VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#51 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Pol: Žensko
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 01.06.2007, 20:46

Ubacim neke letnje krpice da mi se operu i taman osuse pred more...Onda mi se skoro sve ofarba u zeleno...i to po principu fleka...jer mi se marama jedna zadesila u celoj hrpi...Brže bolje da spasim neke stvari ubacim u masinu na iskuvavanje i krknem venish...vadim a ono sve plavo...upale mi plave pantalone

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 12.06.2007, 05:22

uvek smo znali dobro da se organizujemo, moje drushtvo i ja.. no uvek kasno ukapiramo krenusmo u subotu iz muzeja ka podzemnoj, no kako je u nedelju bila Portorikanska parada, svi su se vec pripremali dan unapred, ili shta su vec radili, pa ih je bilo ko pljeve.. i ulazimo u dupkom pun voz, ni igla da stane, doslovce se ljudi gaze.. svi se neshto deru, mashu onim zastavicama, pevaju.. ne bitno! dolazimo na 42. ulicu (BTW -- jedna od najvecih stanica!) i ljudi izlaze, izlaze, izlaze.. vec drugi pochinju da ulaze.. i odjednom jedna zhenska (bicu pristojna pa necu da delim pridjeve i epitete) od 25o kila (ali bez preterivanja!) ustane, i pochne da se gura ka vratima, vichuci "ocu da izadjem, ovo je moja stanica, skalanjajte se!" i neki tip joj kazhe, za koji k**** se nije ranije ustala, kad vidi da je guzhva.. i onda pochne tu njemu neshto da dobacuje, da shta on njoj ima to da govori, ovo ono.. i u celoj toj vrisci, deranju i naguravanju ta ista guska od 25o kila (tako mi metle, ne lazhem!) stane sa svojim shtiklama meni na nogu.. a ja u japankama odjednom sam sve zvezdice videla uhvatila sam se za onu shipku i taman da cu joj kazhem par rechi, ona se iskoobelja napolje a ja poshla dalje sa plavom i nateknutom nogom

elem, ne bi to bilo mozhda smeshno, da tu istu vecher nismo zavrshili na nekoj brazilskoj svirci di smo djuskali bosi.. i dok smo tako djuskali bosi neka shtiklerashica stane mojoj drugarici na nogu ee onda je ona videla zvezde.. ali sam je uteshila da ova njena nije imala 25o kila pa kao, bilo joj je lakshe, donekle

moomoo meee juuooo

staro
  (#53 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 28.06.2007, 00:39

Pa nije baš samo meni, moguće je da se dešavalo još nekom, ali dok sam se odmarala proteklih dana uspela sam da zaglavim čitav dan u klonji i da prebrojim sve pločice nakon ždranja svežih borovnica da raspalim glavom o rashladni uređaj u prodavnici i da se odmah nakon izlaska iz prodavnice stropoštam na stazici za invalide pošto sam odlučila da neću stepenicama

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#54 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Odgovor: To samo meni moze da se desi - 07.07.2007, 15:39

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
zaustavila me policija

dobih juche poziv za sud zbog ovog zaustavljanja

moomoo meee juuooo

staro
  (#55 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 08.07.2007, 15:31

Случајно кликнем на тему где се помиње мој ник, и размишљам ајде баш да укуцам у претрагу да видим где ме све помињу, пошто не стижем да читам скоро ништа сем политике... и видим да сам добио 14 гласова на гласању за члана месеца. Хвала Кунићу, Макили и Ирник за гласове, а то што ми је Кил Бил дала 5 гласова знам да је из зајебанције.
Елем гледам, на оној коначној табели, сва имена црна, само моје црвено. Гледам на посту где је Кил Бил гласала, опет моје име црвено, сва остала црна. Код Кунића исто, код Макили исто, код Ирник исто... почиње већ да ми се рађа сумња, да се распитам код Кил Бил зашто ме је зацрвенила, да питам Лејди еС и да јој се жалим као модератору, какви су то тајни знакови, сећам се гласина да кад четници неког ставе под слово З то значи заклати или заплашити, зависно од интерпретације, сетих се обележавања јеврејских домова како би их заобишао анђео Господњи ономад у Египту кад је Мојсије радио што је радио, још ми је Хлеб рекао да сам биинг вотчд... ту нешто има! А онда укапирам... Član mesecahighlight=yossarian
Тако се само нагласи резултат претраге...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#56 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~

Odgovor: To samo meni moze da se desi - 08.07.2007, 19:13

eee ako ovo ostrvce nije selo, onda stvarno ne znam shta jeste

da ispricham pochetak priche.. znachi zimus, tamo negde u novembru, odemo burazer i ja do Srpskog kluba di sam bila taj put i nikad vishe na nagovor mog brata koji ne slusha nish' sem narodnjaka usprkos svim mojim trudovima da ga preobratim.. elem, tamo upoznamo jednog dechka koji je doshao na 2 meseca da radi.. i mi tu izmenimo brojeve telefona i on meni kazhe da mu se javim kad budem za novaka u Beogradu.. ja stigla u BG u 21h na staru godinu, nije ni chudo da mi se momak nije javio i ja tu zaboravim na njega, a u medjuvremenu izgubim i mobilni sa svim brojevima.. (bravo ja!)

elem, juche vozim bajs, dolazim do Kolumbusovog Kruga, ljudi ko pljeve, lep dan, svi zuje.. i brdo onih pedicabs iliti bajs-taxija
i u vozhnji pogledam jednog dechka koji vozi i kontam "jebote, ja njega od nekud znam" i stanem i razmishljam odakle i setim se "Milosh, jebote!" al' nisam bila sigurna i vratim se ja.. i zovnem ga "Miloshee, Milosheeee" kontajuci ako se ne okrene cu iskuliram al' on se ladno okrenuo i ono kao u mene, i kazhe "neeeee seriiiii, Kori, jeboteee! jel moguce??" znachi recite, koja sluchajnost i koja shansa da njega sretnem usred ostrva, usred bela dana na mestu na kojem se jedva nadjesh s nekim s skim se dogovarash
i tako caskamo, kao doshao je pred tri nedelje natrag, vozi to chudo.. ja rek'o zvala sam te kad sam bila u Bgu, a kao menjao je broj mobilnog () a na fiksni se niko nije javljao, ipak je bila stara godina
i tako ponovo izmenili brojeve telefona...

uglavnom, kao shto reche na pochetku, ako ovo nije selo, onda ne znam shta jeste

moomoo meee juuooo

staro
  (#57 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.09.2007, 08:05

Zaspala sam sa štapićem za uši - natopljenim u propolis, u ustima i isti nisam progutala Spavala sam kao .

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#58 (permalink))
*made_of_stars*
Početnik
*made_of_stars* je na dobrom putu

Član od: 07.11.2007.
Poslednji login: 08.05.2008 18:27
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 15.11.2007, 20:32

jako neispavana i zabunjena sam otisla da radim...
prilazi mi zena,koja je btw bila nema,ali je ispustala neke zvuke...
to se meni,debilu,ucinilo kao neki cudan jezik...
i ni 5 ni 6 pitala sam zenu DO YOU SPEAK ENGLISH

smesno i zalosno u isto vreme
bog nek mi oprosti

I am the storm I am the wonder
And the flashlights nightmares
And sudden explosions

staro
  (#59 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 23:28
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 15.12.2007, 11:52