VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Nešto najluđe što ste učinili do sada
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Nešto najluđe što ste učinili do sada - 26.03.2006, 21:44

Šta je to najluđe što ste dozvolili sebi (ukoliko je za tuđe uši ) ili vam se desilo samo od sebe?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 15.04.2006, 02:02

Ovde neko mora da probije led.

E ovakoooooooooo... jednog lepog, sunčanog dana devedeset i pete il' šeste sedi u nekom bircuzu malo veće društvance... moj tadašnji dečko i ja, maznemo ključeve našem drugu taksisti i iskrademo se pod izgovorom da idemo nešto da vidimo... kao prvo, pogrešili smo auto. Ušli smo u neki drugi prazan taksi koji nije bio zaključan, a dok smo gurali ključ u volan provalili smo onu viseću id karticu od taksiste koji nikako nije bio ni nalik našem drugu. Izađemo kao da se ništa dogodilo nije, i potrefimo auto, te se odvezemo i izađemo na autoput. I tako smo se mi vozili voziliiiiiiii skoro do Novog Sada u sred bela dana, i ništa tu ne bi bilo ni ludo ni čudno da nismo bili oboje potpuno goli.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 15.04.2006 u 03:43.

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 15.05.2006, 13:58

bilo je ljeto, bas onako prijatno vecer, ja sa mojom polovinom u gradu, a u medjuvremenu rikne staklo na kolima. ali hajde, ne damo se zbuniti, nego po gradu cemo da parkiramo negdje blizu nas, da netko ne bi maznuo kola. i sve je bilo super, treba da krenemo kuci, ali eto mi smo bili u ONOM raspolozenju , i sta cemo kako cemo, parkiramo se mi u nekom sumarku, i negdje ne pola, skonatmo da nam prilazi neka zena i stavlja natpis na kola: to je moje mjesto za parkiranje, tako nekako. mi smo se zaledili, ali ona nas nije vidjela. i umjesto da se ohladimo, mi opet , pa kao idemo na drugo mjesto. i sve super, kad odjednom, parkiraju se neka kola pored nas, tu smo se zamrzli, i sve bi bilo u redu, da nisu iz tih kola izasla cetvorica likova, od kojih su tri pocela da popravljaju kola, jedan je pisao pored nas i tako je bila neka frka oko nasih kola nekih pola sata. mi se naravno scucurili, molimo boga da ne virnu kroz prozor, koga povrh svega jos i nema, pa naravno, onda se nama i kasljalo, i kihalo i sve nas je zuljalo. na svu srecu, pa su ovi konacno odustali od te popravke, a nama jedno vrijeme nisu padale na pamet te egzibicije u kolima, bez obzira sto se popravilo staklo. sada, te egzibicije u kolima i nisu nesto najludje, nego obzirom na svu tu situaciju oko nas...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 22.05.2006, 15:14

Izvadila vizu da niko ne zna, spakovala se te iste večeri kada sam je dobila, pozvala mamu i dečka i rekla: Ljudi ja idem, vraćam se kad mi dosadi.

I otišla u inostranstvo...

Stvarno su mi se svi smučili tada...

staro
  (#5 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 13.09.2006, 01:47

Tek što sam se vratila kući nisam mogla da izdrzim, sela sam na bicikl i uputila se njegovoj kući, koja je daleko nekih 8km, u 3 ujutru. Kakvo iznenadjenjeeee
(imala sam 16 god.)

staro
  (#6 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 01.11.2006, 22:49

Najludje.. hmmmmm.. Ima jedna stvar, opako luda

Mesto radnje: Moja skola
Vreme: sesti razred
Likovi: Muski deo VIII3
Tema: Uciniti cas tehnickog zanimljivim
Ideja: Mi smo momci od celika, m**a su nam velika :teg:

Jednog, tmurnog, jesenjeg dana, padne nama genijalcima iz VIII3 (tadasnje VI3) jedna fiks ideja . Posto je cas kod Selja ( nadimak koji nastavniku tehnickog u potpunosti odgovara ) uvek dosadan, i vecinom ga prespavamo resismo da ga ucinimo zanimljivijim. Kako cas imamo u podrumu, u kabinetu tehnickog, za njegovo osvetljenje postoje posebni osiguraci Kako su nam bili na dohvat ruke, sa velikom lakocom smo odvrnuli jedan koji je bio namenjen kabinetu Odvili smo ga, i jedan deo bacili u kanalizaciju, a drugi dobro ustekali Ceo cas je on pokusavao da ustanovi ko je krivac, ali pogadjate -> bezuspesno :teg:

Posle su "zakljucili" da smo "svi krivi", a samo su nama, muskima, smanjili ocenu iz vladanja

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#7 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 08.01.2007, 08:16

meni je najluđa stvar što sam sela u onaj banži...
ali koji ide u suprotnom pravcu..
koji te katapultira..
htela sam da učinim kumčetu..
i morala sam biti hrabra..
ali snimak to baš i ne pokazuje..
ljudi..to je nešto strašno!!!
kakav pojas,drška,očin..nemaš nikakav osećaj..
kao da letiš u oblake i nema kraja..
jadno kumče je pitalo da li je to kraj života i da li smo sad na nebu!!!
probala i hvala...

al adrenalin...neponovljiv!

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#8 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 23:28
Godine: 29
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 11.04.2007, 11:49

Pa sad ne znam koliko je to luuudo ili nije...al eto

....pre puuuno godina...vozila se na krovu od Renoult 4
...vozila se u trkackom jugu medj rol barovima sa stomakom do zuba
ako se setim os nechega,cu dopisem

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#9 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:37
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 11.04.2007, 12:55

...pljunuo sam žvaku kroz prozor....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#10 (permalink))
mrvacha