VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual?
staro
  (#11 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 18
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 03.07.2006, 14:37

Kada ujutru odem u kupatilo, ja sve radim po nekom redu. Znaci, prvo perem zube, onda se umijem, ocesljam se, pa onda stavim kremu za lice. Ne znam zasto, ali uvek tim redom. A kada jedem, ali ovo radim samo kada sam u sopstvenoj kuci, sednem na jednu nogu, a drugu stavim na stolicu pored mene Kada sam pred kompjuterom, uvek prekrstim noge kada sednem, mislim da se to zove turski sed, ili tako nesto.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 03.07.2006, 15:34

Citat:
Meggy kaže:
Kad otvaram novu kutiju cigara, skinem onaj celofan, iscupam onaj papircic (foliju, whatever) unutra, i onda celofan isavijam nekoliko puta, da bih ga obmotala onom trakom koja sluzi da se isti lakse skine sa kutije...
pre sam imala ritual da kad otvaram novu kutiju cigareta, obavezno taj celofan presavijem i stavim u donji deo folije.. onaj sto ostane kad se skine onaj gornji deo na taj nacin sam razlikovala svoju kutiju od drugih.. no to sam iz ne znam kojeg razloga prestala da radim..

jutarnji ritual mi je da pojedem kashiku meda (mljac!).. u dedino ime, posto je bio pchelar.. tako mi svako jutro kroz misli preleti detinjstvo.. skupljanja meda, zujanje pcela, zvakanje satja..
taj mi je ritual posebno drag

staro
  (#13 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 03.07.2006, 15:37

Citat:
kissigirl kaže:
A kada jedem, ali ovo radim samo kada sam u sopstvenoj kuci, sednem na jednu nogu, a drugu stavim na stolicu pored mene
Ovo i ja radim (samo sto je meni druga dole na podu ) Imam i drugu varijantu, da levu podignem i stavim je na stolicu na kojoj sedim... ono, dobar tretman za koleno

Citat:
Kada sam pred kompjuterom, uvek prekrstim noge kada sednem, mislim da se to zove turski sed, ili tako nesto.
Ja cu pokusati da objasnim kako sedim za kompjuterom... ali samo pokusati
Elem, isto kao za ruckom, sednem na levu nogu, a desnu prebacim preko te leve koja je savijena... sad sam se setila da je jednostavnije da uslikam

Jednostavno, zar ne?

A u turskom sedu nikad ne sedim, meni vise odgovara obrnuto - sa nogama sa strane. A vecina ljudi ne bi izdrzala vise od par sekundi da tako sedi

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#14 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 03.07.2006, 16:23

Citat:
kissigirl kaže:
Kada ujutru odem u kupatilo, ja sve radim po nekom redu. Znaci, prvo perem zube, onda se umijem, ocesljam se, pa onda stavim kremu za lice. Ne znam zasto, ali uvek tim redom. A kada jedem, ali ovo radim samo kada sam u sopstvenoj kuci, sednem na jednu nogu, a drugu stavim na stolicu pored mene Kada sam pred kompjuterom, uvek prekrstim noge kada sednem, mislim da se to zove turski sed, ili tako nesto.
Ja takodje primenjujem neki red kada se tusiram. Prvo, naravno, ide tusiranje, zatim stavljam dezodorans a zatim susenje kose.

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#15 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 04.07.2006, 13:57

sjetila sam se jos jednoga. kad slazem pare u novcanik, obavezno idu novcanice od vece ka manjoj i ona glava mora da bude okrenuta prema gore. kad god primam kusur, ja ih tako lijepo uredno slazem u novcanik, na veliku zalost onih iza mene

nattydread is coming to dinner

staro
  (#16 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 04.07.2006, 14:25

Citat:
nattydread kaže:
kad slazem pare u novcanik, obavezno idu novcanice od vece ka manjoj i ona glava mora da bude okrenuta prema gore.
Dobro, i ja to radim, al' ja mislila to svako tako Doduse, ne vodim racuna gde je glava okrenuta (), al' su mi poredjane od vece ka manjoj - da se lakse snadjem.

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#17 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 04.07.2006, 20:07

Citat:
Meggy kaže:

Dobro, i ja to radim, al' ja mislila to svako tako Doduse, ne vodim racuna gde je glava okrenuta (), al' su mi poredjane od vece ka manjoj - da se lakse snadjem.

blago vama koji tako to slazete kod mene uvek kupus od novchanica

staro
  (#18 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 28.07.2006, 01:26

ja svako jutro kad ustanem jos neotvorenih ociju bauljam do kuhinje , tako obnevideo obavezno se smandrljam niz stepenice, do kuhinje da skuvam kafu , dok ne osetim miris prve jutanje,crne,oci mi se ne otvaraju a mozak bas ne radi , e a onda, sta da kazem vise osim :
Citat:
yige_gui kaže:
jutarnji ritual mi je da pojedem kashiku meda (mljac!).. u dedino ime, posto je bio pchelar.. tako mi svako jutro kroz misli preleti detinjstvo.. skupljanja meda, zujanje pcela, zvakanje satja..
taj mi je ritual posebno drag

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#19 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 28
Odgovor: Da li imate neki poseban ritual? - 28.07.2006, 10:33

Citat:
Meggy kaže:
Uhhhh...

Kad otvaram novu kutiju cigara, skinem onaj celofan, iscupam onaj papircic (foliju, whatever) unutra, i onda celofan isavijam nekoliko puta, da bih ga obmotala onom trakom koja sluzi da se isti lakse skine sa kutije... onda sve to umotam u onaj papiric i bacim u pepeljaru... ako je iko razumeo sta sam ja sad napisala
Dodala bih i onu markicu sa strane. Trenutno mi na pamet pada ritual da kada se uvece vracam kuci, obavezno prvo palim TV, nista svetlo, radio.... Desilo mi se par puta da se nabodem na komade namestaja ( otkud oni tu ?! ), ali praksa cini cuda.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#20 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.20