|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ne zaboravi mlijeko!!! |
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 19:11
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Ne zaboravi mlijeko!!! -
17.06.2008, 08:18
Redovno, ali redovno nešto zaboravim kad krenem u kupovinu. Zapisujem smo kad pazarim naveliko, kad se sprema neko slavlje pa mi treba svaštanešto što nema teorije da zapamtim.
Inače je vrlo normalno kod mene da tri puta ujutru skočim do radnje. Nikada ne zaboravljm brojeve. Tu sam totalni frik! Pamtim rođendane, registarske tablice, brojeve telefona......ma desi mi se da mi padne napamet neka kombinacija brojeva za koju i ne znam šta je! Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 23:05
|
18.06.2008, 16:46
Sve češće aktiviram podsetnik u mob-u za neke stvari kojih treba da se setim, da ponesem ili slično... A tekuće stvari- katastrofa!.. Nekada mi se desi da moram da se vratim na mesto s kog sam krenula s nekom namerom, ne bih li se setila s kojom i zašto... A sve to samo zato što želim što više stvari da uradim u kratkom vremenskom periodu i onda mnogo toga obavljam "usput"... Što se tiče šopinga, odavno sve stavjam na papir... Ne kaže se džabe da pametan piše... A što ja volem da budem pametna
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 22:48
Godine: 26
|
20.06.2008, 07:06
Meni se zaista retko kad desi da zaboravim nešto iz prodavnice ali zato mom suprugu...
čim ga pošaljem da kupi više od 3 proizvoda nastaje rat, jer ja počnem da pišem, a on neće da nosi spisak,kao blam ga je zato se jednom 4 (slovima: četiri) puta vraćao u prodavnicu jer je zaboravio glavicu kupusa |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Ne zaboravi mlijeko!!! |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... | SQUAW | Muzika | 1697 | danas 22:00 |
| Poklonite pesmu... | yige_gui | Poezija | 574 | danas 18:07 |
| Yu Grupa | silvia | Domaći spotovi i tekstovi | 33 | 24.08.2008 15:06 |
| Rade Šerbedžija | blueella | Poezija | 20 | 27.02.2008 23:42 |
| Bijelo Dugme | silvia | Domaći spotovi i tekstovi | 89 | 26.02.2007 23:41 |