VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#151 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 27.09.2008, 20:24

Mislimmmmmmm sve sam prekopala da nađem garanciju za drag mi mob jer je totalno umro pod zagonetnim okolnostima i još sredim popravku u ponedeljak, al' traje to pokušavanje, vađenje baterije, vraćanje, drndanje, indijanske veštine i bajanja... nameštanje punjača, cinculiranje kontakta da bih nakon pola sata provalila da držim u ruci telefon koji nije uključen u zid uopšte bezobrazno ispražnjen

glupsampaštaakosamgluppaštaakosamglup

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#152 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 23:30
Godine: 46
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 27.09.2008, 20:35

Lepo ima kazem, da izgubim orijentaciju u mraku i da nocu mora odnekud da ckilji neko svetlo.... I hebiga brate, ustanem prosle noci... mrkli mrak u sobi, a meni se pripiskilo, ustanem, nemam pojma ni da sam u N.Sadu, a kamoli gde je WC Krenem par koraka, zapnem o fotelju, nastavim pravo (valjda) i spucam se u garderober Od sad cu ispod jastuka da drzim GPS

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#153 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 14:03
Godine: 28
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 30.09.2008, 06:53

zaglavi se lebac u tosteru...naravno posto je vruc bio, uzmem ti ja salvetu da izvadim lebac, zapali se salveta, ja kao da je ugasim pocnem da masem salvetom plamen se jos vise rasplamta...i stacu bacim u kantu za smece....zapale se svi papiri...i najzad se setim e da voda...trebala sam baciti u sudoperu....mogla sam kucu zapaliti...

bila sam jako gladna, pa nisam mogla da mislim...

Ono za cim zudimo,a ne ono sto dobivamo, govori o nama kakvi smo.

staro
  (#154 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 06.10.2008, 10:21

Sedim sinoć za kompom i kuckam, osetim da mi nešto gamiže po vratu.
Prvo mi padne na pamet da je muva i ma'nem rukom.
U momentu osetim smrad i skontam da je na meni bila smrdeljuša
Jedva sam se saprala, bogtemazo kako to smrdi, užas.

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#155 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 07.10.2008, 07:29

Jurnjava, kao večiti ritual.

Kuvanje kafe i čaja, čaša soka od koprive i Tothema.
Dve šolje i dve čaše.
Uspela sam da u jednoj zbućkam Tothemu i kafu

Kakvo razbudŽivanje

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#156 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 07.10.2008, 11:17

Malopre,vadim registrator(arhiva neka za reklamacije) ja i pauk oči u oči .........kad sam vrisnula

bože uzmi me

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#157 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 07.10.2008, 11:28

@ Mo.Ja_
a jeste ti avatar inspirativan za pauka...a ne radi ni Bog to svaki dan sa svakim,umalo da mi izleti sa domaćim životinjama,ali možeš pogrešno da me shvatiš,pa da te izgubim...

...da fakturišem po 77,a oni ne plaćaju ni do danas kada je već prešao 79.5

...tako sam usput nadrkan i nedojeban 2 dana,da ne mogu ni smajlija da stavim,ne zbog kursa,kao da je prvi put,već nemam pojma ni sam,da l' je mlad mesec,pun mesec,pomračenje neke planete,poskupljenje kondoma 'ebem li ga...

Poruku je izmenio Goga, 07.10.2008 u 11:35. Razlog: bold

staro
  (#158 (permalink))
paparazzo
Pazi, snima se!!!
paparazzo je dijamantpaparazzo je dijamantpaparazzo je dijamantpaparazzo je dijamantpaparazzo je dijamantpaparazzo je dijamant

Član od: 27.08.2008.
Poslednji login: danas 23:31
Godine: 28
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 09.10.2008, 19:54

Konačno se namolim da odem kod frizera, kad tamo... nema gužve tj. nema nikoga! Ja oduševljena. Sreća moja beše kratkog veka - crko joj bojler. Nije ni čudo što nije bilo nikoga. Al dobro, prala mi je kosu u susednom salonu, malo sam šetala sa onim peškirom na glavi, ali nema veze. Sredila mi kosu bolje nego ikad.

Gde god da si; od sebe ne možeš pobeći!!!

staro
  (#159 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 14.10.2008, 01:45

odnosno "To samo ja mogu da uradim"
popodne, gledam temu "Kako izgleda vas desktop" i Skvojkin post, i mislim se kako je dobro uradila, extra skroz smejem se ja neko vreme, i reko, ae da skinem, pa da ga kao imam u kompu i odmah ostavim da mi bude na desktop_u kao ikonica, pa cu posle da je sklonim u neki folder.. e sad, posto nisam bila kuci do malopre, a sestra je bila, ja sedam, palim komp i vidim cuuuuuuuudo Bozije ikonica na desku i to neke koje nisam ni znala da imam, programe za koje nemam pojma odakle mi i klikcem ja i klikcem na te ikonice, nista se ne otvara.. pa se mislim ko koga ovde zajebava pitam ja sestru sta je sa kompom i kaze ona meni: "A da, videla sam neku sliku, samo ja izbrisala to sto je pisalo na sredini i ostavial ti ikonice"..
ja odem stvarno, i setim se da sam skinula sliku Skvojkinu..
jos ja klikcem na te ikonice, pa se mislim kako imam bre dve Mozile, dva MajKompjutera i dva MajDokumenCa.. pa gledam u ProgramFajls da vidim kad sam ja to instalirala fotosop..
uzas..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#160 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 22:53
Godine: 19
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 14.10.2008, 14:05

Jutros sam se malo prevarila pa sam krenula na fax u majici kra