VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#41 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 23:29
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 16.03.2007, 19:16

Sinoc oko 7 uvece, odlazim da se prosetam sa svojim psom.
Kljuc od vrata visi na bravi. Uvek ga stavim oko vrata, pre nego sto napustim stan. Ali sinos se to nije desilo... Izasla sam, zatvorila vrata, koja se automatski zakljucaju iznutra!!! Vracam se, otkopcavam jaknu da bih kljucem koji mi "ne visi" oko vrata otkljucala kucu. Upssss!!! Da nisi nesto zaboravila???!!! Srecom tu je komsija, koji je - ne znam kako, otkljucao vrata sa obicnim nozem.

Žene imaju problem za svako rešenje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 13.04.2007, 01:52

Uspela sam da razbijem plastičnu teglu za med...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#43 (permalink))
yeesss
Iskusni forumdžija
yeesss će uskoro postati poznat članyeesss će uskoro postati poznat član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 12.11.2008 23:44
Godine: 46
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 18.04.2007, 11:16

da isprskam novu trenerku domestosom .....

Ljudi mogu da oproste sve osim iskrenosti !!!

staro
  (#44 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 19.04.2007, 23:17

Uspela sam sama sebi da pošaljem PP
...i obradujem se...jaooo vidi neko se mene setio

staro
  (#45 (permalink))
kataklinger
Iskusni forumdžija
kataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat član

Član od: 17.04.2007.
Poslednji login: 24.11.2008 17:54
Godine: 23
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 21.04.2007, 14:08

Zatvorila glavu sama sebi vratima

Nepitajte kako

staro
  (#46 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.05.2007, 20:02

ispao mi je nov mobilni na beton, pritom je odskočio i skoro upao u rov pun vode. za dlaku šinko...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#47 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 13.05.2007, 05:27

zaustavila me policija
vozim ja tako kola, muzika svira, ja pevam.. kad odjednom rotaciona svetla iza mene, ja nishta, josh mu kao dam znak rukom da me zaobidje, da se ne bi gospodinu josh micala.. kad on na razglas "molimo parkirajte se sa leve strane" ja ono au fak, pa on to meni! (ima na automoto forumu slika buvice, mozhete da je pogledate, pa da zamislite facu chika milicajcu kad je ishao oko kola (a od one slike, josh su ga izudarali dva puta + mu razbili zadnje stop svetlo) i dodju dva strikana do mene.. "drajving lajsns end redzistrejshn pliz".. jedno par minuta mi je trebalo da nadjem vozachku u onom mom super saku.. u medjuvremenu me pita koliko vec ima da su svetla razbijena (zato me i zaustavishe) ja ono "fju dejz, not longer" pruzham mu vozachku (veliku sivu internacionalnu (ko zna ukapirace) i rozu hrvatsku), on gleda i pita "vac det?" je rek'o "maj drajving lajsns".. kazhe on "dec not drajving lajsns" ja rek'o "shur it iz, ic internashnl drajving lajsns".. "ver iz det from?" "d pink iz from kroejsha, d grej iz INTERNASHNL" kazhe on "dec not valid hir!" ja "IT IZ INTERNASHNL DRAJVING LAJSNS! IF IC NOT VALID HIR IT VUDNT BI I-N-T-E-R-N-A-SH-N-L!!!!" uzima on vozachku u ruke.. vrti gleda.. (a na njoj pishe na hrvatskom i franckuskom + slika Che Gevare + neka Vorholova slika + neki film za razvijanje + neshto na cirilki + neki moj crtezh ) vrti on, vrti.. sazhalim se, vidim jadnik ne zna.. ja rek'o "inside ju hev translejshn on inglish".. onda mu dam osiguranje, prvo koje je isteklo.. pa onda dok sam nashla ono koje valja.. potrajalo je.. pa nisam imala redzistrejshn "hav long hev ju bin hiir?" xmmm, kontam ja, ovo je trik kveshchn kontam, ako kazhem mesec dana (poshto znam da sa tom int. vozachkom ne smesh da vozish ako si u zemlji duzhe od 9o dana, mogu da provere, pa da onda josh ispadne da lazhem, di bi ja ) kazhem ja "tu jirz".. "ooo, ju shuld of goten amerikan drajving lajsns".. ja "ju nou vat mistr ofisr, if jor goverment gejv mi a soshl sekjuriti nambr det aj dizrv, aj vuld get a drajving lajsns.. bat sins amerikan birokrasi iz skrud ap, aj kent get it! ged it?" gleda on mene, gleda vozachku.. otishli oni natrag u kola.. i nisu se vracali natrag ladno punih 45 minuta!!! ja skoro zaspala.. na kraju su doshli, neshto zapisivali (u medjuvremenu me pitali adresu) i dali mi tri tiketa kazhu vrlo drsko " juhev a najs dej" a ja "dec it? jur nat going tu eksplejn vac going on??" oni opet ko papige "hev a najs dej" ja uzmem tiket i opalim u smijeh shta drugo!

