VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: O cemu najcesce mastate?
staro
  (#21 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Pol: Žensko
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 13.05.2007, 23:21

mastam o danu kad cu moci da se odmorim od posla

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 22.05.2007, 10:35

O harmoničnom porodičnom životu...velikoj ljubavi koja se nikad ne može ugasiti...

staro
  (#23 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 26.07.2007, 00:31

Da postanem otac,da odgajam,ucim,pazim,stvaram novi zivot,ponudim sebe u najboljem izdanju!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#24 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 26.07.2007, 00:37

...mastam o divnoj buducnosti nase planete/naseg roda
gde nema ratova, nema finansijske borbe, nema unistenja vec vlada mir, spokojstvo, ljubav, cistota duse ...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#25 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 26.07.2007, 21:14

...o nedodjiji...
oduvek sam o tome mashtala

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#26 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:50
Godine: 33
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 05.02.2008, 10:11

O jednoj jedinoj stvari koja bi puno značila celoj planeti pa i meni. Da, i o zakonu o restituciji Nije mi za mene, no za praunučiće

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#27 (permalink))
Adora
bezopasna
Adora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 17:45
Godine: 36
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 05.02.2008, 12:10

Ta ja sam vam jedno zaista maštovito biće, samo što nekako ne znam to da iskažem rečima,ili sam nekada to i radila pa sam bila propraćena čudnim pogledima, ismejavana ili drugim načinima opomene da te ljudi podsete da nije zgodno da se razlikuješ od okoline koja je dobrano prilepljena za zemlju.
Te tako sam ja svoje maštarije duboko ugušivala u sebe i sam Bog zna šta se dešava u toj mojoj „ludoj“ glavi.
Eee..
Ono što je najbliže realnosti, maštam o savršenoj tišini i smirenosti moga duha (to će biti verovatno kad umrem,ne daj bože) , jer u domu i porodici u kojoj živim je sasvim normalno govoriti toliko glasno,bez obzira da li je u pitanju svadja ili obična rasprava koliko košta pušla šargarepe na pijaci. Posledica toga je obolenje nervnog sustava , srčana aritmija ,gušenje i još mnoge propratne nuspojave.

Ono što nema veze sa realnošću je da maštam da imam svoj sopstveni intergalaktički ,supersonični ogromni brod i putujem svemirom ,upoznajem nove planete i bića. Posedujem neverovatnu snagu u slučaju da moram da se suočim sa nekim nezgodnim, loše naravi bićima i naučim ih pameti.Da sam neko , neko veoma važan u spasavanju planete zemlje od najezde neprijateljskih vanzemaljskih sila, da sve zavisi samo od mene...da sam , da sam....

SIMA KOSMOS IZ DALEKOG SVEMIRA!!!

Uff... malo sam se zanela!

staro
  (#28 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 08.02.2008, 22:30

O vodi......ona priča - ja pričam sa njom, pevušim neku samo nama znanu pesmu, dok mi se vetar igra sa kosom, dok mi obavija odeću oko tela i dodiruje osmeh na usnama...

_________Una16

staro
  (#29 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Godine: 25
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 23.02.2008, 14:58

o putovanjima... u poslednje vreme mnogo o Tajlandu.

goldie

staro
  (#30 (permalink))
drth09
Početnik
drth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 22.11.2008 23:34
Godine: 28
Odgovor: O cemu najcesce mastate? - 24.02.2008, 23:05

Joj, i ja o putovanjima, i o slanoj vodi... sve pore natopljene uljem, sunce, maslina pod jezikom, mediteran, godisnji odmor

Odgovor