ali i druge da pregledaju.. uglavnom, nije mi nista strasno, samo blazi potres mozga, popucali kapilari u oku (tako da nije beonjaca, vec crvenjaca ) i mala ogrebotina od stakla na obrazu.. bice lep oziljak ![]() tako, s obzirom da sam cuknula glavu.. tesko vama, bicu jos ludja ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|