VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Dosadan party!
staro
  (#1 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Dosadan party! - 04.08.2006, 20:40

Eve, upravo se vratih sa jedne "zurke", pa reshih da otvorim ovu temu. Ne da je bilo dosadno nego..... pihh Najvishe mrzim da odem na zabavu kod nekog dobrog druga/ drugarice i od njega/nje ocekujem da sve organizuje kako valja a ono fakatasrtofa Ko jos pravi rodjus u kaficu od 6 DO 9 u kome na TV-u pustaju godisnjicu "Oluje", tako da vam sve presedne

Zanima me da li ste imali ovakvih "provoda" ?

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dosadan party!
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Godine: 32
Odgovor: Dosadan party! - 04.08.2006, 20:47

Jok ti si

U glavnom retko ispadne dobra zabava kad bash planirash i ochekujesh.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Dosadan party! - 04.08.2006, 23:31

Mislim da niko od nas nije omasio bar nekoliko takvih. I dobro planirana zurka zna da krene u tom smeru, a ako ne mozes da napravis neku atmosvericu, da krene neko onda ti samo preostaje da

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Dosadan party! - 05.08.2006, 00:39

Ako je zurka dosadna onda se udruzis sa alkoholom i ne moze da ti bude dosadno.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Dosadan party! - 05.08.2006, 04:55

Citat:
goldie kaže:
Ili se udruzis sa nekim na zurci, pa pricate satima nezavisno od dosadne atmosfere. Ako takve osobe nema, onda, kao sto rece mind_reset

staro
  (#6 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Dosadan party! - 05.08.2006, 07:42

Citat:
goldie kaže:

vodeci se ovom repaticom nikad mi nije bilo dosadno

ko sto svi vec rekose obicno to i biva kad ocekujes dobar provod i obrnuto... za ovu novu godinu sam se isfurao zesce i dolucio da je provedem u sto moguce dosadnijem okruzenju... da se ubedacim do daske... al' ne lezi vraze bilo je bas zanimljivo

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Dosadan party! - 05.08.2006, 14:08

Citat:
goldie kaže:
ova taktika me nikad nije iznevjerila...a pogotovo sto se uvijek nadje brothers in flasa nasa nasusna

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Dosadan party! - 05.08.2006, 14:27

Mene samo nervira kad krenem na "zurku", a ispadne pyjama party
Znaci, ako ocekujem da se bas provedem, onda mi dodje kao razocarenje da samo drobim sa nekim celo vece.

Ali, pravilo je da sam se u gradu najbolje provodila kad god bih se totalno nonšalantno obukla... ono, patike, farmerke i piči Kad god se ne znam ni ja kako picnem, celo vece treba da razmisljam o tome da l' je sve na svom mestu Ovako fino opusteno i mozak na pašu

Za ocekivati je da se nekad i razocaras u zurku i to bas onda kad mislis da je drustvo strava i da ne moze da omane... Pocni da se navikavas na to, juniore

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#9 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Dosadan party! - 10.09.2006, 11:46

Citat:
Meggy kaže:
Ali, pravilo je da sam se u gradu najbolje provodila kad god bih se totalno nonšalantno obukla... ono, patike, farmerke i piči

Isti slucaj i kod mene Sta mi vredi to sto sam se ja upicanila k'o za svadbu kada posle cele veceri moram da brinem kako izgledam, da se nesto nije izguzvalo, pocepalo... Nemam ti ja zivaca za to Ali, posto ja ne mogu da se odvojim od papucica, cipelica & co, sa stiklicom, obicno obucem farke, slatki topic ili bilo sta drugo i stiklice *Ebi ga, to je za mene nonsalantno
Ma meni je svaka zurka dobra Ako postane dosadno, sto, hvala Bogu nije cest slucaj, ja je sama ponovo napravim zanimljivom i... Odlicno se provedem

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#10 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Dosadan party! - 13.09.2006, 01:56

Nema šanse da bude dosadno kad se ja pojavim
pa meni je veselo i kad sam sama sa sobom