VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje?
staro
  (#61 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 26.09.2006, 17:46

sinoc stiglo zrno peska ravno sa Grchkih plaza (dobro, nije sa plaza, nego ravno sa Kalisha, ali cemo zamislimo da je sa plaze )
i dve leve znojnice i sad cela soba mirishi na JA
i pchelicu sa sve zvonchicem
sad mi stalno zvecka kako god da hodam
i jos nesto sto ne mogu da vidim dok se igrachka ne oporavi

a sve to tako dobro mirishe na Kalish i letnju kishu i proliveno pivo i nechije jake parfeme i mngooo smeha i najvaznije na dva blesava ludjaka ..
ma imam osecaj kao da sam bila tamo

imeDZin ljub

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 28.09.2006, 10:20

Kikiju sam kupila tri ''frajerska'' duksa, a sebi naravno trenerke..

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Sta ste dobili/poklonili poslednje?
staro
  (#63 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 28.09.2006, 18:31

poslednje sto sam dobila na poklon je digitalna kamera ( zivela!!! )
a poslednje sto sam poklonila je...
plisana kuca koja pritiskom na stomacic kaze '' I love You''

a sada spremam poklon....
3 kineska novcanicica i
veeeejiki motocikli za djugaja!!!

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#64 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Pol: Muško
Godine: 45
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 28.09.2006, 19:49

Dvosmernu, iskrenu ljubav.
Sta od tog bolje dobiti/pokloniti?

nomen est omen

staro
  (#65 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:59
Godine: 33
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 29.09.2006, 02:50

E ja sam svašta dobila ove nedelje, između ostalog i novi kontigent školjki i jedan filmić od Srbe sa čestitkom koja je specijalno odštampana za mene a poklonila isto svašta, al' su od mene specijalno otišli jedan najmanji orah na svetu, jedna knjiga, otvarač za pivo i dva diska.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 29.09.2006 u 02:57.

staro
  (#66 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 02.10.2006, 20:44

Mora da se pohvalim,svasta sam izdobijao karticu da mogu da zovem kuci,parfem,dosta nove muzike,nove djozle stare su mi se raspale jer su mi podmetnuli neke koje su bile u toj fazi veliku cestitku za rodjus trebalo mi je dva sata da je procitam i jos nisam stigao da je zavrsim i jednu prelepu majcu na kojoj pise LUD KO STRUJA!Malo mi je uska u ramenca ali se nosi sa ponosom VEEEEEEEEEEELIKIIIIII ZA MOJU SEJU

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#67 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Godine: 32
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 02.10.2006, 20:47

aj i ja malo da se hvalim Dobio sam filmchich - Bumerang jednu od najboljih domacih comedija u poslednje vreme, za kojim bogme tragah dosta dugo nekoliko frishkih, integralnih tachkastih jabuka Jedan najnajnajnajmanji orah na svetu za najnajnajnajmanju shtrudlu sa orasima na svetu ... and a lot of wonderfuly spended time

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#68 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 04.10.2006, 09:38

ja dobila nekoliko zrnaca prekookeanskog pasulja- tacnije pet zrnaca... tj, trebala sam to da dobijem po nekoj sovuljagi al' se valda zagubila na tol'kom putu pa mi stigla kartolina na kojoj pise da su poslata i da ih cekam .. docice, znam da hoce
Pozz Srbulencetu, Koraljki de metla i ostaloj pri dnu kartocke potpisanoj ekipi...
Voli vas ona zvana Ribenzzi

Aut viam inveniam, aut faciam

staro
  (#69 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 04.10.2006, 10:22

Sinoć sam na poklon dobila jedan sasvim, sasvim, apsolutno neočekivan telefonski poziv..
Ne znam da li da vrištim od smeha ili tuge
nemam pojma

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#70 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale