VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje?
staro
  (#41 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 21.07.2006, 18:15

dobio razglednicu od Ribenzzi sa sve upustvom za ugodan zivot

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 22.07.2006, 14:45

sinoc nam je onako polupijanima palo na pamet da sjedimo na betonu i lametiramo. e u tom nekom momentu, moj drug ugleda jednu bas lijepu narukvicu, valjda je nekom ispala, a koja se meni pri tom bas svidjela. e onda ju je on lijepo podigao, ocistio i poklonio mi je

nattydread is coming to dinner

staro
  (#43 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 23.07.2006, 07:16

dobih danske kartolinu od zene

i toliko me odusevila da sam morao da je skeniram... lebe btw ovo je slikato pre no sto si se ti stavio na spisak putnika za plazu... imedzin leb negde u ladovini

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#44 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 23:31
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 23.07.2006, 15:03

Citat:
swba kaže:
lebe btw ovo je slikato pre no sto si se ti stavio na spisak putnika za plazu... imedzin leb negde u ladovini
I ja se stavljam na spisak za plazu

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#45 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 22.08.2006, 20:24

Dobila sam zute japanke od crvene I ne zuljaju me, za divno cudo

Hvala, dzindijanac

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#46 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 22.08.2006, 22:14

Dobila sam podlogu za misa koja je istovremeno i blokce, merkala sam je neko vreme... knjigu Jovana Ducica "Pesme ljubavi" i divnu ruzu koja je bila neopisive boje... recimo da pomesate crvenu, zutu i rozu ali je zaista predivna... Od moje

Poslednje sto sam poklonila je pesma i poljubac na jastuku, ali to nije bilo bas skoro pa me je sad malo sramota moracu da ispravim to...

A da, juce sam dobila majicu na bretele od kume

staro
  (#47 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 28.08.2006, 22:05

Dobili smo farkice za Kikija.. Kako mu stoje..

staro
  (#48 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 28.08.2006, 22:50

Poslednji poklon, usb stick - platinum nesto pa nesto , na lancicu, mnogo je slatko...
Poslednje sto sam dobio je pesma od mog , odusevila me je

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#49 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 04.09.2006, 17:42

Dobila sam srebrni prsten od mog dragog...

staro
  (#50 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 17.09.2006, 16:29

Dobila teglu maslina jednu školjku i indijanski lančić od jednog turiste

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid