sinoc sam prglasena za mis mokre majce

elem djelem.. idem redom..
pre neki dan, kad bejah u eNeSu, kupila sam neku zutu majcu koja je skroz otvorena i spreda i pozadi, nosi se bez grudnjaka i malo je onako.. pa providna

nije strasno, malo se vidi, cisto se samo nazire ono sto treba..
i sad, sinoc izadjem aj na neku zivu svirku na otvorenom, u toj majci.. bilo je super stvarno, samo je bilo malo hladno, ali ja crkni-pukni da ibucem tu kajcu, makar zaradila upalu pluca

i.. krene vetrina neka da duva.. ajaoooo.. kisa jbt

a nemas gde da se sklonis, nigde zaklona do vraga.. a ja prvi put u zivotu uzela i ispeglala kosu

odjednom pljuscina pala majku mu njegovu, a ja stojim na sred onog igralista u guzvi, i smejem se sama sebi

pa nista, kad ne mozes da pobegnes, tu si di si

zapalila cigaru nekako, i ajmo

pici pljusak, pici svirka ali picim i ja

bila sam najglasnija i najzivlja tamo

nas par smo bili jedine budale koji su djuskali na kisi

i polako je stao pljusak, ovi sto su se sklonili pod drvece su izmileli napolje (a onako, kad pogledas u njih kako stoje zbijeni, lice na mrave

) i poceli da igraju.. a nas par k'o misevi, do gole koze mokri.. a meni se maja skupila uz telo, skroz mokra i sve se vidi ali bukvalno sve

bila sam ogoljena sasvim.. i sta sad.. pa nista, nosih se sa tim ponosno.. sto bi znacilo, isprsila sam se da se jos bolje vide

svi koji me znaju su mi prisli da mi kazu da sam mis mokre majce i da licim na Svabicu tako

jos mi i par devojaka prislo da mi pohvali properties

ali sam se veoma brzo pokupila i dosla kuci posto sam se smrzla kao ljubinka

tako da necu dobiti upalu pluca vec upalu plucne maramice..
apciha