VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#121 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 06.08.2008, 16:20

Ustala sam jutros sa takvom migrenom da me je doslovce boljelo drzat oci otvorene. Obucem se, operem zube i stavim sumecu tabletu u casu vode da se otopi prije nego odem da prosecem psa. Secem ja tako, nabila suncane naocale na nos jer me svjetlo ubija i psujem sve redom od lekara do apotekara kad mi ni tableta od 500 mg ne pomaze. Da nisam ozednila kojih sat i po kasnije i da nisam ugledala casu sa vodom i razmucenom tabletom u njoj ko' zna koga bih se jos spomenula...Jebo Ibuprofen, Ginko meni treba...

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#122 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 09.08.2008, 14:32

sinoc, pre nego sto cu da legnem da spavam, ukljucim torent, pade mi na pamet da bih mogla da skinem jedan program.. i ok, pronadjem ja, skinem to.. krenem da ga instaliram i pocne instalacija.. kad odjednom, pojavi se 150 prozora sa natpisima "Virus found, Spyware, Trojan, Instal this instal that.." i ae kontam, mozda ako mu dam dozu bez struje (restartujem ga) onda dodje sebi.. ma da hoce moju kitu da dodje sebi cim sam ga upalila, imam sta i da vidim.. na desktopu, sve crno jbt i neki znak i crvenim slovima pise nesto za spyware.. i to mi pozadina, a pozadina je link i gde god kliknem otvara mi IE da instaliram neke gluposti, da skeniram, da radim pizde materine sreca, skontam ja da to mogu da maknem u stranu, ae znaci bar to nije toliko strasno.. pogledam ja u sat da vidim koliko je.. kad ono, OVOLIKIM slovima pise "VIRUS ALERT!" idem dalje.. totalno mi nestale sve ikonice sa deska, ukljucujuci i My Computer i My Documents nema gi nigde svi fajlovi pobrisani, sve nestalo
ali snadjem se ja i uspem da izmantam nekako.. uglavnom, nista nije obrisano, sve je u kompu, samo da ga jebem, skriveno nekako ali tu je, to je bitno..
pokusam da aktiviram Spyboot, ali nece ne radi mi nista, ovaj trazi neki Update, nece da ga pokrene, pokusam ja da ga obrisem pa da ga instaliram ponovo.. uglavnom prcala sam se sa tim do pola 6 i jedino sto sam uspela da uradim kako treba je da me efikasno strefi takva glavobolja da mi dodje da vristim
i sad konstantno izbacuje neke prozorcice sa necim da instaliram, da skeniram.. more, gon'te se u pizdu materinu
ako ne pomogne nista sto ja znam, trazim pomoc ovde.. ako niko ne procita ovaj post pa se ne ponudi sam da pomogne
a ako nista.. u ponedeljak ide kod cika doce da mu lepo jebemo kevu..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Poruku je izmenio starsica, 09.08.2008 u 14:34. Razlog: rekoh da nisam pismena..

staro
  (#123 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 23:30
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 09.08.2008, 14:47

Chupe, ja kad bih bila toliko besna jer su mi nestale ikonice sa ekrana, nacrtala bih ih markerom na monitoru. I bile bi mnooogo lepse nego sto su sad. Mrzim viruse

A sta meni moze da se desi? Da odem na Nijagaru a da pre toga ne napunim baterije u fotoaparatu. Da mi Zoe bude navigator u povratku
Ali tome lepo kazem- zajebi! Jer mi se juche desio i indijanski rezervat!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#124 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 14.08.2008, 23:47

kao sto je poznato svekoliko auditorijumu, pre neg' sto sam se ulogovala, otisla sam da skuvam jednu picu da rucam veceru uzmem testo, lepo sve zbuckam, stavim svega i svacega.. napravim krtog na stolu.. i reko, ae ncu ga sklanjati sad, nego cu kad krenem..
zavrsi pica sa kuvanjem, isecem je ja, stavim na tanjir.. i izadjem iz kuhinje vec, kad se setim da nisam sklonila krtog sa stola.. nista vrnem se ja da ga sklonim.. u jednu ruku je stalo sve, sva sreca pa nisam mnogo krtozila.. i odem da bacim ja to..
stignem ja gore do kompa, pogledam u tanjir.. jbt prazno
setim se ja..
uglavnom, kad sam usla u spajz, sigurno sam, kad sam htela da bacim smece, bacila picu u kantu a smece sam stavial u frizider.. sad se mislim.. da li da izvadim picu i oduvam prasinu i pojedem.. ili pocastim macke i keru..
videcemo kasnije..
a u medjuvremenu.. prijatno mi..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#125 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 23:29
Godine: 46
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 15.08.2008, 01:23

...Mozda sam ja vec negde nesto napisala o ovome, ali nemojte mi zameriti. Ima ih i koji su mladji, a vise izlapeli
DakleM... Nastelujem se ja da sa babom i njenim indijanerima idem na Nijagaru. Ucinilo se da ce biti hladno, a klinci nisu imali dovoljno tople garderobe, pa smo svratili u jednu prodavnicu da im baba kupi po duks. Ispred prodavnice, ja skontam da sam majcu obukla naopacke A baba cuti ko ..zda Uletim ja u prodavnicu - pravac "garderoba" da preokrenem majicu
Istog tog dana, nesto ranije, nisam ni primetila da su mi na nogama razlicite apostolke

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#126 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Odgovor: To samo meni moze da se desi - 15.08.2008, 03:06

Posrale me 2 ptice u roku od pola sata. Mozda je i jedna ptica 2 puta

Citat:
ZOE kaže: Pogledaj poruku
A baba cuti ko ..zda
Pa kad nisam vid'o.
A i da sam vid'o, ne verujem da bih ti rek'o
A i kad bih ti rek'o ne bi mi verovala

staro
  (#127 (permalink))
_baba_
_BLU_

Odgovor: To samo meni moze da se desi - 18.08.2008, 20:48

Molim da se notira

Citat:
Sačuvanih poruka 101, od 100 dozvoljenih. (Isprazni direktorijum)

staro
  (#128 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 19:19
Godine: 26
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 18.08.2008, 20:51

baba ahahahahahhahah wrhu 1 !
a meni se desilo jutros ja kupujem hleb..i bas izaberem hleb od juce..koji je bio na cosku..u red sa jutrasnjim

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#129 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 22:53
Godine: 19
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 18.08.2008, 22:39

da se prehladim u sred leta ):

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you