|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: To samo meni moze da se desi |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
Odgovor: To samo meni moze da se desi -
08.07.2007, 15:31
Случајно кликнем на тему где се помиње мој ник, и размишљам ајде баш да укуцам у претрагу да видим где ме све помињу, пошто не стижем да читам скоро ништа сем политике... и видим да сам добио 14 гласова на гласању за члана месеца. Хвала Кунићу, Макили и Ирник за гласове, а то што ми је Кил Бил дала 5 гласова знам да је из зајебанције.
Елем гледам, на оној коначној табели, сва имена црна, само моје црвено. Гледам на посту где је Кил Бил гласала, опет моје име црвено, сва остала црна. Код Кунића исто, код Макили исто, код Ирник исто... почиње већ да ми се рађа сумња, да се распитам код Кил Бил зашто ме је зацрвенила, да питам Лејди еС и да јој се жалим као модератору, какви су то тајни знакови, сећам се гласина да кад четници неког ставе под слово З то значи заклати или заплашити, зависно од интерпретације, сетих се обележавања јеврејских домова како би их заобишао анђео Господњи ономад у Египту кад је Мојсије радио што је радио, још ми је Хлеб рекао да сам биинг вотчд... ту нешто има! А онда укапирам... Član mesecahighlight=yossarian Тако се само нагласи резултат претраге... ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|