VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual?
staro
  (#41 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 06.05.2008, 00:32

Kako sednem za pisaci sto, moram sve lepo da posklanjam (ucentrirano) i pre nego sto pocnem bilo sta da radim, prvo napravim red.... ne kontate a? Bolje

Žene imaju problem za svako rešenje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 22:53
Godine: 19
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 04.07.2008, 20:11

na nebitne poruke odmah odgovaram i onda ih brisem iz inbox-a... a ove bitne cuvam pa kada ih bude previse onda opet vrsim selekciju i brisem
@ZOE i ja slicno tako radim... prvo sve sklonim sa stola i naredjam sve knjige na jedan kraj stola sto treba da se uci i idem polako redom...
i uvek uvece ucim, cak nekada do sitnih sati, tada mi je najveci mir i niko me ne ometa... (:

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#43 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 04.07.2008, 20:26

...uvek prvo prdnem pre nego se iskenjam...
...ako mi ujutru nije dignut,kada se probudim,obavezno ga osamarim i kazem...ustaj majmune...
...crne gace nosim samo ponedeljkom...jer sam u zalosti sto je pocela radna nedelja...
...kada dodjem na posao,prvo popusim jednu cigaru da se smirim,jer znam da me ocekuje gomila baboona koja ce da me smara...
...kada odlucim da pijem alkohol i znam da cu da se ubijem,nikada pre toga ne jedem...vise stane...
...i tako...ima toga jos...

......

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#44 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 08.07.2008, 07:23

Dok sam bio na faksu,svaki odlazak na ispit podrazumevao je prolazenje pored crkve Sv.Nikole,prekrstim se ispred nje,pa na faks,pa u klonju,pa polozim iz cuga.I tako tri godine,sve dok jednog dana ja zaobidjem crkvu i klonju pa ljosnem na pismenom iz matematike.Sledeceg roka ja ponovim crkvu i klonju i ponovo ljosnemOd tada mi ni bog vise ne pomaze

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#45 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 09.09.2008, 13:25

Uvek dočekam minut do dvanaes' o čemu god da se radi.
U toj brzini najbolje funkcionišem ...
Što je najbitnije - stižem na vreme!

Mogla bih ovu naviku da svrstam u kategoriju rituala

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#46 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 10.09.2008, 20:37

Nikad, ali baš nikad ne mrdam iz kuće dok ne popijem prvu jutarnju kafu, gde god da idem koliko god da kasnim, bez kafe

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#47 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 10.09.2008, 20:52

ujutru kad se probudim prvo se dignem pa napipam pored da vidim jel ima şta
posle pijuckam nes ... odem u voznjicu bicoşom pa se vrnem na tuşiranje ...
posle je ruçak pa mi kasno dapoçinjem da radim pa prilegnem da odspavam ...
e kad se probudim odem na kaficu pa na poso ...

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#48 (permalink))
PersonaGrata
Poznata faca
PersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimum

Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: danas 16:52
Godine: 29
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 11.09.2008, 08:44

Svaki dan kad prvi put izađem napolje obavezno se pozdravim sa Suncem.
Kad naručujem prvo piće ono je obavezno pelin i uvek ga naručujem ovako: "Dupli pelin bez leda sa limunom i šveps."

Mea vita, mea culpa.

staro
  (#49 (permalink))
robert ns
BLECHMANN von OZ
robert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat član

Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 07.11.2008, 12:26

ritual kako poceti posao svakog jutra je nesto sto se ne moze izbeci a sve pocinje saama bas uvek

staro
  (#50 (permalink))
diktatorka
Iskusni forumdžija
diktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat člandiktatorka je nadaleko poznat član

Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: danas 23:02
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 07.11.2008, 15:32

Jutarnji sat sa kafom i samom sobom.Obavezno,pa cak i kad moram zbog toga da ustanem mnogo ranije!

Odgovor