|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: To samo meni moze da se desi |
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 21:35
Pol: Žensko
Godine: 22
|
Odgovor: To samo meni moze da se desi -
19.08.2006, 03:11
Ne kazem da moze samo meni da se desi, al eto bas meni se desilo. Tako mi i treba kad hocu da pricam o necemu u cega se uopste ne razumem. Ovog puta su u pianju racunari. Znam da ga koristim (evidentno) ali apsolutno nemam pojma (manje-vise) sta se u njemu nalazi, kako to sve funkcionise itd... Dakle...
Slucaj 1. Pre dve godine se to zbilo. Dolazim kod tadasnjeg momka, kad imam sta i da vidim: on sa drugom i bratom rasklopio racunar, nesto nije u redu, mislio je da ce zavrsiti dok ja ne dodjem (ma da...) pa da sacekam malo. Ja sta cu, sela, gledam sta rade, nemam pojma sta rade. Posto se to onako posteno oteglilo ja reko ajde da se nadjem u razgovoru i upitam: A sta vam je taj dzemper, za sta sluzi? Umesto dzamper naravno, pukli su mi od smeha...Nije meni ova ispala nije bila naravoucenije da neguram nos gde mu nije mesto, pa je usledilo jos vece pokrivanje usima, i to bas pre neki dan. Neki ce se u ovoj prici prepoznati pa mi je bas drago sto ce se slatko smejati mojoj gluposti (mada ce se smejati i ostali, ne sumnjam). Slucaj 2. Otisla sam sa momkom kod jednog njegovog druga i devojke. Posle se pojavio jos jedan njihov drugar. Svi se znamo, opustena atmosferica. Svi zive za racunare, pa se naravno u jednom trenutku pocelo pricati o njima. Tako se pokrenula tema da li je pasta provodnik ili nije. A ja tako neupucena upitah: koja pasta, za zube ili ono jelo? ![]() ![]() ![]() Verujem da svi znaju o kojoj pasti je rec, ja sam zaboravila... I eto tako ja ispadoh glupa, a bas nisam morala... ![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Pol: Muško
Godine: 27
|
20.08.2006, 20:45
opet ja i tehnologija
![]() znaci zavalim se sinoc u krevet, latim daljinac, kad cvrc ne fercera... reko koji mu je sad... skocim na noge lagane po nove baterije, ubacim ih ono opet nista drmnem ga koji put o dlan, reko mozda se nesto otkacilo , opet nista...na kraju nisam imao izbora vec da ustanem i upali TV rucno... kad tamo ladno mi je neko iskopcao TV iz struje ![]() ... jadni daljinac, umalo i zid da popije ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:36
|
21.08.2006, 06:16
menjala sam dzozle sa jednom osobom
i uspela sam da ih slomijem nakon nedelju dana navodno je ta osoba te dzozle imala 3 godine a ja ni nedelju dana ma garant mi je nesto podvalio opsssss... bat it voznt mi ![]() |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 34
|
12.10.2006, 22:47
Imam utisak
da neko ''sabotira'' moj ''noćni život'' Kao i svaka žena, poznajem svoj stan, svaki njegov pedalj, gde je šta i kako... ali... u sinoćnom pohodu na toalet (kako sam fina ), napala me je jedna papuča Pružila sam se po hodniku koliko sam dugačka, zviznula glavu - nije joj ništa Ipak imam jednu čvorugu (malu) , ali nisam rekla ''lepšoj polovini'' - razvalio bi mi d*** od zaj******** ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:36
|
17.10.2006, 20:23
dakle breeee
![]() svoj mobitel ne cujem najcesce kad treba.. a i kad zvoni obicno me drugi upozore na to da mi zvoni... pa eto, tako i danas.. samo sto je danas znak upozorenja bila -- profesorka predaje ona tako svoje predavanje.. kad cujem (ne osetim, vec cujem ) ja nesto vibrira... vibrirrrrra.. vibrRRRRRRiraaa.. vibrrrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRiraaa... i kontam, jebote, koji to kreten nece da prekine vibriranje... i pocne zvoniti.. i zvoniiiiiiiiiiiiiii... zvoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... histerichna melodija i profesorka prestane da prica.. i sad svi vec gledaju po razredu, okrecu se (i ja se s njima okrecem, gledam -- u fazonu onaj pogled budalo-iskljuci-zvonjavu) znaci NE KONTAM da zvoni meni.. i ne znam kako mi doslo iz dupeta u glavu... samo ga iskljucim i kaooo upsssss ![]() znaci tudum koji ne prepoznaju melodiju na svom mobitelu... a nije kao da ih menjam svaki dan! ![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Pol: Muško
Godine: 27
|
03.11.2006, 19:18
elem... nakon i ko zna koliko vremena vraca nama profa danas neki test iz matisa koji je bio blago receno degenericno lak... uzimma ja svoj rad nazad i vidim 90% tacno... reko
majku mu kako pa do sad nisam imao laksi test u zivotu... kad otvorih rad imas sta i da vidis... u jednom zadatku mi je 7+3 ravno 11 a u drugom 7+6 okruglo 15... nek mi jos jednom zada zadatak sa sedmicom kao glavnim faktorom ima da ga skalpiram ![]() ![]() |
|
|
|