VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#21 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.11.2006, 00:52

Vozim danas kod prijeteljice kod koje sam bila vec milion puta u zivotu (citaj mogla bi zmireci da vozim) i od silnih namjestanja suncanih cvika na nos skrenem jednu raskrsnicu ranije nego sto je potrebno. Vozim i cudom se cudim kako se je krajolik promijenio otkad sam zadnji puta bila kod nje i ne kontam uopce da sam krivo.Javlja mi se sin sa zadnjeg sjedala: " Halo mama, mislis li ti vise to auto okrenut? "

Budi ono sto zelis biti, a ne ono sto drugi zele vidjeti...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 21:39
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.11.2006, 19:42

sinoc jedna osoba nije bila sigurna dal' sam ja zapravo ja.. jerbo kazze da mi u profilu pishe da sam mushko pa se zbunili neki

dobro raja, sto mi niste skrenuli pazznju!?

moomoo meee juuooo

staro
  (#23 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 00:02
Godine: 33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.11.2006, 19:51

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
sinoc jedna osoba nije bila sigurna dal' sam ja zapravo ja.. jerbo kazze da mi u profilu pishe da sam mushko pa se zbunili neki

dobro raja, sto mi niste skrenuli pazznju!?

Ovaaaaaj... ja nisam primetila možda je to zato što je i meni do skoro pisalo da sam muško pa ispravih...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#24 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:37
Godine: 34
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 20.11.2006, 14:31

Molim proizvodjače sirupa za decu (na biljnoj bazi) da ubuduće prilože kombinirke , bonsek i sl. za otvaranje istog...
Naime, posle bezuspešnih pokušaja, Mili je pokušao da ga otvori, zatim je čuveni sirup odnet kod komšije, pa je od komšije odnet kod komšijinog komšije, zatim nam je komšijin komšija vratio isti kao štafetu - otvarač je ličio na cvet - sirup je otvoren kombinirkama

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#25 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:37
Godine: 34
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 03.12.2006, 09:53

Od jutros sam uspela da zakuvam ''Čokolino'' umesto kafe i da nekako brzinski se tuširajući odvalim sebi mladež sa ledja

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#26 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 00:02
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 09.12.2006, 01:07

Ja sam malopre htela da okačim bade mantil na čiviluk iza vrata (onaj što visi na vratima) i fino odvalim jednu kuku i sve stvari popadaju dole dignem ja onaj mantil prvo i reko' sad ću da premestim na drugu, pa ću da pokupim i ostalo što je visilo tu, okačim ga i otkinem i drugu sad sam zarobljena u sobi, jer ne mogu da otvorim vrata od stvari otkopaću se verovatno kad mi se pripiški

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#27 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 14:20
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 09.12.2006, 01:14

Indijanka iz Darkvudske šume dimnim signalima pokaže svoju poziciju, to vide Indijanci koji su otišli u lov, po signalima zaključe da se nešto desilo i najbrže što mogu dođu i spasu Indijanku iz Darkvudske šume ispod hrpe Odeće...

OVO JE PLAN ZA SPASAVANJE INDIJANKE IZ DARKVUDSKE ŠUME KOJA SE PROTIV SVOJE VOLJE NALAZI ISPOD BRDA ODEĆE.

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#28 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 00:52
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 21.12.2006, 15:51

Jedna čizma je počela mi da "škripi" kako krenem ona "škripi"
Osećam se kao da me u stopu prati neki "žunjavac"

staro
  (#29 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 24
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.01.2007, 01:20

Pre neko vece bila ovde, (naravno) i odjednom nece da ucita stranicu...
Probam, pokusavam i nece pa nece...
Sutradan opet isto. Nazovem burazera kazem mu sta je problem- konektujem se, sve je ok, signal very good, al' nece nista da otvori. Da mi on broj provajdera, tehnicka podrska i lepo ti ja nazovem, objasnim problem,- kad ce meni lik:"u minusu ste"!!!
Znaci, nije mi ni palo na pamet da sam potrosila megabajte...

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#30 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum