|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Secam se.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:51
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Juče smo Kiki i ja kitili stan ... Ne zna se ko je bio sretniji - on, ili ja ... Sređujući veštačku jelku, setila sam se perioda kada sam '' bila '' mala, i kada smo zajedničkim snagama ( kao Kiki i ja sada ) stavljali kojekakve džidža - bidže na jelku, ali prirodnu... Osetila sam blagu setu... ... Par sati kasnije, otišli smo do jednog od, ultra - giga - sega - mega marketa, kupovali sve i svašta ( u duhu praznika ) ... Dok smo se pakovali, Kikiju je prišla jedna žena i rekla mu: '' Tebi nisam poklonila jelku '' - moja reakcija je bila bukvalno ovakva I dobili smo je ... , Kiki je dobio jelku - prirodnu, '' na lepe oči ''... ..Miris jelke m' da... Dok smo je ukrašavali, pomagali su nam i neki likovi koji nisu zaboravljeni, ali su se malo pritajlili - da ne bismo bili setni, zato što fizički nisu sa nama... Prirodna jelka ... Setila sam se i kako sam kao mala, žarko želela da probam one crvene bonbone, koje su tako mamile, a bile nedodirljive... ![]() Da li ih je probao neko? - znam da jeste ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:07
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Secam se.. -
04.01.2008, 10:58
... kako sam uvek kad treba da ispričam dane u nedelji subotu zvala šestak. Neko glup je smislio da se dan posle petka ne zove šestak nego subota. I dan danas kad treba da kažem subota posle petka u sebi kažem šestak, nasmejem se kad skontam da me to još uvek drži, isto u sebi. I nervirali su me svi oni koji su nešto smislili da se nekako zove pa svi moramo da slušamo i tako pričamo. Zeleno sam zvala žuto, crveno je bilo crno, plavo je bilo belo... ko li je smislio da zeleno baš bude i zelene boje, nije mi jasno... sećam se da mi je jedinoj bilo zanimljivo tada u mom svetu... mojima nije, mislili su da ne vidim. Deda je imao problema sa vidom, pa su mislili da ću oslepeti. A ja tvrdoglava kao uvek, provalim da se plaše, pa još više da ih preplašim svašta lupam
![]() Kaže mi prijatelj jedan , kad su svi mislili da se farbaš u roze ti si ustvari bila plava. Da, kažem ja. ![]()
|
|
|
|