|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: To samo meni moze da se desi |
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:37
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Molim proizvodjače sirupa za decu (na biljnoj bazi) da ubuduće prilože kombinirke , bonsek i sl. za otvaranje istog... Naime, posle bezuspešnih pokušaja, Mili je pokušao da ga otvori, zatim je čuveni sirup odnet kod komšije, pa je od komšije odnet kod komšijinog komšije, zatim nam je komšijin komšija vratio isti kao štafetu - otvarač je ličio na cvet - sirup je otvoren kombinirkama Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:37
Godine: 34
|
Od jutros sam uspela da zakuvam ''Čokolino'' umesto kafe i da nekako brzinski se tuširajući odvalim sebi mladež sa ledja Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Godine: 33
|
Odgovor: To samo meni moze da se desi -
09.12.2006, 01:07
Ja sam malopre htela da okačim bade mantil na čiviluk iza vrata (onaj što visi na vratima) i fino odvalim jednu kuku i sve stvari popadaju dole
dignem ja onaj mantil prvo i reko' sad ću da premestim na drugu, pa ću da pokupim i ostalo što je visilo tu, okačim ga i otkinem i drugu sad sam zarobljena u sobi, jer ne mogu da otvorim vrata od stvari otkopaću se verovatno kad mi se pripiški ![]()
|
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 14:20
Pol: Muško
Godine: 31
|
09.12.2006, 01:14
Indijanka iz Darkvudske šume dimnim signalima pokaže svoju poziciju, to vide Indijanci koji su otišli u lov, po signalima zaključe da se nešto desilo i najbrže što mogu dođu i spasu Indijanku iz Darkvudske šume ispod hrpe Odeće...
OVO JE PLAN ZA SPASAVANJE INDIJANKE IZ DARKVUDSKE ŠUME KOJA SE PROTIV SVOJE VOLJE NALAZI ISPOD BRDA ODEĆE. ![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 00:52
Godine: 33
|
21.12.2006, 15:51
Jedna čizma je počela mi da "škripi"
kako krenem ona "škripi" Osećam se kao da me u stopu prati neki "žunjavac" ![]()
|
|
|
|
|
|
LutkaLuftika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 24
|
11.01.2007, 01:20
Pre neko vece bila ovde, (naravno) i odjednom nece da ucita stranicu... Probam, pokusavam i nece pa nece... Sutradan opet isto. Nazovem burazera kazem mu sta je problem- konektujem se, sve je ok, signal very good, al' nece nista da otvori. Da mi on broj provajdera, tehnicka podrska i lepo ti ja nazovem, objasnim problem,- kad ce meni lik:"u minusu ste"!!! Znaci, nije mi ni palo na pamet da sam potrosila megabajte... |
|
|
|