VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danas ste se smejali...
staro
  (#41 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Danas ste se smejali... - 05.06.2006, 16:04

Pitam malopre kevu da mi pošalje neki cd sa pošte...

- Jaoooo, ajde 'oću, al' gledaj da pišeš crvenom po koverti pa da me jebavaju one karakondžule u pošti!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
bebagm
Početnik
bebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Godine: 28
Odgovor: Danas ste se smejali... - 05.06.2006, 21:28

Danas sam se smejala ko nikad, verovali ili ne na zubarskoj stolici! Ispala mi plomba pre mesecak dana pa sam konacno resila da odem i da mi je ponovo stave. Jeste da je bila sitna intervencija ali kad mi je stavio cevcicu za usisavanje "tekucine" ne znam kako al mi se samo na trenutak zalepi za sluzokozu i pocne da cvrci ko da nema sta da usisa, i tako par puta. Nikad mi se to nije desavalo pa mi je tako bilo smesno, jedva sam se suzdrzavala, a ja neozbiljna po prirodi. . . Jos zubar rece da je zato sto sam duboko gurnula, da prostim. Bila su tu jos dva pacijenta i njima je bilo simpaticno jer su retko koga vidjali da se tako smeje na zubarskoj stolici, bar sam ih ohrabrila malo, i lepo se zabavila, ko nikad kod zubara!

staro
  (#43 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Danas ste se smejali... - 06.06.2006, 11:47

ja sam isla da vidim kumu i njenog malog sincica (sada ima 15 mjeseci). i tako jedemo mi za stolom, mali je vec jeo, pa mu je bilo dosadno, pa je uzeo plasticnu viljusku, nasao neke banane, pa je tom viljuskom kopao po kori dok nije iskopao rupu i onda je tako kroz tu rupu viljuskom zahvatao bananu i jeo pa se onda nakon svakog zalogaja tako slatko smijao...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#44 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Danas ste se smejali... - 06.06.2006, 16:14

...Ovom vicu:
Razgovaraju telefonom Mujo i Haso... - Š'a ima? - Ništa, skuvo kafu, pa kafenišem, a kod tebe? - Ja skuvo caj od nane, pa onanišem...

staro
  (#45 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: Danas ste se smejali... - 06.06.2006, 16:41

Drugar mi je pricao o nekoj semi koju ima sa svojim partnerom,da obrade nekog investitora i pocnu da grade nesto...
I kaze mi

"Ma dok se on osvesti,ja vec ima da pocnem da nalivam beton!"

"A ti si pozvana da dodjes na otvaranje,kao uvazeni arhitekta,sa lopatu...bice i bombona"

staro
  (#46 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Odgovor: Danas ste se smejali... - 07.06.2006, 06:05

Nesto sam uradila - napravila, sto nije trebalo i rekla "sra**", Kikiriki me je pogledao i prokomnetarisao "mama, ka - ka"

staro
  (#47 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Odgovor: Danas ste se smejali... - 07.06.2006, 06:18

Pa danas se nisam bas nesto speshl smejala,bila sam premorena,dok nisam legla
Najsmesnije je bilo kad mi je drug,videvsi moj avatar Vivien Leigh (Scarlett O'Hara) rekao,jbt,al' ti dobra slika

staro
  (#48 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:33
Godine: 33
Odgovor: Danas ste se smejali... - 09.06.2006, 01:24

Citat:
bebagm kaže:
cevcicu za usisavanje "tekucine" ne znam kako al mi se samo na trenutak zalepi za sluzokozu i pocne da cvrci ko da nema sta da usisa, i tako par puta. Nikad mi se to nije desavalo pa mi je tako bilo smesno, jedva sam se suzdrzavala, a ja neozbiljna po prirodi. . .
Jebote, ja ovo radim namerno Bebo

E sad me nasmejala Goga naša sa foruma opako. Klonirala je pesmu koja opisuje njeno raspoloženje ravno 13 puta Verovatno je bilo nešto do sajta, jer sam i ja primetila neke probleme, tako da, Gogo, ništa lično, e što se ismejah na ole-lole

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#49 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Odgovor: Danas ste se smejali... - 09.06.2006, 01:40

Citat:
E sad me nasmejala Goga naša sa foruma opako. Klonirala je pesmu koja opisuje njeno raspoloženje ravno 13 puta Verovatno je bilo nešto do sajta, jer sam i ja primetila neke probleme, tako da, Gogo, ništa lično, e što se ismejah na ole-lole

vidim ja da mi se broj postova drasticno uvecao

Poruku je izmenio SQUAW, 09.06.2006 u 01:52.

staro
  (#50 (permalink))
Sonja
Poznata faca

Odgovor: Danas ste se smejali... - 10.06.2006, 13:53

Jao..upravo mi odgovara moja super drugarica na mail,...slala sam joj link za cuveno rusko ime,i kaze:pa sta je ovo,ne prevodi nista!....

Odgovor