VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Magneti za frizider
staro
  (#1 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Magneti za frizider - 02.09.2006, 22:55

U poslednje vreme, sve vise mojih prijatelja skuplja upravo ova sarena cuda, kao i moj malenkost
Zanima me .. da li imate svoju kolekciju magnetica za frizider? Mozda ih donosite sa putovanja, pa na sebi imaju simbol grada/drzave u kojoj ste bili? Dobijate li ih na poklon? Da li ih mozda poklanjate? Koji vam je omiljeni? Da li vam se neki polomio? Da li ste videli neki koji vam se jako svideo, pa ga planirate kupiti? Da li se secate koji je bio prvi magnet koji ste dobili i od koga? Mozda neka fotkica vase kolekcije ..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Magneti za frizider
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Magneti za frizider - 03.09.2006, 15:18

Nemam nesto veliku kolekciju ali imam jedan koji me odusvio kad sam ga dobio. Naime poslala mi ga zena i na njemu pise:
I didn't say it was your fault. I sad I was going to BLAME you

slicica drugi put, nije mi foto pri ruci trenutno

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Magneti za frizider - 03.09.2006, 17:21

Imam samo jedan iz AVONA, preslatki blokcic za porukice Mada, volim takve stvarcice, i zelela bih da ih imam jos nabavicu vec vremenom...

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#4 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Magneti za frizider - 04.09.2006, 00:07

E imamo magnet, mnogo je interesantan, to je ovako, jedan veliki zuti pravougaonik, na kom ne pise apsolutno nista, nepredstavlja apsolutno nista, osim ako ga stavite u kontekst osnovne skole na tablu, sa malom decom, i slicnim geometriskim telima okolo, i onda shvatite da je to ustvari veliki zuti pravougaonik.

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:40
Godine: 33
Odgovor: Magneti za frizider - 08.09.2006, 03:34

Imam kolekciju magnetića i donosila sam ih i sa putovanja i od - gde ih vidim, ako mi se učine interesantni. Skoro sam dobila od Srbe jedan sa totemom, ustvari ne od Srbe poslali mi Indijanci po njemu Taj mi je specijalno drag. Ne sećam se koji je prvi koji sam stavila na frižider, ali se svakako sećam poslednjeg kojeg sam poklonila, mami, jednu roze majicu sa raširenim rukavima a na njoj piše bukvalno ovo: "Mama ja te "

Onaj kojem se uvek nasmejem kad priđem fridžu škljocnuh telefonom malopre. Eve ga:

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Magneti za frizider - 09.09.2006, 12:50

Desetak plavih delfina. Razjurili se po vratima mog frižidera i pomalo ulepsavaju one silne podsetnike koje drze i koji nisu nimalo simpatični

staro
  (#7 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 22:42
Odgovor: Magneti za frizider - 11.09.2006, 23:14

Imam ih par. Sama sam ih sebi kupila jer su mi bili mnogo slatki.
A drugima volim da ih poklonim kao uspomenu na neko moje putovanje.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#8 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Magneti za frizider - 25.09.2006, 17:29

Donosim ih sa putovanja!
I uvek predstavljaju ono što je karakteristično za taj grad,
npr: iz Pariza sam donela Ajfelovu kulu
iz Venecije jednu od onih venecijanskih maski
iz Kaira piramidu, mislim da je Keopsova
...
Nisam kolekcionar, ali mi se frižider baš sviđa sa tim stvarčicama na njemu (ionako uglavnom zvrji prazan...tetrapak od mleka i flaša Coca Cole je ceo njegov sadržaj)

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#9 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: Magneti za frizider - 24.12.2006, 11:02

dobila sam od bratove đece nekoliko anđela..
odmah su ih parkirali na fridž!!!
baš su slatki...

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#10 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Odgovor: Magneti za frizider - 04.01.2007, 15:00

Samo sam svratio da procitam sta ljudi lepe po friziderima...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu