VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Secam se..
staro
  (#41 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Pol: Žensko
Odgovor: Secam se.. - 14.01.2008, 12:57

Kao starac Fočo ... sećam se da kada sam bila mala i kada mi je prvi zadatak i obaveza bila jednostavna kupovina(mleko,hleb i eventualno još nešto)...sećam se,da je hleb mnogo lepo mirisao kada se prođe delom neklimatizovane samoposluge.I nije ga bilo kao sada,po ceo dan i noć,nego u dve ture su dovozili.Pa ako ne kupimo brat ili ja,javimo tati da kupi u povratku s posla.
I koliko se ja sećam,bio je obogaćeni(ne znam samo čime) hleb,s vremena na vreme francuski(o,radosti) i onaj sa tri recke po sredini,koji sam kupovala stalno.

Sada mi hlebOvi ne mirišu takoA ne znam ni imena svih onih žena za kasama.I ne pitaju me kako mi je mama.
Sve u svemu,svega ima,samo duše manjka ili su mi čula za sitne dobrote otupela.

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Vronsky
Početnik
Vronsky će uskoro postati poznat članVronsky će uskoro postati poznat član

Član od: 20.11.2007.
Poslednji login: 04.04.2008 11:31
Pol: Muško
Godine: 46
Odgovor: Secam se.. - 14.01.2008, 14:48

Secam se ...
Bele raskopcane kosulje, simika i Eni Lenox ...
Rovinja, Makarske i indexovaca u ranoj fazi ...
Mesane marmelade i hleba sa malo masti i parike ...
Beton lige sa vise igraca nego posetilaca ...
Slatkih, malih igara kada je dodir bio svetinja ...
Nekih osmeha, neke price, nekih ljubavi ...
O,da ...
Secam se ...

U potrazi za sobom, pronasao sam nesto mnogo lepse ...

staro
  (#43 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Secam se.. - 14.01.2008, 15:14

secam se sebe,visoke i vitke....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#44 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 11:26
Godine: 28
Odgovor: Secam se.. - 14.01.2008, 15:22

...beskrajnih setnji nekim davno zaboravljenim stazicama pored mora u Puli....mama, brat i ja........jos uvek mi taj miris ponekada zagolica nozdrve.....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#45 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 57
Odgovor: Secam se.. - 31.01.2008, 20:46

Secam se da sam sestri turio neko govno u pomadu za lice... i da sam motao klincima pacija govanca u cigare eeeeeeeee to su bila vremena... usrana...

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#46 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 00:26
Godine: 30
Odgovor: Secam se.. - 12.03.2008, 02:06

bezbriznih,bezbriznih dana,sad mi je smesno kad samo pomislim kako nemamo pojma sta je u stvari zivot (i sto kasnije shvatimo to bolje)

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

staro
  (#47 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 19:56
Godine: 34
Odgovor: Secam se.. - 12.03.2008, 23:39

Danas smo vozili bicikl, na stazici pored auto - puta...
Kiki je držao nogice na pedalama, ja sam ga gurala... ... ( ko zna - zna, ko ne zna - ušinu mu se leđa... )...
Pomislila sam na moje rodno selo, koje je bilo u izgradnji
( mada je i sada, sa '' pretnjom '' da postane varošica ) ,
prepuno gradilišta, neravnog terena i parka iz snova...
i naravno moje majke koja je isto tako,
kao ja sada Kikija, gurala mene i učila me...
i naučila... da vozim bRicikl ( kako Kiki to lepo kaže... )

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor: Secate li se?
staro
  (#48 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 19:57
Godine: 31
Odgovor: Secate li se? - 26.03.2008, 20:31

Sećam se ukusa...najlepših malina na svetu ubranih u bašti moje bake,duda na kojem sam visila stalno..njene baštice u cveću...bezbrižnosti,njene ljubavi...sećam se da nikad nisam čula da je povisila ton...sećam se njenog blagog pogleda,u času kada je moj bio tužan jer se vraćam kući..njenih reči,saveta..svakog slova koje je izgovorila..prsluka i čarapa koje je plela za mene...sećam se njenog teškog života..sa večitim osmehom na licu...

staro
  (#49 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Odgovor: Secam se.. - 15.05.2008, 00:35

Sećam se prve četiri knjige - enciklopedije koje sam preslila od brata kod mene i čitala kao sunđer(sunđer? ).
Bile su pisane ćiriličnim pismom,pa sam sricala.Ne zna se koju sam više volela,a pamtim dobro samo bajke i knjigu o životinjama.

To su one u četiri boje,pa na tvrdim koricama imaju fotografiju da dete zna da se orjentiše koja je koja,a i piše lepo:

Чудесни светови Волта Дизнија
(па у поднаслову,нпр.)
Тајни живот животиња

Seća li se neko?Treća je garant bila o biljkama,ali četvrta...?

Ti si koje pamti.Pogledaj šta je u crvenoj.Istorija,garant.A nandzarasta-biljke.

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

Poruku je izmenio DrinChe, 15.05.2008 u 01:14. Razlog: srce

staro
  (#50 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Godine: 33
Odgovor: Secam se.. - 15.05.2008, 00:54

Teget je na koricama imala Trnovu ružicu, crvena Indijance, Zelena je bila sa životinjama, na koricama je puma ili leopard, a narandžasta jeeeeeeeeeee ne mogu da se setim, meni su one trenutno kod mame. Klinja ih odneo jednom i ostale su tamo Sutra ću da zovem da je pitam baš, pa ću dopunim post tačno

Imam i drugi komplet u bojama uz taj Možda ga se seća još neko. Crvena, zelena i teget, prošarane zlatom, isto sa bajkama, pričama i basnama. Biseri klasične dečije književnosti. U jednoj je devojčica sa šibicama

I treći komplet je onaj zlatni - Bajke naroda sveta - isto tri knjige.

+ Obavezna Riznica Čika Jovina

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor