VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danas ste se smejali...
staro
  (#101 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Danas ste se smejali... - 31.01.2007, 21:01

ja se danas uošte nisam nasmejala..ceo dan..

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#102 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Danas ste se smejali... - 17.02.2007, 00:26

I sada se smejem sebi... trebalo mi je skoro sat vremena da odgovrim na jednoj temi ... ja i moje dubioze ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#103 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Danas ste se smejali... - 20.02.2007, 21:18

smijala sam se sinoć. dakle, došao mi je drugar iz ns-a, pa je bio pun nekakvih dogodovština. između ostalog, počeo je da priča jednu pričicu koja otprilike ide ovako...
meljavi drug: e zamisli koju sam priču čuo. neki klinac se ušmrkao koksa i krenuo da se kre*e sa nekom ribom. kad ono, valjda od koksa, njemu se kur*c na vrhu prepolovi od silnog napona i kre*anja. zamisli, otišao onako sav krvav da mu stave kopču. (usput je koliko god je mogao slikovito opisivao mlatarajući rukama)
mrgud: garant zato postoji izraz "boli me kur*c" (onako mrtav ladan, nije ni mali prst pomaknuo)
moja malenkost:

nattydread is coming to dinner

staro
  (#104 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Danas ste se smejali... - 21.02.2007, 00:04

Evo upravo se smejem slušajući Indeksovo pozorištance- kviz "Želite li da postanete premijer"

Festina lente

staro
  (#105 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Danas ste se smejali... - 21.02.2007, 16:13

barem svakih pet minuta se smejem da nisam mozda bolesna dobro,pa neka

No me toques

staro
  (#106 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: Danas ste se smejali... - 25.02.2007, 13:44

smejem se vec 10 min. zbog 'lebovog odgovora u paparazzu..
babino chiscenje inboxa

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#107 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
Odgovor: Danas ste se smejali... - 25.02.2007, 15:28

Audijevim vicevima.HVALA prika na melemu.

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#108 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Godine: 26
Odgovor: Danas ste se smejali... - 25.02.2007, 17:05

Mojoj bubi koja je savladala jos jednu rec,doduse ne bas ispravno,rekla mi je:Mama mindja;pritom misleci na moje mindjuse dok se moj suprug odmah setio replike iz filma"Kako je propao r'n'r".Ovog puta biram da budem ninja

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#109 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 22:22
Odgovor: Danas ste se smejali... - 01.03.2007, 23:14

Drugaricina cerka ulazi u kupatilo da opere ruke i bez pardona prokomentarise:"Jao mama sta si to jela kad ovako smrdi? Hrckove kozice?!"

Pala sam sa stolice!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#110 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Danas ste se smejali... - 02.03.2007, 06:33

evo izvrcem se od smeha..

ja: gle, tajping greshka.. anedokta
Dzi: pa da, videla sam
ja: pa sto mi nisi ispravila?
Dzi: pa narushila bi ti sharm oces da ti ispravim?
ja: ma jok, sad sam ja ispravila