samo mi je josh to falilo pored svih drugih sranja u zhivotu

lajf iz bjutiful, iznt it?

post edti:
kazhe meni cale kad sam doshla kuci, trebala si da im kazhesh da se i oni svi voze po Bosni bez bosanske vozachke dozvole, pa nikom nishta.. jebiga cale, da sam se setila bi rekla.. al' nisam se setila

moomoo meee juuooo

Poruku je izmenio yige_gui, 13.05.2007 u 05:39.

staro
  (#48 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 25.05.2007, 03:28

nakon shto sam se sinoc bavila razno raznim brojkama (dobro, priznajme, uz pomoc muzha a Dzi nam je tu doshla kao prateci vokal protutnjio je i lebac u neko doba jutra i noci, ne znam kad ) i naokn shto mi je muzh uzaludno pokushavao objasniti zashto neshto ide tako, a ne onako kako sam ja zamislila, iako je meni moja zamisaao bila logichnija, izgleda da je iapk logichna bila samo meni nakon shto smo uspeli da zbrojimo, oduzmemo i nadodamo sve podatke razvukli smo se svako na svoju stranu oko pola 4.. ja odluchila da cu josh chitam neshto iz drage mi filozofije.. i nisam se ni okrenula bilo 5.2o ujutro prvi alarm u 6.3o, drugi u 6.4o.. ne znam di sam, ali ustajem idem da printam to chime smo se za'ebavali celu noc, dodjem tamo iscimam se, isprintam brdo papira.. izljepim delove, naljepim, obljepim i nestane mi tinte! pa zar!? i krenem u Kinko's (to su oni shto printaju, fotokopiraju i pomazhu jadnicima u hitnocama, kao shto sam ja) i dodjem tamo, vadim taj kupus od izljepljenih papira, kad ono papiri mokri wtf??? da, uspela sam, po ne znam koji put, da prolijem flashu vode u torbi po mobitellu, po kameri, po novchaniku, a o drugim stvarima i sitnicama da ne govorim.. neki flomaster je i boju pustio, tako da je moj kupus ladno postao -- josh veci kupus!!! onako lagano unervozhena, pomislim da bi bilo dobro da ih odem kuci sushiti sa fenom kojeg nemam!!! tu ideju sam brzo odbacila, ali sam svejedno otishla kuci, ne bi li bar torbu promjenila i ostavila stvari iz nje da se sushe! nakon shto to uradih odem i kopiram taj kupus, na kojem su slova vec izbledela, ali sam koliko toliko uspela da od kupusa napravim -- pershin
krenem na fax, dodjem tamo da predam moj preshin od zavrshnog rada, kad katedra prazna zhive dushe nema a profesor rek'o da mu ostavimo rad u ofisu.. ja nadjem ofis i shutnem mu rad ispod vrata
josh uvek kontam dal sam ga ispod dobrih vrata shutnula

moomoo meee juuooo

staro
  (#49 (permalink))
kataklinger
Iskusni forumdžija
kataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat član

Član od: 17.04.2007.
Poslednji login: 24.11.2008 17:54
Godine: 23
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 25.05.2007, 16:39

da gledam muza kako se davi lizalicom a nemerem da ga uhvatim za noge i okrenem naglavacke kao sto se sa decom radi

...magare jedno

.... da li sam ja to video cica macu

staro
  (#50 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum