VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Tvoj utisak nedelje
staro
  (#1 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Pol: Žensko
Tvoj utisak nedelje - 19.05.2008, 23:34

Utisaka puna glava
utisci nisu prolazni
utisaka puna glava
mogu da budu opasni

Sta da radim da ih sredim
kako da ih rasporedim
kako loše da obrišem
kako dobre da upišem
kako dobre da produbim
kako loše da izgubim...

Lako!Utiske sredi,rasporedi,dobre produbi,loše izgubi i šta ostane-podeli sa nama,da ne bude baš sasvim prolazno.
Liči na Oljinu emisiju,a baš bih volela da bude sadržajnija,bolja i svoja.

Ready To Go?

Moj utisak treće nedelje maja 2008. je Noć muzeja.
I pored svega što nam se događa i bez obzira što su nam dani ponovo teški i neizvesni,bilo nas je puno.Čini mi se više nego lane.I to mi jača veru da nade za ovaj narod ima,da smo žilaviji nego što i slutimo.Nikako nebeski,ali svesni,sve više.Moj utisak.

P.S.Profesor iz Crnjanskog uopšte nije uticao na to

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Tvoj utisak nedelje
staro
  (#2 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 30.09.2008 07:45
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 19.05.2008, 23:49

Evo ja cu prFa.

Dalai Lama mi biJo 3. nedelje maja godine 2008. u blizi komsiluk.
Ne, nisam ga videla, ali mi bio potreban helikopter ili tunel da stignem kuci.
Nisam imala domet za te sprave, pa sam ostala 10 km udaljeno od kucnog praga trazeci "smestaj".

Sve u svemu - akcija i kad je rec o meditaciji - takav mi coroskop.

Never confuse movement with action.

staro
  (#3 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Godine: 20
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 20.05.2008, 00:26

posto sam se klikom na kvadratic susrela sa porukom "morate dati drugim clanovima blablabla" samo da odmaK napomenem da je tema fantastico

utisak nedelje.. pa prilicno dobar kad se sve sumira uz povremene provale raspolozenja, usudila bih se da kazem, sokantno dobro

od silnih komplimenata gde bih trebalo da obitavam pa do sebe same..
napokon sam uspela da prevalim neke reci preko usana koje vec dugo drzim u sebi.. i pitam se sta mi bi da to ne uradim odmah kad ga stisoh za ruku.. Volim te ne ujeda.. nimalo
i prosto ne mogu da verujem da ima ljudi koji su zaista tvrdoglaviji od mene
bato, samo je bitno da si tu, i da ne ides nigde, voli te tvoj prostak debeli prasac

i onda.. da ja vas pitam nesto..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 05:18
Godine: 25
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 20.05.2008, 01:16

Moj utisak nedelje je definitivno bio izlazak u grad u petak uvece. Grad je bio krcat ljudi, vetar vreo, Novosadjani su se tu noc pokazali jako druzeljubivi, otvoreniji nego ikad.

Vec sutradan kad sam se probudila dozivela sam negativan utisak nedelje. Razocarenje u jednu osobu. Cini mi se da je taj osecaj razocarenja mozda najgori negativan osecaj koji postoji, jer si tako nemocan protiv njega, a drzi te dugo posle.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 25.05.2008, 23:17

Nebo nad Srbijom,

definitivno.Napokon da svetli, a da nije PVO, da nisu oni avioni, da nije zbog piromana ovih, da nije nista ruzno, da je muzika(ma sta mislila o njoj).

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#6 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 14:24
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 27.05.2008, 15:05

Kitchmin koncert u petak na banjaluckoj tvrdjavi Kastel!
Nisam na boljem koncertu u zivotu bila!!!!

Savrseno normalna djevojka

staro
  (#7 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Godine: 20
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 27.05.2008, 15:29

prosla nedelja je uglavnom prosla u znaku jahanja moje malenkosti od strane onih ljudi od kojih nisam ocekivala.. svi mi se uspentrali na grbacu kao da sam Sizif..
cak me ni Europejska vizija nije oraspolozila.. samo iznervirala..
tako daaaaaaaa.. losa nedelja, osim toga sto necu biti mlada mama

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#8 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 05:18
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 27.05.2008, 23:26

Evo me sedam dana posle.

Utisak nedelje definitivno Super Svima koncert na Petrovaradinskoj tvrdjavi u nedelju uvece. Disciplina kicme je bila extra! Lepo sam se napila i djuskala sam celu noc, tako da sam preumorna legla u 6 ujutru u krevet. Volim kad tako umorna lezem.

goldie

staro
  (#9 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:42
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 27.05.2008, 23:38

...u subotu sam bio na zuraji koju je organizovao moj shurak ovde poznatiji kao Kulturni Jelen,sa jos 2 ortaka...malo sam nalio lobanju,djuskao uzivajuci uz Black Crowes i uz neke hitove meni omiljenih grupa...zajebavao se sa dragim ljudima i sve u svemu,rano dosao kuci...rekoh sebi...ok,fino je bilo...medjutim,danas sam video slike...tako da...bilo je odlicno bolesnoooooooo...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#10 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum