VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: O cemu najcesce mastate?
staro
  (#41 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Pol: Žensko
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 25.07.2008, 01:33

pa ni o cemu posebnom.. sta ja znam.. svi mastamo o nekim stvarima koje nemamo i koje nam trebaju.. ne znam.. tako to,bezze
i jos nekim stvarima u vezi mog zivota...

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 22:49
Godine: 36
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 04.08.2008, 13:00

maštam o odmoru...ali ovako nešto...

staro
  (#43 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 03.10.2008, 06:59

o odlasku (daleko sto dalje..)

i o jednoj maloj princezi, jednog dana..

iii o kućici... i velikoj travnatoj površini oko nje...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#44 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 03.10.2008, 08:11

...o moderatorkama... ...od gore na dole...
...gledano hijerarhijski naravno...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#45 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 03.10.2008, 08:58

O kućici..

O zagrljaju drage mi osobe..

O zdravlju..

staro
  (#46 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:32
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 03.10.2008, 09:34

Vremenom se fokus naše mašte menja. Davno sam prestao da maštam o svetskoj pravdi, ishodišti života, dalekim predelima, lepoticama i romantici...

U poslednje vreme najviše maštam kako da preživim...

Rebel

staro
  (#47 (permalink))
zrnce
DeliKvEnT....
zrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimum

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 20:41
Godine: 32
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 03.10.2008, 11:21

Japan....Java....Majorka....Madagaskar....

....Usna Na KoJoJ Se Mrve Kolachi....

staro
  (#48 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 03.10.2008, 11:32

Volim automobile... prestao sam da jurcam ima tome već par godina,ali volim dobar auto da vidim i ponekad da preletim Frušku Goru,tamo mi je baš gušt... Ne treba mi statusni simbol od kada sam sam postao za sebe isto,a ni produžetak penisa...

Maštam da se zaljubim , pa odlutam do Salasa 137 , a pretačem tu maštu sve ređe , na svake 3 godine , na svakih 5 ... jbg sve mi već viđeno , nije se lako ni zaljubiti...

I ništa više... Maštam da mi klinci budu srećni i zdravi,a takođe ne bih voleo da se njihovim majkama desi nešto loše pre nego meni,to me malo opterećuje...ma kolika budala nekada bio i u životu i ovde taj osećaj mi je usađen i negde i jesam sebičan i samoživ,ali po tom pitanju definitivno znam šta mislim...

staro
  (#49 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 19:19
Godine: 26
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 03.10.2008, 14:37

da postanem bezdusni oswajac

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#50 (permalink))
neobarocco
dosledan samome sebi
neobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen članneobarocco je savršen član

Član od: 21.07.2008.
Poslednji login: danas 20:12
Godine: 30
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 03.10.2008, 15:28

Maštam o povratku osećaja dečije bezbrižnosti, o kućici na Azurima, o tremu, sedenju na doku i posmatranju horizonta u tački gde nebo dodiruje more...u smiraj dana, dok blagi maestral miluje ti lice...
Maštam o malim momentima pod naletom nostalgije prisećajuci se sitnih radosti zivota. O unucima igrajuci se zajedno sa njima,tamo u pesku. O pogledu u oči u kojima vidim radost, vedrinu, zadovoljstvo i pomalo setu za vremenom koje je iza nas, sa svim dobrim, lepim momentima koji su ispunjavali naše dane. Tamo na doku u smiraj dana...

"Čudno je, kako je malo potrebno da budemo srećni, i jos čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje!"

Odgovor