VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danas ste se smejali...
staro
  (#21 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Danas ste se smejali... - 06.05.2006, 16:05

Evo jos uvek se smejem. Obratite paznju na sledeci link! Goga i Irnik su me nasmejale do suza! Aj sto su pomesale azbuku i abecedu, nego sto su je svele na 6 slova! Svaka cast devojke!

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Odgovor: Danas ste se smejali... - 08.05.2006, 00:54

Bio sam kod cure na rucku,sve bilo super do desserta tako ga bar ona zove.Napravila je slanu gibanicu pa je polila secernom vodom,da omekne tako je baba naucila Otkinuo sam se od smeha neces se ti kapetane ovde najesti

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#23 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Pol: Žensko
Odgovor: Danas ste se smejali... - 11.05.2006, 12:16

DakleM, zove danas čo'ek kod mene tamo na pos'o i 'oće da naruči neke domaće filmove. Krene da diktira i ja na pola puta da puknem od smeha. Evo šta je on želeo da naruči:
1. Policajac sa velikog brda (policajac sa petlovog brda)
2. Nebeska ubica (nebeska udica)
3. Strešljeni (stršljen)
4. Krojačević Tanja (krojačeva tajna)

Pomislila bih da me zajebava da neke filmove nije izgovorio pravilno i još ostavio regularnu adresu i broj telefona. Znači, ne zajebava se, samo je debil... e životeeeeee

staro
  (#24 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Danas ste se smejali... - 14.05.2006, 08:27

ocete jos o debiluku

izasao ja malo veceras do carsije... i tako ocijukam sa nekim curetkom (zeno nisi ovo cula)... tek ce ti ona: a ti si iz Kanade!... ja ... kaze imas taj njihov naglasak... ma ne reko ja sam iz Fracuske a to ti je slicno.... Ona: pa da neki dan sam gledala neku kanadsku televijizju i pricaju kanadski (ja opet ) nista ih nisam razumela... e tek kad skontah sta je rekla umro sam od smijeha
i naravno ona prica americkim jezikom

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#25 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Danas ste se smejali... - 17.05.2006, 19:47

Citat:
skvo kaže:
moja drugarica je cirkala slanu vodu u nenormalnim količinama jer je neko napržio da će posle određenog vremena imati glas kao Vlado Kalember

sta reci

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#26 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Danas ste se smejali... - 17.05.2006, 21:16

drugar i ja smo se kao klinci nalivali cedevitom (4 osnovne), misleci da cemo postati nevidljivi..

brat mi se uskoro zeni,, uz sve ostalo , kupuju se i burme . sve je to ok, ali izjava da postoje "seljacke i one koje to nisu" me je bacila u nesvest
mislim, postoje lepe i ruzne, jednostavne i kitnjaste , ali seljacke

staro
  (#27 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:33
Godine: 33
Odgovor: Danas ste se smejali... - 21.05.2006, 19:24

Surfujem ja tako, surfujem, i na nekom forumu, naletim na sledeće izjave:

Citat:
Interesuje me da li moze da se ostane u drugom stanju od one tecnosti providne sto podmazuje kanal da spermatozoidi mogu lakse da prodju.
Citat:
ZA SVE VAS KOJI MISLITE DA NISAM UPRAVU JOS JEDNOM VAM KAZEM:ORALNI SEX MOZE DA DOVEDE DO
TRUDNOCE JER SPERMATOZOIDI PUTUJU KROZ ORGANIZAM.KADA IDE NA USTA ONDA JE SPORIJE, ZATO STO
TREBA VISE VREMENA DA SE STIGNE DO POLNOG ORGANA NEGO KADA IDE DIREKTNO, ALI MOZE!

DA SAM JA UPRAVU MOZE SE VIDETI JER STARIJE ZENE KOJE NISU DAVALE ORLANOGA SEXSA NISU
OSTAJALE U DRUGOM STANJU KAO DANAS I NIJE BILO ABORTUSA.DALI VI STVARNO MISLITE DA SVAKI PUT
KADA JE ZENA TRUDNA DA JE TO ODOLE?
SAD,NE OSTANE SE UVEK U DRUGOM STANJU I KADA SE SVRSI U USTA JER KOD MUSKARCA SPERMA NIJE UVEK
ISTA NEGO KAD MU JE GUSCA ONDA LAKSE MOZE DA PRODJE JER JE IMA VISE I VISE SPERMATOZOIDA A KADA
JE REDJE(KO ONA VODICA) UVEK ZNAMO DA JE TADA MANJA SANSA DA ZAGLAVIM.

JEDINO JE ANALNI SEXS SIGURAN AL JE MNOGO RUZAN.
PAZITE SE , SAMO VAM TO KAZEM. A MENE MOJ MOMAK VOLI DA LJUBI!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#28 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 22:33
Godine: 33
Odgovor: Danas ste se smejali... - 22.05.2006, 16:31

Dođem kući malopre i shvatim da sam šunjala po prevozu, ulicama i tržnom centru otkopčanog šlica U reko' dobro je, bar su mi ćega bile reprezentativne

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#29 (permalink))
lind cokolada
Početnik
lind cokolada će uskoro postati poznat član

Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: 24.06.2007 10:00
Odgovor: Danas ste se smejali... - 23.05.2006, 23:06

jesam sa prijateljicama plakale smo od smeha

amore e tutto quello che si ama

staro
  (#30 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Danas ste se smejali... - 28.05.2006, 09:12

zujala sam ceo dan sa drugarima.. a onda smo otisli da nesto jedemo.. i od celog prostora u restoranu, konobarica nas sjedne tacno stol do neka nasa dva coveka a bilo slobodnog mesta.. ali neeeee.. bas do Srba.. a smesno mi je bilo to sto je jednom od njih dvojice svaka druga bila 'jebote'.. a sto je vise cugao, to je bio glasniji.. i to 'jebote' je bilo sve ucestalije