|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Danas ste se smejali... |
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Pol: Žensko
|
Odgovor: Danas ste se smejali... -
26.09.2008, 07:39
Mojoj mami..Brat isao juce na poslovni put u Vranje i Nis...Posto je jos uvek u fazonu zimnice odmah mu je dobacila da tamo ima super paprike da joj uzme dzak
...Nije nista dodao samo je pogledao ...Zamisljam scenu direktor Telekoma u svom dzipu vozi papriku za moju mamu ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
dosledan samome sebi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 21.07.2008.
Poslednji login: danas 22:59
Pol: Muško
Godine: 30
|
26.09.2008, 09:38
Citat:
![]() "Čudno je, kako je malo potrebno da budemo srećni, i jos čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje!"
|
|
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
28.09.2008, 05:54
gledam malopre nove poruke, sta se pisalo citav dan posto me nije bilo.. i sad pise koliko je pretraga trajala.. i imam obicaj da samo preletim preko slova, da iscitam na brzaka (to je Skvo pominjala kako se zezne kad cita tako) i citam ja: "Pretraga je trajala 0.09 sekundi; degenerisano pre 2 minut(a)"
i nastavljam da gledam koje su nove poruke i u glavi ponavljam "degenerisano" i posle nekog celog minuta, sine meni: "Sta bre ti ponavljas degenerisano? Ko je degenerisan?" dok nisam skontala u cemu je fora ![]() tako daaaaaaaa.. imamo degenerisane poruke ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
|
28.09.2008, 08:37
...
pa nemogu da verujem .....upravo mi je klinac oborio sistem na drugom računaru, ne znam šta je uradio ali.... ![]() ![]() ......ne znam da'l se smejem od muke ili.... ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
|
28.09.2008, 11:51
Citat:
: ne mogu da odolim,da ne čitam...lovci iz uživanja ![]() treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|