|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: To samo meni moze da se desi |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: To samo meni moze da se desi -
19.07.2008, 22:52
Zato što sam probala jednom pa mi je konac pukao i još se i on zagalavio međ' zubima
......ma haos iščačkati to posle...![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:07
Pol: Muško
Godine: 37
|
19.07.2008, 23:50
...pita moj stariji sin danas neuhvatljivu : "jel tebi ne smeta kad tata prica sa drugim zenama na kompjuteru?" ....
![]() ![]() ...i odgovor naravno sledi: "eto vidis i deca su primetila!"... ![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 15:40
|
25.07.2008, 03:16
Da nađem detelinu sa pet listova... ![]() I to ne jednu, nego tri... ![]() Evo je prva: ![]() druga: ![]() treća: ![]() Ove sa četiri nisu više interesantne... Ima ih ko pleve... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
01.08.2008, 07:29
Sanjam noćas neke nebuloze, po običaju, i u jednom momentu osetim da me nešto hladno poprskalo po stopalima... ![]() Skočim, onako zbunjena, prodrmam gospodina kraj sebe sa rečima 'neko me prskaaa'... ![]() Gledam po onom mraku, dignem pogled a mačor još uvek viri kroz krovni prozor, ni njemu nije jasno šta se dešava... Jbt, 'ladno je mačor obeležavao teritoriju po krovu i poprskao i mene kroz otvoren prozor ...obeležio me ![]() E kad me noćas nije strefila srčka, nikad neće ![]() ![]() ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 23:08
|
01.08.2008, 23:41
Smućkala bratu u kafu limuntus umesto šećera...
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
tisina je zlato...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 16:46
Godine: 24
|
02.08.2008, 23:30
Mene je opet zezala struja. Nas dve se izgleda bas ne volimo
![]() Ovoga puta nije bilo direktnog napada na moju licnost vec je "samo" izbacilo osigurac kada sam ja pritisla prekidac da upalim svetlo ![]() Sreca pa je bio u pitanju automatski osigurac i sama sam ga popravljala(samo podigla i resila problem uz zamenu sijalice) ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
|
04.08.2008, 18:30
Juri me ovo moje dete celo popodne da idem sa njim u bazen. I konačno me natera.
Brčkamo se , skačemo, bacamo, u jednom trenutku kaže meni moje zlato :"mama, gledaj sad ovo!" i umesto da se iz okreta baci u vodu, iz okreta mi opali takvu šamarčinu da mi se uvo zapušilo.... ![]() Nimije bilo dobro, idalje mi nije dobro ![]() Ne da ima tešku ruku, a tek zamah zjuuuu.... Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
|
|
|