|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vakcina protiv interneta |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 22:52
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Vakcina protiv interneta -
02.09.2008, 16:07
Moj gospon direktor,nas je danas sve vakcinisao,ukinuo nam je internet na poslu,do daljnjeg...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
|
02.09.2008, 16:28
Ne dolazi u obzir. Ja sam vec toliko navucena na internet, da mi nema spasa. Ne bi mi pomogla ni Skvo, ni bilo koji drugi predlozeni tretmani.
"Duvam" internet dok mi se ne zavrti u glavi , a nekad se desi i da zaspim na stolu kad malo preteram.Mnogi su zavisnici izgubili zivot zbog koje kakvih narkotika - preterane doze. Znam da me ova zavisnost, bez obzira na "dozu" nece ubiti. Zasto bih onda pristala na "lecenje" kad mi je bas leeeeepoooo ![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
|
05.09.2008, 21:48
...nisam ja zavisna
...mogu da prestanem kad god hoću ...ali neću ![]() ...ako je internet prozor u svet, zašto bi se vakcinisala protiv ![]() ...bez intrneta ne bih nikad naletela na _babu_ ni na Gogu ni na bubasvabu i na još mnoge ![]() ....to je život...![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
06.09.2008, 02:52
m'da.. svi zavisnici se vade na ludilo..
![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
BLECHMANN von OZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
Pol: Muško
|
jednom ne tako davno jednoj meni dragoj osobi sam dao recept kako da se skine bez vakcine sa interneta. Poslusala je uzela je ban-vakcinu najefikasnije resenje i sada je sretna ili opet nekuda luta.
Ne nisam ovisnik a ni ne volim nesto vakcine pa makar bile DZ! ![]() ![]() -ljubav ulazi kroz stomak a tesko se vari |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|