|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
I zato ti, more, hvala. |
|
Odgovor: I zato ti, more, hvala. |
|
|
|
na lijepom plavom dunavu |
|
|
Odgovor: na lijepom plavom dunavu |
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Pol: Žensko
|
Odgovor: I zato ti, more, hvala. -
07.06.2007, 09:56
U bazenu nikad
a u morEtu ili reci, pa desavalo se nije da nije. Ali samo kad otplivam daleko od obale. A secam se scene sa bazena od pre nekih 2-3 godine...tata doveo sinove da se brckaju. Tata sedi pored bazena i hladi papke u vodi sa sve sandalama na nogama stariji sin (star nekih 9-10 godina) skace onoj maloj deci po glavama, a mladji (oko 2 godine) stoji pored tate, u pampers peleni, pa preko pelene kupace gace, i oko njega se siri opojan miris sveze kake. Sve bih ja to i mogla da svarim, ali kad je tata i mladjeg sina, tako usranog ubacio u bazen... e zajebi. Tu sad ide na red ovaj deo... Citat:
![]() Ali ipak sam ja bila ta koja je sa svojom decom napustila bazen, a samnom i sve ostale mame koje su se zadesile tu sa klincima. Odvratno. ![]() |
|
|
|
|
|
|
n o s t r o m o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:53
Pol: Muško
|
Odgovor: I zato ti, more, hvala. -
17.06.2008, 13:07
Skoro dve decenije svog zivota sam proveo na moru i uz more. Imao sam retku srecu da kao malo ko obidjem citavu ondasnju jugoslovensku obalu (ukjlucujuci i brojne otoke), klao i deo Sredozemlja. Kupao sam se (i naravno piskio) u vodama Kornata, Murterskog mora, Boke Kotorske, Istre, Krka, Splita, Losinja, Paga, Palgruze... itd, a imao sam i tu zaista jedinstvenu srecu da se okupam i u vodama Galijole, hridi koja se nalazi isticno od Palagruze...
Kornati ![]() ![]() Kornati su po meni najlepsi prostor na planeti. To je nacionalni park na srednjem Jadranu, koji u svom sastavu ima 152 (neki kazu 147) otoka, otocica i hridi. Osim otoka Kornata i njegovog arhipelaga u njegovom sastavu se nalazi i jugoistocni deo Dugog otoka sa par obliznjin otocica (Tanjuric, Korotan...) i Telascicom, jednom od najlepsih uvala u kojoj sam boravio... ![]() ![]() U Kornatima sam upoznao niz zanimljivih ljudi. Jozu Horvata, Tomaza Domicelja, Sanju Dolezal (kupali smo se u jezeru na slici, koje se nalazi na Dugom otoku na obalama Telascice) ... Netaknuta priroda, kristalno cisto more, predivan krajolik, dobro osmisljeni punktovi za sidrenje i pristajanje jahti cine Kornate zaista fantisticnom destinacijom... Kada piskite, to cinite tamo gde je najlepse. |
|
|
|