|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Godišnjica mature |
|
Odgovor: Godišnjica mature |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Godišnjica mature -
16.06.2008, 13:16
Prošle godine kada je bila moja 10. godišnjica mature - zakurila sam i nisam mogla otići.
A bilo mi je tako žao jer sam danima u uredu hodala u štiklama da se malo ispraksiram. Naime, u srednjoj školi su me znali kao sportašicu koja je vječno bila u trenirkama i tenisicama te sam ih ovako htjela iznenaditi. Već sam zamišljala kako se čude kada bi me vidjeli zbigecanu. Ah, ostaje mi jedino sada 15. godišnjica. Brzo će. |
|
|
|
|
|
GJO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 11:04
Pol: Muško
Godine: 38
|
16.06.2008, 13:43
Ja jedva čekam dogodine 20 od srednje...volim da idem na maturske godišnjice jer mi je to jedan od vidova izlaska u grad (tj. napolje). Meni je najinteresantnije kako su svima ostale jedino iste oči i isti pogledi kao kad smo bili klinci...
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:11
|
16.06.2008, 21:26
Ove godine nam je 15 godina od mature. Ali nismo se okupili ni za pet, ni za deset, pa ne verujem ni da ćemo sada.
Maturirali smo u neko nesrećno doba. U četvrtom srednje nam se razred pocepao na dva, pa je bukvalno svako ostao bez druga iz klupe. Godina dana nije bila dovoljna da se baš, baš zbližimo sa onima koji su nesrećom svojom i nesrećom države došli da upotpune ta dva razreda. Naravno, i osuli smo se po belom svetu. Za pet godina mature je bio neki pokušaj da se organizujemo (oba razreda). Organizatori-dobrovoljci-entuzijasti su nam bili oni malobrojni muški iz odeljenja. Devojčice se ispokondirile, te nemoj tad, te nemoj taj restoran,... (pričali mi bivši entuzijasti). Kad su poludeli od izvoljevanja digli su ruke od svega. Čini mi se da sad više i nema ko bi ih zamenuo, mada kad se sretnemo svi čvrsto obećavamo neko okupljanje. Žao mi je. Volela bih da nas vidim sve na okupu. |
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 23:11
Godine: 36
|
16.06.2008, 23:20
Ja volim da idem na godišnjice mature, tada posetim grad koji pamtim po tim školskim danima, vidim drugare iz školskih klupa koje nemam priliku da viđam inače, jer većina njih je ostala tamo da živi... Kao razred smo bili složni, družili se i vikendima i bilo nam je lepo...
Sada kad se sretnemo na tim susretima, prisećamo se onih bezbrižnih dana, razmenjujemo adrese i telefone, ali sa većinom njih ostane na tome da se vidimo tek na sledećoj godišnjici... ![]() Ipak, rado idem na te susrete i uvek im se radujem... |
|
|
|
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 22:11
Pol: Muško
Godine: 25
|
16.06.2008, 23:40
Prosle nedelje smo slavili 10-godina male mature. Okupilo se nas oko 2/3 od ukupnog broja iz moje generacije koji su isli samnom u osnovnu. Dolazili su ljudi I iz Nemacke, Austrija, Svajcarske, …, bez obzira sto su toliko daleko otisli, dok 1/3 ljudi nije dosla, I to bas ona koja je bila najbliza mestu okupljanja. Isao sam naravno. Bilo je super. Vidis drustvo koje nisi video po vise godina, neke cak I punih 10, lepo se ispricate, popijete, pojedete, igrate,pevate, izveselite se. Smatram da je lepo da svako ode na te godisnjice matura, izuzev ako vam ortaci nisu bili sise, pa da onda ni nemate zelju, ali u mom slucaju to su bili pravi ljudi –odlicni ortaci I ortakinje, I vredelo je otici, uzivati, a otici cu I svaki drugi put kad se budemo okupljali, cak sta, dogovoricu se s njima da se okupimo I pre nego li budu zvanicne godisnjice.
![]() ![]()
|
|
|
|