|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Poznati susret.... |
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Poznati susret.... -
15.07.2007, 03:22
Kako sam mogla ovo da zaboravim!!!!
Dogadjaj nambr 4. Dosli mi na Strand, trazimo mesto za peskire kad zacuh "ma mars u pizdu materinu, razumes " nesto mi se to ucini krajnje poznato, kao da sam to cula jedno 500 puta, okrenem se - Aleksandra iz VB ![]()
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
20.07.2007, 23:40
svojedobno sam radila na takvom mjestu gde sam upoznala puno domace estrade, jedno vreme cak i izlazila sa jednim...eto zadnji poznati susret desio se prije dva meseca otprilike u jednom restoranu u centru grada gde zivim sedeh dva stola dalje od richarda gera.
sinimao je film ovde pa je sa ekipom sa seta dosao na veceru. zgodan je, ali i stariji uzivo nego sto deluje na TV-u. |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
|
22.10.2007, 01:31
jeboteee Skunk Anansie
mi u petak u klubu, cima mene drug kao "eee paz' Skin" ja ga nisam prvo skuzhila od muzike.. ja ono "a?" "sh'a kazhesh?" dere se on "SKUNK ANANSIE" ja rek'o didididididididi? i on meni rukom pokazhe na drugi kraj kluba.. a ja ono kao gledam, gledam.. i on "jebote, kome ja govorim, pa ti ne bi ni mene skuzhila da prodjem pored tebe na pola metra" (to je rek'o viz-a-viz toga shto nisam imala dzozle )i na kraju odluchimo nas troje, tri krejzi skank ananise fena, da se idemo slikamo s njom i krenemo, i ja kao vec ukljuchim aparat, i posle on meni kazhe, ti vec ukljuchila aparat, a ja ko budala kao "sluchajno" prolazim kraj nje i kao ono "sluchajno" eee kao vidi Skin i kao "sluchajno" ae sad kad smo vec u prolazu da se uslikamo ja rek'o pa shto me nisi upozorio na tvoj "plan" i onda k'o tinejdzeri "ken vi tejk a pikchr vit ju" a ona ono shta ce kao ae i tu neshto drug nabacio shprehu jel se dobro zabavlja, kad ce novi album.. ovo ono..da ne mislite kako izmishljam, hir z d pruv ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
|
31.12.2007, 16:32
..ja samo ove domace srecem,Balasevica u marketu,"poznali se odmah",i ispricali,o srecno-tuznim temama....
...Zdravka Colica na semaforu,u autu dok smo cekali zeleno...ne bi sad davila o tom detalju ![]() i jos masu poznatih likova,mahom onih koji su mi dragi ![]() treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2008.
Poslednji login: 06.06.2008 18:46
Godine: 19
|
15.04.2008, 00:34
Pre neki dan sam bila u kaficu u kraju ,kad ono ugledam Nadja..Jooooj nisam mogla da verujem...bas sam srecna..I kada je odlazio uzela sam mu autogram
jupi!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 23:35
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
15.04.2008, 00:49
ovde u moje selo, imamo jedan rock klub, bas ono lepo poznat po Voshi.. i dosta cesto se organizuju svirke.. pre par godina, svirku i extra provod pruzio je nama seljacima Djordje David, bas negde malo posle toga kad je izdao prvi (i zasad jedini) album.. pevao cova svoje i pesme od Generacije 5.. a ja k'o pustena sa lanca, skacem, igram, pevam, urlam.. ma sve.. i kad se zavrsila svirka, ja pridjem liku sa njegovim tada novim CeDejom da lupi personalni stambilj.. i napisa meni covek: "Mala, svaka cast, you rock-Djordje David" a jaaaaaa.. usta do poda, doslo mi da skocim na njega koliko sam bila happy
![]() i sad skoro, pre par meseci u jednom klubu bio Whitesnake tribute band i on kao specijalni gost.. covek stajao iza mene a ja ga nisam primetila.. i kaze meni drugarica da je iza.. i ja se okrenem i pridjem coveku i nekako ja njemu sklepah ko sam.. i Djordje (posto smo sad bliski ) me se seti malo spikali, pitala ga za planove, album, kad ce ponovo u moje selo.. nista posebno, pozdravila se i otisla ![]() i da.. da n zaboravim jos jednu situaciju.. imam autogram od Bobana Zdravkovica ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Pol: Muško
|
08.07.2008, 06:48
Bilo je dosta njih,sto slucajnih,sto dirigovanih.Zanimjivo je da nam mediji daju pogresnu sliku o ljudima iz dzet seta,ipak su oni samo ljudi
![]() U secanju mi je ostao Bata Zivojinovic,ispred Doma Sindikata u rodnom mi gradu,blejali smo na minus nesto cekajuci probu benda kad se iza ugla pojavi Valter.Mi ko po naredbi svi u stavu mirno,ortak izusti "Vidi Bata Zivojinovic",a meni izlete,sto me je jos uvek sramota,recenica koju sam u zajebanciji izgovarao,"Sad cu da te karam".Iskreno se i ne secam u kom filmu je on to izgovorio ili je bila neka zajebancija Indexovaca na njegov racun,uglavnom,covek me pogleda,nasmeja se i produzi dalje.Jos uvek ne kontam kako mi je izletelo i jos uvek me je sramota.Sta cu kad sam fino vaspitan mladic ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.09.2008.
Poslednji login: 21.09.2008 18:33
|
ovo je možda više za rubriku-To može samo meni da se desi..ali..
![]() Petak ume da bude veoma nezgodan dan-utoliko još nezgodniji ako još to povežem sa posetom privatnom lekaru,kišom,hladnim vremenom i migrenom itd..itd.. Kažu, nekada se ne isplati ustajati iz kreveta,kažu i da katastrofe počinju nizom događaja..-Slažem se..ma ja se uvek slažem.. Počinje dan-migrena sikće i računam da ću proći bez "pegle‚‚ -da prostite.. stigla ja mukica u kliniku ali mi sve gore.. i tako ja čekam svoj red ispred..kiša rominja..kraj smrdljiv neke uboge zgrade-na sve strane smeće i pikavci..dok se ja tako rastavljam sa životom - i rigam i rigam.. svojim perifernim vidom opazim-ni manje ni više nego zvezdu hard-rok scene Slađanu Milošević ! ![]() Na sred te scene ona i ja same.. ja peglam njen pas piški... lele.. ![]() ![]() Eto.. nekad sam je volela,bila mi je nekako šik.. ali sad..ne znam,nekako mi osećanja ostadoše pomešana..dal zbog toga što javne ličnosti nemaju osećaja za druga bića( da sam krepala tamo,samo bi prošla ko pored turskog groblja) ili zato što će me njeno ime uvek asocirati na peglu i pikavce .. eto.. preživeh i to.. ![]() ![]() |
|
|
|