To je bilo 2004.Na ljubljanskom aerodromu-stojim ja u redu na gate-u,i zapocne tu spika sa nekom finom bakicom (uvek su me volele

)...ispricamo mi tu jedna drugoj zivotnu pricu u roku od nekih 10 minuta,brat bratu,kad ja vide',dva co'eka ispred nas stoji Laza Ristovski!Au..rek'o,sta's sad?Ne bi meni bio problem da pridjem coveku i sa kezom ludaka trazim autogram da je nekako stajao sam,al' 'oces,stoji sa nekim drugom..ja bakici ...ijao imate l' olovku?!Bakica istrese sav inventar torbuljka i jedva nadje (da,'taj slatki haos devojackih torbica' traje ceo zivot

)..ja sva unezverena prilazim coveku misleci kako cu biti ispaljena na pravdi boga..medjutim sokiram se!Covek mi rado dadnuo autogram al ne samo to...okuva se neka spika,na konstataciju njegovog druga da ne obracam paznju na Lazin (mis'im ja to njega tako,obzirom da smo stari znanci

) rukopis jerbo su bancili sinoc..jao rek'o pa to je divno!!!!Strasno,nisam znala sta drugo da kazem,al blagi kez ne skidam

... i tako naprica ja tu coveku kol'ko ga brate volem,malo falilo da ga poljubim,al' nije imao penu od pivo,pa nisam 'tela,bilo bi providno

Medjutim...drugi sok po boarding-u!!Laza & friend ispred mene!!!A ja mucenica stavila aparat negde na dnu kozmeticke (citaj cashne)tobrice...dok sam ga iskobeljala,prodje let,tol'ko je jel'te bio dug od Ljubljane do Beograda

....
I ne moz' sta ti je prokleti lav,prilazim ja kad smo se razvezali Lazi i drugu i rek'o,ta ja se izvinjavam,al' moze l' slika? :treppp: (au rek'o sad kad mi kaze,ajde sestro idi muci nekog drugog) ... i 'ladno Laki (sad smo vec ki rod) daje moj aparat drugu i kaze 'ajde slikaj nas....i zagrli me!!!!!

Ijao,bogo moj,pa ja nisam mogla sebi da dodjem 3 dana,covek je velicina kao i na filmu,mozda jos malkoc veci