VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Secam se..
staro
  (#31 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:07
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Secam se.. - 27.09.2007, 13:48

A svi se takmiče ko će grlatiji da bude, taj je valjda bolji pionir i više će da sluša roditelje i marljivo da uči, a kad dođe deo sa Titom, najglasniji si. A kad dođe deo SFRJ, koji ne smeš da izgovoriš kao skraćenicu, nego - Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju - obavezno ide mucanje i mumlanje dok ne prođe ono socijalističko i federativno jer to nisu uspeli svi da savladaju kad su učili napamet Jugoslavija kad dođe znatno je glasnije. I lakše.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: danas 13:35
Godine: 19
Odgovor: Secam se.. - 27.09.2007, 21:55

...danas sam se setila proshle exkurzije kad sam videla kameru... nikad vishe kao nekad...
ali bilo je extra.... i sad mi ostaju ti snimci da im se smejem do suza...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#33 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Secam se.. - 28.09.2007, 14:27

Secam se izlazka navecer kad sam bio momcic kraj rijeke sa par drugova i naravno cura sa gitarama i nesto alkohola koliko je bilo para i sjedili i pjevali dok nas sunce ne otjera

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#34 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:51
Godine: 34
Odgovor: Secam se.. - 21.10.2007, 00:22

Neko je na Forumu spomenuo '' miris zime ''...
Miris zime me vraća u period kada je zima zaista to i bila, a snega je bilo i više nego što smo želeli ( možda ) ... Omiljeno sastajalište nam je bilo na obližnjem nadvožnjaku - iznad auto - puta '' Bratstvo - jedinstvo '', sada je samo auto - put bez imena ...
Retko ko je imao zimsko odelo, pa je bilo različitih odevnih kombinacija ( tri džempera, dvoje pantalona, bezbroj čarapa i naravno gumene čizme - žute ili plave ) ...
Kako je bilo dobro spuštanje na sankama , a tek na džakovima koji su napunjeni slamom ...

Svi zajapureni i niko sretniji od nas ...
Da li se neko seća čuvenih '' ledenica '' ? ...

Pitam se da li će Kikijeva generacija imati uspomene vezane za sneg, a da to bude vezano za mesto njihovog boravka, a ne dobro nam znane ski centre...
Hoću sneg

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#35 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:32
Godine: 20
Odgovor: Secam se.. - 21.10.2007, 01:32

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Hoću sneg
bo'me

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#36 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 04:32
Odgovor: Secam se.. - 22.10.2007, 06:44

secam se da sam taj papir stavila na neko mesto di ga necu izgubim sad ne mogu da ga nadjem.. aman secam se, proverno sam ga stavila na neko vidljivo mesto

moomoo meee juuooo

staro
  (#37 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Secam se.. - 22.10.2007, 07:34

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
naravno gumene čizme - žute ili plave
Akiak čizme Bile su i crvene pa kad ih skineš uvek ti se izvuče unutrašnjos' ona postava, pa moraš vraćaš unutra a nekad ne vratiš dobro pa ti se napravi neka džomba kad uvučeš nogu pa moraš sve ponovo

Citat:
Da li se neko seća čuvenih '' ledenica '' ? ...
Pa, to mi je bio glavni sladoled zimi. Neki su jeli i one koje su visile na branicima od kola pozadi, 'nako lepo odimljene auspuhom

Sećam se redova u video klubovima čekaš bogami da dođeš na red sad si uvek sam, ako i uđeš

staro
  (#38 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:51
Godine: 34
Odgovor: Secam se.. - 28.12.2007, 10:58

Juče smo Kiki i ja kitili stan ... Ne zna se ko je bio sretniji - on, ili ja ... Sređujući veštačku jelku, setila sam se perioda kada sam '' bila '' mala, i kada smo zajedničkim snagama ( kao Kiki i ja sada ) stavljali kojekakve džidža - bidže na jelku, ali prirodnu...

Osetila sam blagu setu... ...

Par sati kasnije, otišli smo do jednog od, ultra - giga - sega - mega marketa, kupovali sve i svašta ( u duhu praznika ) ... Dok smo se pakovali, Kikiju je prišla jedna žena i rekla mu: '' Tebi nisam poklonila jelku ''

- moja reakcija je bila bukvalno ovakva ...
I dobili smo je , Kiki je dobio jelku - prirodnu, '' na lepe oči ''... ..

Miris jelke m' da...
Dok smo je ukrašavali, pomagali su nam i neki likovi koji nisu zaboravljeni, ali su se malo pritajlili - da ne bismo bili setni, zato što fizički nisu sa nama...

Prirodna jelka ...

Setila sam se i kako sam kao mala, žarko želela da probam one crvene bonbone, koje su tako mamile, a bile nedodirljive...

Da li ih je probao neko? - znam da jeste

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#39 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Secam se.. - 04.01.2008, 10:58

... kako sam uvek kad treba da ispričam dane u nedelji subotu zvala šestak. Neko glup je smislio da se dan posle petka ne zove šestak nego subota. I dan danas kad treba da kažem subota posle petka u sebi kažem šestak, nasmejem se kad skontam da me to još uvek drži, isto u sebi. I nervirali su me svi oni koji su nešto smislili da se nekako zove pa svi moramo da slušamo i tako pričamo. Zeleno sam zvala žuto, crveno je bilo crno, plavo je bilo belo... ko li je smislio da zeleno baš bude i zelene boje, nije mi jasno... sećam se da mi je jedinoj bilo zanimljivo tada u mom svetu... mojima nije, mislili su da ne vidim. Deda je imao problema sa vidom, pa su mislili da ću oslepeti. A ja tvrdoglava kao uvek, provalim da se plaše, pa još više da ih preplašim svašta lupam

Kaže mi prijatelj jedan , kad su svi mislili da se farbaš u roze ti si ustvari bila plava. Da, kažem ja.