|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Danas ste se smejali... |
|
Odgovor: Danas ste se smejali... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.02.2007 01:05
Pol: Žensko
Godine: 27
|
Odgovor: Danas ste se smejali... -
01.04.2006, 19:59
Sinoc sam stigla u toplo porodicno gnijezdo,prespavala,i kada je jutro svanulo..cale me drma iz kreveta,govori onako zbunjeno "Sta ce ti ona pastrmka u kadi?"...joj pomislih evo akcija!!!Stigla bestija po dug!!!...
..kada ono samo sam "nasla" april prvi I ,nije mi toliko krivo sto sam nasjela..nego..otkud njemu ta luda ideja.."pastrmka u kadi"..hehhe![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Godine: 33
|
03.04.2006, 18:33
Danas sam se iskidala od smeha oko ovog maskembala. Djubretov najbolji drug je bio Sundjer Bob Kockalone. Bobu su napravili nekako nezgodnu masku, tj, samo su mu se videle nogice, a gore je bio sav u kartonu. Nekako mu nisu lepo izbušili one rupe za oči pa je Djubre moralo stalno da ga drži za ruku da Kockalone ne bi negde opamprčio. A uz njih se stalno muvalo neko drvo sa bogatom krošnjom. I dok je Kockalone nekako držao ravnotežu jer su mu ruke virile kroz izbušene rupe sa strane, a i Djubre je pripomagalo, drvo je bilo skroz ufalšovano, a krošnja teška. U jednom momentu, kad su počeli da đuskaju, drvo je palo kao pokošeno te su ga jedva podigli. Prizor je bio više nego smehotresan, jer je drvo ležalo nepomično i mlatilo stopalima iz onog kartona.
Vrhunac je bio kada mi je Djubre širom otvorenih očiju reklo: "Mama, potonuo sam kad sam video buket i poručnika. Mislio sam da će da me pobede." ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Godine: 33
|
07.04.2006, 18:09
Malom Od Hladnog Oružja došla drugarica pa se igraju. Inače, stalno razmenjuju neke filmove (fasciniran je svim i svačim što imalo podseća na stravu i užas), crtaće, i sad, te dve male glave tako bulje u one DVD omote i razgovaraju...
Mali Od Hladnog Oružja: Je li Marija, a taj film, Duhovi u nama, jel strašan? Marija: Pa dobro, ne vide se baš duhovi, ali ima lupanje vrata, strašan je. Mali Od Hladnog Oružja: Hmmmm, ma može svako da lupa na vrata. ![]()
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 07:56
Pol: Muško
Godine: 27
|
15.04.2006, 01:20
Žunjavac na Skype-u!!!
![]() |
|
|
|