VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili...
staro
  (#31 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 09.07.2006, 18:22

Jebem te gluvog sto se ne javis?
:mad.as.hell:

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:40
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 10.07.2006, 14:28

Our love to you! We're at the ocean, 8 am, bitch is still sleeping to sound of ocean waves thru open balcony door, and I'm having a couple breakfast beers. Ha, ha, ha! Hey, dipshit don't even know for sure which hand, left or right, Serbs wear wedding ring on! Hahaha! So can you just tell to me pls, so I can say later like... ok... HA! Cool.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#33 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 11.07.2006, 14:23

Vreme desavanja: nocas oko 3 sata

Putem neobee "web-to-sms" servisa posaljem poruku izvesnom clanu Vojvodinacafe-a ()... Naime, ovaj clan ne moze da doceka da bude prikljucen na neobee adsl, a i neke od nas vole da iskoriste svaku priliku da ga probude kad god su u prilici (), te mu ja posaljem poruku sledece sadrzine:
"Obavestavamo Vas da cemo doci da Vas prikljucimo na nas adsl sistem... odma' " (il' tako nekako )

Na to mi drug clan odgovori:
"Gospod(j)o, slobodno dodjite odma' da mi to setujete! Molim Vas da me pritom poljubite u dupe moje NEOBEEchno!"

Maaan, jos se smejem

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#34 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 11.07.2006, 14:30

Od moje cure( ):

DOLAZIM PO TEBE ZA MINUT!

(dosla je za 6 minuta )

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#35 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 11.07.2006, 22:44

ujaaaa... i ti nedostajeeeees! al nosam i ja tebe u dzepu! sa sve borovnicama da ne ogladnis xixixi

staro
  (#36 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 13.07.2006, 04:38

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................:-) ceo display smajli prodje dok od mene tebi dodje. Elem ako me neko uskoro ne probudi imacu vodeni krevet

staro
  (#37 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 14.07.2006, 06:38

POCRNIO SAM,SUNCE ME PEKLO,PALILO I ŽARILO. Zaspao sam na luftiću i kad sam se probudio bio sam crven kao rak.Komada puna plaža samo sam slinio okolo kao onaj pas soljoštene gubice. Hotel je bio prva liga,klimatiziran,čist,hrane i pića u izobilju-neograničeno. Samo da je društvo bilo bolje,mada se ne žalim niti na postojece. Kako ste mi Vi, planirate li ići na kakav odmorčić? Kako ti provodiš ove ljetne vruće dane ? Poslat ću ti koju sliku s mora pa ju molim . Kad ih presnimim na kompić. Puno Vas pozdravljam i hvala ti na ljepim porukama... Baj-baj!!!!!!!!!!!

staro
  (#38 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 14.07.2006, 07:27

I onda upalis motorku

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#39 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 17.07.2006, 04:01

"sta ti je s prokletim mobitelom?"

moomoo meee juuooo

staro
  (#40 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Odgovor: Poslednji SMS koji ste dobili... - 19.07.2006, 03:39

E R... svaka ti dala.Mi smo kod donjeg bara,neces nas promasiti!

Not all treasure is silver and gold, mate.