|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Godišnjica mature |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: danas 17:34
Pol: Muško
Godine: 39
|
Odgovor: Godišnjica mature -
20.06.2008, 22:11
Nama je 20 godina od velike mature,niko se jos nije setio da nesto organizuje a meni se ne ide pa ih ni ne podsecam.
|
|
|
|
|
|
OnajKojiLajeNaZvezde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Pol: Muško
Godine: 34
|
20.06.2008, 22:13
Desetogodišnjicu male mature smo proslavili pre dobrih devet godina.
Nekako odmah nakon završetka bombardovanja. I bilo je jako lepo. Žao mi je samo što je bilo onih kojima je bilo "ispod časti" da se pojave. Iz tog razloga sumnjam da ćemo se okupiti sledeće godine, kada bi trebalo da proslavimo prvih dvadeset godina od završetka osnovne škole. Što se tiče srednje škole, nekako sam siguran da se nećemo nikada okupiti. Mislim da od 320 momaka, koliko nas je upisalo srednju školu, sada nema među živima sigurno pola. A od druge polovine dobar deo je preko "velike vode" i u drugim republikama bivše nam države. |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 22:58
Pol: Žensko
Godine: 28
|
23.09.2008, 17:46
Nesto bas i nisam odusevljena tim okupljanjima,
sve mi to lici malo na paradu kica.Izvlace se najlepse haljine,svo zlato iz kuce se iznese za taj dan, jer naravno da moramo pokazati koliko smo, bili uspesni proteklih godina,svima nam je lepo i bas sve nam stima u zivotu.A istina je negde tamo... Ispostujem to okupljanje,mada ih nije bilo puno do sad ![]() i svaki put obecam sebi da je to bio zadnji, jer prijatelji koje sam stekla tad,ostali su to i danas, redovno se vidjamo napravimo neke male zurkice u cast onih dana, ![]() i mnogo bolje se provedemo... ![]() Stvarnost je stvarnija,ako joj dodas malo nestvarnog ...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Godišnjica mature |