|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li imate neki poseban ritual? |
|
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? |
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
|
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? -
11.06.2006, 11:24
Hihihi..jao draga Natty,i ja se trudim da ne bude napadno al' nekad bas bude...nehotice
.Podsetila si me sad-jednom smo bili kod nekih prijatelja,i donesu mi casu soka...i meni nesto zasmrducka...i tako ja pocnem da njuskam tu casu kao nenormalna..mama gleda,daje znake,ja nastavljam sa njuskanjem sve dok nisam izjavila da 'nesto cudno mirise ova casa' ... (imala sam 10 godina ) ..Da se vratim na temu-setih se da kod secenja imam posebne sisteme...kad secem pomorandzu,obavezno je na kolutove,pa na pola,pa jos na pola...tako da imam cetvrtine krugova kad jedem ... paradajz se sece po pola,pa na kriske,sto sitnije..a lubenica iskljucivo na kocke..i tako... ![]()
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
Citat:
![]() npr. mene ponekad jedna kevina drugarica zove da dodjem kod nje na kafu, a ja i ako naletim jednom u sto godina, jedva i kafu srknem jer je zena sva muzgava, ili lazem da me boli stomak, pa jos bolje, ne popijem nista.
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? -
11.06.2006, 13:43
Uhhhh...
Ako se to moze nazvati ritualom, svaki put kad mutim nes kafu, obavezno prvo ukljucim muckalicu u struju, pa tek onda radim ostalo Kad otvaram novu kutiju cigara, skinem onaj celofan, iscupam onaj papircic (foliju, whatever) unutra, i onda celofan isavijam nekoliko puta, da bih ga obmotala onom trakom koja sluzi da se isti lakse skine sa kutije... onda sve to umotam u onaj papiric i bacim u pepeljaru... ako je iko razumeo sta sam ja sad napisala ![]() Imam ja jos takvih radova, samo treba da se setim
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
Citat:
skonatala |