VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice?
staro
  (#31 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Pol: Žensko
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 26.03.2008, 22:00

...Posto su stapici zabranjeni (dimi i smrdi...) ja nadjem neki miris sa sve aparatom koji tako prska s vremena na vreme...
Elem...postavim ja njega negde u cose...i posle par minuta cuje se neki sustavi zvuk... ...Gledam ja u radijator, kao da odatle dopire zvuk, nista...Opet malo kasnije, shhhhsht.......
...''Ej bubi nesto ti onaj radijator sisti???''
...''Nije radijator, nego ono tvoje sranje ''

Sad smo se vec navikli...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 08.06.2008, 20:55

jedne godine,rada u inostranstvu,tj,pustinja na +50 i kusur...ulazim kod svog sefa,inzenjera u kancelariju i vidim stapice,ali...
to nije onaj uobicajeni,orijentalni,tezak indijski miris ili bilo koji aromatizovani azijski,vec miris nekog upaljenog drveta,nesto blago,dim jedva vidljiv
naravno da sam se odusevio,jer sam zaista ocekivao nesto sto udara u pojam...
inace je sef poklonik joge i meditiranja na taj nacin.
odmah ga pitam,zasto se ovi stapici razlikuju,na sta mi on kaze da si originalni,rucno pravljeni i da su zaista bez dodate arome,tj,mirisa
Darshan i Sandal su vrste drveta,a stapici se prave od mesavine,pepela i smole tih vrsta drveta.

verujte mi na rec....prelepo,zaista!!!
znam da je dosta vas imalo prilike da oseti miris zapaljene borovine ili jelovine ili dim iz lucha...pa???
a ako se zna,da dve trecine svetske populacije pali,bas stapice,a ne svece,onda smo ipak malo u neznanju.
kad god mogu,ugrabim prilku da kupim,ali trazim samo Darshan stapice...nemaju nikakav opijatski efekat,niti opustajuce dejstvo,vec jednostavno lepo mirise!!!
uzivajte!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#33 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 08.06.2008, 21:10

obošavam ih

naročito u kancelariji, jer je nas devet u jednoj kancelariji, a od toga je 5 pušača, tako da dimom i mirisom štapića, ne samo da ublažavam smrad duvanskog dima, već i rasterujem kolege, pušače, i samim tim pravim zdraviju atmosferu za rad

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

staro
  (#34 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 08.06.2008, 21:21

ne podnosim ih.....meni je od njih muka i boli me glava.....radije bi zapalila suvu balegu nego stapic orijenta....

uh,fuj...

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#35 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 18:25
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 08.06.2008, 22:32

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
obošavam ih
I ja
Najviše volim cimet i sandal..Uopšte, radije se opredeljujem za orijentalne mirise ovi sa mirisom ruže,vanile i voća mi nisu autentični..

Tretnutno imam i neke spa trougliće, opaki su , kupila mi drugarica u Metrou, ima tamnijih i svetlijih..

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#36 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 08.06.2008, 22:37

Ko izbrisa moje mišljenje i stav da su toliko dobri,ali samo kao izgovor za nešto drugo...

staro
  (#37 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:23
Godine: 33
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 09.06.2008, 11:09

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku
Darshan
Ja sam Darshan i zaboravila da napišem, a on mi je najlepši

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#38 (permalink))
misti
just a girl
misti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen član

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 17:15
Godine: 30
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 09.06.2008, 12:37

Boli me glava od njih

staro
  (#39 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Odgovor: Da li volite mirisljave stapice? - 10.06.2008, 19:01

imam ogromnu molbu!!!!

vec dugo nemogu da nadjem Darshan stapice...ostao bez njih,jos odavno...koristim neke glupe imitacije,koje podsecaju na njega,ali nemaju njegovo ime na pakovanju

Darshan,original...molim vas

platicu posteno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Da li volite mirisljave stapice?
staro
  (#40 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Da li volite mirisljave stapice? - 10.06.2008, 19:08

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku
imam ogromnu molbu!!!!

vec dugo nemogu da nadjem Darshan stapice...ostao bez njih,jos odavno...koristim neke glupe imitacije,koje podsecaju na njega,ali nemaju njegovo ime na pakovanju

Darshan,original...molim vas

Citat:
Kitty kaže: Pogledaj poruku
Volim ih. Kao i Squaw, uvek kupujem HEM-ove štapiće, i uvek na istom mestu (East Point).

Trenutno imam tri vrste: Darshan, Patchouli i Sun. Ali lepi su mi i Moon, te miris sandalovine (mada sam primetila da u zavisnosti od proizvođača sandalovina zna da varira sa mirisom).