VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Secam se..
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Secam se.. - 01.06.2006, 03:21

danas je majka napravila neku supu od paradajza.. miris te supe me neverovatno podsetio na vrtic kroz glavu su mi u trenu preletile slike iz tog perioda.. neverovatno sta moze da uradi samo jedan miris obicne supe od paradajza a tako dugo nisam razmisljala o tome.. xexeee..

cega se vi secate?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Secam se..
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Godine: 33
Odgovor: Secam se.. - 01.06.2006, 14:25

Ja mnogo volim da jedem poparu i kačamak. I kad god ta dva smuljam, o'ma se setim bake Mirisi me nepogrešivo bacaju u razna razdoblja mog života. Isto tako me određeni miris ruža za usne, odma ubaci u sledeći kadar: Ja malecka i šuškam po kevinom neseseru za šminku ne bi li napravila od sebe nešto koristila je keva tada i neku Lankomovu toaletnu vodu, e nju kad negde nanjušim, odma se setim svog onog grljenja i maženja po krevetu sa njom...

Ma ima još svašta... javiću se kad nanjušim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Secam se.. - 31.01.2007, 22:47

miris nivea body lotion..uvek na more
miris tosta..na neke lepe dane kada sam doruchkovala kod kuce pre shkolice
moj mali providni kishobran sa crvenim srcetima na dane u vrticu
moj dzemperak sa irvasima na grudvanje sa sestricinama
moje slomljene sunchane naochare na jedno loodo putovanje
pohabani privezak za kljucheve na mom radnom stolu na jedno divno poznanstvo
crvena majca sa gicom na moju dobru prijateljicu,koju retko vidjam

miris paradajz chorbe na to da sam kao mala nabila lakat u nju!imala sam opekotinu!
klompe..da sam se skotrljala zbog njih niz stepenice i zbog istih upala u hidrofor
merdevine..da sam skoro pala sa treshnje
miris kuvanog vina..na ispit iz lingvistike

itd.

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#4 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 17:46
Godine: 26
Odgovor: Secam se.. - 10.02.2007, 16:36

Nivea baby vlazne maramice na porodiliste jer sam iste imala kod sebe za brisanje ruku.Taj miris me automatski vraca u sobu br.10.

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#5 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:32
Godine: 34
Odgovor: Secam se.. - 17.02.2007, 04:07

Miris tople čokolade me vraća na početak jedne ljubavi koja još uvek traje...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#6 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: juče 22:53
Odgovor: Secam se.. - 17.02.2007, 06:59

...kad god cujem divlje golubove,osetim miris ljubicice u vazduhu,setim se kuce...svaki dan

No me toques

staro
  (#7 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:39
Odgovor: Secam se.. - 20.02.2007, 22:02

Serija Bolji život...podsetila me na deo detinjstva...tačnije nedelju uveče...Kraj serije, poznata pesma i znak da mi idemo u krevet...ponedeljak dan za školu...

staro
  (#8 (permalink))
gerbes
Iskusni forumdžija
gerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan član

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Secam se.. - 27.02.2007, 14:42

1987. negde u leto, sam bio kod majstora da popravim motor, kada sam krenuo kući prema meni je išao čovek na biciklu, sa puštenim rukama i nogama i nekako neljudski mumlao...izmakao sam se i čovek je sleteo u jarak od betona i rascopao sav nos, čudno se grčeći. Naravno bio je to napad padavice. Izvukao sam ga na travnjak i povremeno proveravao da li mu je jezik na mestu. Tuda su prolazili momak i devojka, stariji jedno deset godina od mene, sređeni za grad. Ja sam viknuo momka da mi pomogne, na šta je on došao i rekao mi da je lekar. Pomislio sam: ''Huh, ima Boga!''. On pogleda onog jadnička koji se još uvek tresao i vikne na njega:''Jel imaš EPI...Jel imaš EPI!!!'', ovaj se naravno samo grčio i bio skroz odsutan. Devojka od ''likčine'' je samo po koji put bacila pogled. Nakon vikanja dasa obuhvati ribiolu oko pojasa i odoše ne osvrćući se. Tip padavičar se i dalje tresao.
Na kraju se sve dobro završilo, zvao sam hitnu od majstora, padavičaru su skrpili njonju, a ja bio bogatiji za interesantno iskustvo a da nisam još imao punih 17 godina.

E, tog upicanjenog smrdeža, koji je tvrdio da je lekar - mi se čini da sam video pre nekih pola sata kako silazi sa urgentnog centra...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#9 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen član

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 36
Odgovor: Secam se.. - 17.03.2007, 01:16

Kada počne ovo proleće sa lepim danima setim se '91 i nekog drugog vremena,lica tada dragih ljudi..

staro
  (#10 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:41
Godine: 46
Odgovor: Secam se.. - 17.03.2007, 01:20

Kada god cujem gugutku, setim se majcinog dvorista - Maj mesec, sirom otvoren prozor (uvek sam volela da spavam pored otvorenog prozora), rano jutro, svezina proleca dopire kroz prozor.... a u nasem dvoristu, prelepom, punom zelenila, cuje se samo gugutka.... i nista vise.... kakav divan osecaj ... Kakvo divno secanje

Ja sam to sto jesam, a ne sto drugi ocekuju da budem!

Odgovor