VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#91 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 17:46
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 17.05.2008, 22:38

Desilo mi se pre jedno nedelju-dve dana...
Odem kod prijateljice,parkirala ispred kapije i sedim u kolima...pokušavam da pokupim sve sa sedišta...napokon pokupim,zalupim vrata od kola i zaboravim ključ u volanu..vrata su se naravno zaključala.
Gledam i ne mogu da verujem,mislim ...imam rezervni ključ,ali 10-ak kilometara dalje...
Uđem kod nje i kontamo šta da radim...ma je*e mi se,ići ću busom,pa se vratiti...skuvala kafu,sedimo,ćaskamo...naiđe njen brat,razvezasmo i sa njim ...ja mu se pohvalim šta sam uradila,a on se smeje i ispriča kako je i on to nedavno uradio sa svojim kolima,ali srećom u svome dvorištu...nije imao rezervi ključ,pa mu je kum obijao kola sa testerom.
Bacismo se mi u potragu za testerom ,nađosmo je i obismo moja kola.
Mislim...šta reći,a ne zaplakati.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#92 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 19.05.2008, 17:00

Noć muzeja 17.05.2008. negde oko 1:20h

Uvod: pored muzeja se nalazi caffe "Museum" (originalno, zar ne?) iz kojeg baš u tom trenutku trešti glasna i krajnje iritirajuća pesma (neki turbo shit) koja je totalno u neskladu sa rečima: "muzej", "umetnost", "kultura" ....

Mene kao da su pustili u prodavnicu čokolade a ne u muzej, vrtim se k'o suncokret da mi slučajno nešto ne promakne
Nailazim do jedne predivne slike koja me je na prvi pogled fascinirala. Gledam ja tu sliku i upijam svaki detalj na njoj, ali me pesma u pozadini (prozori su bili otvoreni) polako, ali sigurno dovodi do ludila (do tada je bila relativno prihvatljiva muzika). Ma koliko se trudio da se isključim, pesma je toliko glasna/iritirajuća da ne čujem svoje misli
I tako, u jednom trenutku sav izgubljen u prostoru i vremenu, nisam ni primetio da je u rasponu 5-10m od mene jedno desetak ljudi. Količina besa, zbog totalno idiotske pesme koja toliko iritira, je dosegla vrhunac i ja krajnje nesvesno sočno opsujem

Naravno, ne moram ni da vam spominjem da je baš u tom trenutku došlo do kratkog prekida između dve pesme

Izrazi lica ljudi oko mene:

A ja sam odregovao ovako:

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#93 (permalink))
Bjankaa
Početnik
Bjankaa ima spektakularnu auru oko sebeBjankaa ima spektakularnu auru oko sebeBjankaa ima spektakularnu auru oko sebeBjankaa ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.02.2008.
Poslednji login: danas 22:39
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 19.05.2008, 17:28

Dok sam prelazila jako "dobro uradjen" pruzni prelaz, upala mi je shtikla a voz ide...razmisljala sam par sekundi da li da spasim sebe ili nove nanulice.....

Govorim tiho i nosim psa sa sobom

staro
  (#94 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 19.05.2008, 17:46

Da prilegnem u ovo doba... 'ajde lako vam veče,vidimo se kada mi bude vreme ručku,pošto sam tek doručkovao... pa pa

staro
  (#95 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 23:28
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 19.05.2008, 19:08

Samo meni moze da se desi da dozvolim da me izvede iz takta jedan prostak. I da kasno ukapiram da ignore lista zbog takvih lelemuda i postoji.

staro
  (#96 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 21.05.2008, 01:01

malopre, kad sam zavrsila tusiranje, lacem se svoje kreme da se namackam.. kad ono, prazna tuba missim, skontam to u jedan sat, vazi.. i posto odavno nisam ostala bez kreme, obicno kupim dan ranije (znala sam da cu u prodavnici zaboraviti nesto, jeb'la me cokolada ) 'ajde gledam tamo na polici medj' onim kremama, uzimam jednu, namazem se.. i pogledam rok trajanja.. istekao.. naravno..
'ajde, ponovo pod tus, da skinem to cudo sa sebe, dok mi koza nije otpala..
zavrsim sa tusiranjem Jopet, blenem u onu policu sa kremama.. samo cu da kazem da sam namazala ruke i tek onda shvatila da treba da pogledam rok trajanja.. ma nista, samo sam ovog puta oprala ruke nad lavaboom..
uhvatila sam kremu koju koristim za lice (Bekutan, univerzalno) i namazala se, a u tri lepe..
missim.. i ne znam koji ih moj drzim kad im je rok odavno rekao domindzenja

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#97 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 23:28
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 24.05.2008, 02:16

...da odem u skolu po indijanca otkopcanog slica. I da se pitam zasto se deca kikocu kad prodju pored mene. I da posle toga odem u veleprodaju...sevaju drecavo zelene gace, a indijanci mi nista ne govore. Tek kad sam dosla kuci i upalila skype da se gledam sa starom majkom ona mi rekla da zatvorim ducan.
Jedna je majka. A indijanci ce da me zapamte.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#98 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 23:27
Godine: 46
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 24.05.2008, 02:19

...bas me podseti krezava.... Ja sam otisla jednom na posao sa sve viklerima

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#99 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 27.05.2008, 22:53

staro
  (#100 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Godine: 31
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 11.06.2008, 14:51