|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Danas ste se smejali... |
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Danas ste se smejali... -
06.05.2006, 16:05
Evo jos uvek se smejem. Obratite paznju na sledeci link! Goga i Irnik su me nasmejale do suza! Aj sto su pomesale azbuku i abecedu, nego sto su je svele na 6 slova!
Svaka cast devojke! ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
|
17.05.2006, 21:16
drugar i ja smo se kao klinci nalivali cedevitom (4 osnovne), misleci da cemo postati nevidljivi..
brat mi se uskoro zeni,, uz sve ostalo , kupuju se i burme . sve je to ok, ali izjava da postoje "seljacke i one koje to nisu" me je bacila u nesvest mislim, postoje lepe i ruzne, jednostavne i kitnjaste , ali seljacke ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:33
Godine: 33
|
21.05.2006, 19:24
Surfujem ja tako, surfujem, i na nekom forumu, naletim na sledeće izjave:
Citat:
Citat:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Poslednji login: danas 22:33
Godine: 33
|
22.05.2006, 16:31
Dođem kući malopre i shvatim da sam šunjala po prevozu, ulicama i tržnom centru otkopčanog šlica
U reko' dobro je, bar su mi ćega bile reprezentativne ![]()
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
|
28.05.2006, 09:12
zujala sam ceo dan sa drugarima.. a onda smo otisli da nesto jedemo.. i od celog prostora u restoranu, konobarica nas sjedne tacno stol do neka nasa dva coveka a bilo slobodnog mesta.. ali neeeee.. bas do Srba.. a smesno mi je bilo to sto je jednom od njih dvojice svaka druga bila 'jebote'.. a sto je vise cugao, to je bio glasniji.. i to 'jebote' je bilo sve ucestalije |