VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#131 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 16:04
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 23.08.2008, 14:51

Torba mi širom otvorena, zakačena za stolicu samo jednom ručkom, drškom, šta li je već, a odmah tu pored stolice je prozor, na kom je nenormalno zujala muva.. Ubijem ja tu muvu malopre i upadne mi u torbu..
Sad me tako mrzi da vadim sve da bih je našla.. Bem ti muvu i stolicu i torbu i prozor.. ko je *ebe, neka je tamo..

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tinkerbell
~*~*~*~*~*~*~*~*~

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#132 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 24.08.2008, 16:33

sinoc sam prglasena za mis mokre majce
elem djelem.. idem redom..
pre neki dan, kad bejah u eNeSu, kupila sam neku zutu majcu koja je skroz otvorena i spreda i pozadi, nosi se bez grudnjaka i malo je onako.. pa providna nije strasno, malo se vidi, cisto se samo nazire ono sto treba..
i sad, sinoc izadjem aj na neku zivu svirku na otvorenom, u toj majci.. bilo je super stvarno, samo je bilo malo hladno, ali ja crkni-pukni da ibucem tu kajcu, makar zaradila upalu pluca
i.. krene vetrina neka da duva.. ajaoooo.. kisa jbt a nemas gde da se sklonis, nigde zaklona do vraga.. a ja prvi put u zivotu uzela i ispeglala kosu odjednom pljuscina pala majku mu njegovu, a ja stojim na sred onog igralista u guzvi, i smejem se sama sebi pa nista, kad ne mozes da pobegnes, tu si di si zapalila cigaru nekako, i ajmo pici pljusak, pici svirka ali picim i ja bila sam najglasnija i najzivlja tamo nas par smo bili jedine budale koji su djuskali na kisi i polako je stao pljusak, ovi sto su se sklonili pod drvece su izmileli napolje (a onako, kad pogledas u njih kako stoje zbijeni, lice na mrave ) i poceli da igraju.. a nas par k'o misevi, do gole koze mokri.. a meni se maja skupila uz telo, skroz mokra i sve se vidi ali bukvalno sve bila sam ogoljena sasvim.. i sta sad.. pa nista, nosih se sa tim ponosno.. sto bi znacilo, isprsila sam se da se jos bolje vide svi koji me znaju su mi prisli da mi kazu da sam mis mokre majce i da licim na Svabicu tako jos mi i par devojaka prislo da mi pohvali properties ali sam se veoma brzo pokupila i dosla kuci posto sam se smrzla kao ljubinka tako da necu dobiti upalu pluca vec upalu plucne maramice..
apciha

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#133 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 23:05
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 24.08.2008, 18:31

Kakav maler.
Stvarno me gurnula zzena niz stepenice.
Idem chaskom do Hitne Hospitaonice da mi previju slomljene ruke(kao slamke) i noge (ko u misha) i naprslu vugla

pa se vracam
(sa gipsovima langetama i koritima)

staro
  (#134 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 21:26
Godine: 23
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 28.08.2008, 03:59

Pre nekih 5 min sam shvatio da nemam ispit ujutru , nego sutra ujutru (29. i da sam bezveze ostao budan celu noc i ponavljao kad sam to mogao sutra po danu, btw sa posla sam stigao kuci u 23h i bas mi se spavalo ... I srecom sam slucajno bacio pogled na raspored ispita i prosto nisam mogao da verujem... I sad mi se ne spava, nemam zelju od zezanja bez potrebe i otvorio sam da se malo smirim.

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

staro
  (#135 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Godine: 38
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 02.09.2008, 23:04

...lik drzi agenciju za promet nekretnina...znamo se godinama,skroz je ok...zove me danas i kaze...ajde dodji do mene...kada sam dosao kaze...ajde idemo da ti pokazem jednu kucu...stignemo na gajbu...on mi objasnjava...ja se zaljubio na prvi pogled...vec gledam gde cu sta da uradim...a pogled na ceo grad...milina...pricamo tako jedno 20-ak minuta...i ja vec vidim kako se useljavam...krenemo nazad,kad njemu zvoni telefon...tip koji prodaje tu kucu...otkazao...predomislio se...ja popizdim nevidjeno...rekoh...ko je taj?...daj ime i prezime...jebacu mu kevu...4 meseca nije prodao kucu i sada kada sam ja naisao,on odustaje...
...sutra idem da ga pitam...sta bi vise voleo...batu ili seku...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#136 (permalink))
starsica
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Odgovor: To samo meni moze da se desi - 07.09.2008, 18:26

danas se kod nas zatvara bazen, odnosno kraj sezone pa dogodine jovo nanovo.. i odem ja sa mojom kompanijom, napolju crnci lipsu koliko je toplo odemo mi tamo, kad pored vode nije bas toplo.. nesto mi se nije kupalo pa sam se skinula u kupaci i samo umocial noge, cisto da ne propustim poslednji dan nista, cmarila se tako u vodi nekih sat vremena, nisam smela da udjem posto mi je bila zdravo jako 'ladno iako su me deca okolo isprskala taman toliko kao da se kupala pre nekih pola sata, krecemo mi kuci, obucem se, tj. presvucem, skinem kupaci i odenem se u ostale asesoare koji idu ispod letnje 'aljine.. i ae reko da pipnem ove godine poslednji put vodu, cisto da me zelja mine.. i cucnem pored bazena, i kako sam se nagnula.. izgubim ravnotezu i upadnem u bazen obucena, spremna za polazak kuci, cak mi je i peskir bio suv.. pa sad.. kad sam vec u baznu.. oanko u haljincetu otplivala jednu duz.. pa ko ga jebe sad sam overila bazen dogodine skroz

staro
  (#137 (permalink))
Bazarov
el_komadam_te
Bazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 23:05
Godine: 23
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 07.09.2008, 18:51

Zamenim neke evre juče u menjačnici i ne prebrojim ih, naravno, glava mi je bila na nekom desetom mestu... I posle plaćam nešto, i vidim, dao mi hiljadu manje. Odem ja nazad. On kaže: ne zna je li mi dao manje. Sad, je li namerno, ili ne - ne znam. Kriv sam ja. Nego, sjajna stvar je što mi je od poslednje plate ostalo samo 2500, za neke skromnije patike... A sad ću do zime šipčiti u starkama, kad sam finansijski degenerik

staro
  (#138 (permalink))
starsica

Odgovor: To samo meni moze da se desi - 07.09.2008, 20:47

pa zar ne stoji na priznanici koju dobijes i iznos koji si dobio i iznos novca koji si promenio? po tome bi trebalo da je video ovaj u menjacnici..
bogami, da mene rebnu za taj iznos, prevrnula bih naopacke menjacnicu

staro
  (#139 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 23:03
Godine: 31
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 07.09.2008, 20:52

Zakacila sam neki virus na kompu.Sve mi se nesto izbrkalo.Ni tastaura me ne slusa.Nece lepo da mi pise srpski.HELP!

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#140 (permalink))